Podcast Episode #1 Last van Uitstelgedrag? Mijn Gouden Tip! - SuzanneBeukema.nl

Episode #1 Last van Uitstelgedrag? Mijn Gouden Tip! 

Wil jij graag een boek schrijven, je online programma lanceren of een Facebook Live serie geven, maar ben je stiekem hartstikke aan het uitstellen? Omdat je er nog niet klaar voor bent, of omdat je GEEN IDEE hebt waar te beginnen? Dan is deze allereerste episode van de Suus Podcast voor jou! Echt, als je 1 podcast luistert vandaag: laat het deze zijn. 

Ontdek hoe ik in 24 uur mijn gloednieuwe podcast lanceerde (zonder plan, o my ;))
+ wat mijn nummer 1 tegengif is tegen uitstelgedrag, waardoor ik veel meer gedaan krijg dan ooit én er gelijk een groep raving fans bij krijg (omdat ik er heel veel mensen bij betrek). 

Enjoy mooierd! 

Of luister via:

Wil jij elke week de nieuwste podcast in je inbox?

Vul dan hier je naam en e-mail adres in en ik zorg dat die handrem van je bedrijf af gaat.

Loading...