Latest Blogposts

SuusTV | Zo wordt je sollicitatie- of salesgesprek een succes

De meeste mensen voelen zich onzeker als ze een sollicitatie- of salesgesprek moeten voeren.
Herkenbaar? :)

In dit interview leert salescoach Cees Verbree ons hoe we je sollicitatie- of verkoopgesprek een succes wordt.

Je bekijkt de video hier: 

 

 

Wat deze video je oplevert:

0:42 Hoe komt het dat vrouwen nog steeds minder verdienen dan mannen?
3:29 Hoe je veel relaxter je gesprek ingaat door je op dit ene ding te focussen
8:41 De cruciale fout die bijna iedereen maakt (en wat je wél moet doen)
12:10 De vraag die je ALTIJD moet stellen
13:07 Hoe je antwoord geeft op de vraag "wat wil je verdienen?"
16:25 Hoe je als ondernemer omgaat met de opmerking "je bent te duur voor mij"
17:29 Moet je als coach wel of niet je prijzen op je website zetten?

Meer weten over Cees? www.honescon.nl

Wat is jouw grote A-ha-moment van deze aflevering? Deel het hieronder!

 

 

 

 

7 reacties op “SuusTV | Zo wordt je sollicitatie- of salesgesprek een succes


Comment author said

Door Melinda op 25 juni 2017 om 09:27

Wat een inspirerend interview!
Misschien een leuke aanvulling, ik ben vroeger diverse keren gelijk aangenomen ondanks dat ik mezelf niet had voorbereid. Natuurlijk wist ik bij welk bedrijf ik ging solliciteren en met wie ik het gesprek had, maar verder ging ik er blanco in en had ik een houden van "take it or leave it" en wist ik mezelf goed te verkopen. Daarbij wil ik zeggen dat sommige mensen zichzelf te veel voorbereiden en vergeten daarbij om zichzelf te verkopen. Vragen stellen is altijd goed, maar weten dat je de baan perfect uit kan voeren is zeker een vereiste!

 

Comment author said

Door Suzanne Beukema op 26 juni 2017 om 11:04

Voorbereiden is inderdaad ook weten waar je zelf goed in bent en er lekker blanco ingaan. Cool dat je zo goed bent in solliciteren Melinda! :)

 

Comment author said

Door Karin op 25 juni 2017 om 10:35

Wat een waardevolle video en precies op het juiste moment 😊Dank je wel!

 

Comment author said

Door Anuschka Groot op 26 juni 2017 om 10:12

Wat een mooie en goede video waar voor iedereen zeer zinvolle info in zit. En voor iedereen die Cees al wat langer kent. Zo herkenbaar,..... ik zeg even kijken bij een kop goede koffie.

groetjes,
Anuschka Groot
Scuid

 

Comment author said

Door Bijnens Liliane op 9 juli 2017 om 10:40

Ik vond het heel geruststellend, deze reactie van Kees. Dat ik het eigenlijk al goed doe, eerst verbinding maken. En niet overtuigen, jezelf blijven, dan komt de klik vanzelf zegt hij. Dus ik moet gewoon blijven volhouden met solliciteren en vooral weten wat ik waard ben ! Top!

 

Plaats een reactie


*