Selecteer een pagina

GRATIS ONLINE TRAINING:

JOUW BOODSCHAP EN MONEY FLOW 

Hoe je een magneet wordt voor méér klanten en inkomsten met jouw unieke boodschap & presence

Donderdag 18 april 20:00 uur

Tijdens deze 2 uur LIVE online training ontdek je: 

 

N

Het MISSENDE INGREDIËNT in jouw marketingboodschap waarmee jij je direct onderscheidt van al je concurrenten (hello expertstatus!)

N

Jouw grootste blokkade die je in de weg staat om ECHT NEXT LEVEL te gaan met jouw bizz (en hoe je veel sneller bereikt wat je wilt)

N

Waarom de veelgehoorde reactie: “wat gaaf en interessant wat je doet!” juist een SLECHT TEKEN is (OEPS, daar gaat je nieuwe klant)

N

Mijn nr. 1 techniek om moeiteloos JA's van nieuwe klanten te krijgen - ZONDER TE OVERTUIGEN of te pushen (it’s all about your presence, baby)

N

+ Schrijf samen met mij jouw powerpitch en krijg persoonlijke feedback!

Hi, Ik ben Suzanne Beukema

Oprichter van de Feminine Leadership Academy & In the Spotlight.

15+ Jaar heb ik in Hilversum als tv-maker achter de schermen gewerkt van tv-programma’s als Undercover Boss, Life&Cooking, Je Zal Het Maar Zijn. Al die jaren heb ik me bezig gehouden met het vertellen van unieke verhalen die kijkcijferkanons werden

Tegenwoordig help ik vrouwelijke ondernemers om – met wat ze het allerliefste doen – als een magneet nieuwe klanten, geld en succes aan te trekken met een ijzersterke boodschap en presence.

Waarom ik doe wat ik doe? Omdat ik zoveel vrouwen om me heen zie die knettergoed zijn in wat ze doen, maar niet de impact, de klanten en de inkomsten hebben waar ze zo naar verlangen. Veel teveel vrouwen houden zichzelf klein en ondernemen met de handrem erop. 

De wereld SNAKT naar vrouwen die helemaal in hun kracht en vrouwelijk leiderschap stappen. Let’s get the handbrake off your business!

blank