Page content

Over Suzanne

Als mensen me vragen wat ik voor werk doe, zeg ik:

cxv
“Ik leer vrouwen hoe ze hun vrouwelijke kracht en uitstraling kunnen vergroten zodat ze vol zelfvertrouwen gaan voor wat ze écht willen - en helemaal gezien en gehoord worden."

Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is...

sdc
“Ik leer vrouwen hoe ze zich super zelfverzekerd en magnetisch aantrekkelijk voelen en de vrouwelijke kracht van Beyoncé uitstralen. Zonder dat ze zangtalent nodig hebben. Of benen tot aan hun oksels.”

Ik ben Suzanne Beukema

Host van SuusTV. Spreker. Coach. En gecertificeerdsuzanne beukema bio Art of Feminine Presence™ Teacher en HeartIQ™ Facilitator.

Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik me tegen laten houden door een chronisch gevoel van ik-ben-niet-goed-genoeg en mezelf veroordelen. En na 10+ jaar als tv-redacteur achter de schermen te hebben gewerkt van veel grote tv-programma’s, weet ik als geen ander hoe het is om als hoogsensitieve vrouw te moeten overleven in een vaak keiharde mannenwereld. Mijn leven veranderde volledig toen ik een aantal jaar geleden leerde hoe ik vanuit mijn vrouwelijke kracht en essentie - mijn onderbuik - moest leven.

cIk heb mijn vrouwelijke kracht o.a. gebruikt om


uit een relatie te stappen die voor de buitenwereld geweldig leek, om ruimte te maken voor een relatie waarvan ik écht gelukkig word
van veilig werken achter de schermen te shiften naar mijn eigen boodschap delen met heel veel vrouwen via lezingen, coaching en video's.
 van ALTIJD advies vragen aan coaches/paragnosten, te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en innerlijke wijsheid, zodat ik veel makkelijker beslissingen kan nemen die goed voor me zijn.
cxzc

Als je me echt zou kennen, zou je weten dat

cxz
ik net als jij elke dag tegen nieuwe uitdagingen aanloop.
ik me soms totaal gefrustreerd voel.
ik regelmatig een giga huilbui heb omdat ik bang ben dat ik het allemaal niet kan.

Maar waar ik me hierdoor een aantal jaren geleden liet tegenhouden, maak ik nu elke dag opnieuw weer de keuze om door te blijven gaan. In de richting van mijn missie. Al is het soms met babystapjes. En als ik me nu bang of onzeker voel, weet ik gelukkig hoe ik dat weer kan omzetten naar positiviteit. Rust. Vertrouwen in mezelf en in het leven.
xzc

Mijn missie is


om de transformerende, helende Feminine Power technieken met zoveel mogelijk vrouwen delen. 
Want als wij vrouwen écht vanuit onze vrouwelijke kracht gaan leven, verandert de wereld.  

Ben jij erbij? ♥

 

Serieus… nóg meer weten over mij? Oké oké!

Ik geloof…

  
dat wij vrouwen te vaak leven met onze voet op de resuzanne beukema feminine powerm
dat er veel meer mogelijk is voor jouw leven dan jij denkt
dat leven vanuit je vrouwelijke kracht dé shortcut is naar geluk en succes
zxz\

Ik wil leven in een wereld waar

vcx
♥ een quattro formaggi pizza geen calorieën bevat
♥ kindermisbruik iets is dat ooit in een ver verleden bestond
♥ Authentiek zelfvertrouwen totally ‘The New Black’ is

En als ik geen Feminine Power Lezing aan het geven ben, kun je me vinden langs het Scheveningse strand, op de bank met de nieuwste Liz Gilbert, of aan een gin-tonic met vrinden.

suzanne beukema bio


PS.
Ik kan absoluut géén ui snijden. For real.


Genoeg over mij nu. Terug naar jou.

Wil je altijd als eerste nieuwe gratis tips ontvangen om jouw vrouwelijke kracht en uitstraling te vergroten? Vul dan hieronder je naam en e-mail in. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn GRATIS 5-minuten Feminine Power Meditatie.

Sluit je aan bij de duizenden vrouwen die je voorgingen. Het is GRATIS! ♥ suzanne beukema