Feminine Leadership

Voor vrouwelijke ondernemers die fcking magnetic willen worden in hun leven & business

CALLING ON ALL (ONLINE) ONDERNEMERS, HEALERS, (BUSINESS) COACHES, CONSULTANTS aka ‘THE NEXT GENERATION OF  feminine LEADERS’

…die x10 willen groeien in hun business-succes, confidence en leadership… the feminine way.

IK BEN Suzanne Beukema

Sinds 2013 voeg ik a whole other ballgame toe aan vrouwen met een (online) business. Voor vrouwen die businesscoach na businesscoach afrennen en voelen dat de échte doorbraak voor hen op een diepere laag zit:

Mijn Superpower? Binnen 3 minuten zie ik waar een vrouw de handrem heeft aangetrokken in haar leven en bizz, wat haar Biggest Potential is en waar ze haar eigen geluk en succes onbewust keihard saboteert #shadowworkeralltheway

Voordat ik in 2013 mijn eigen business begon, werkte ik 15+ jaar als tv-redacteur in Hilversum. Dus als het gaat om BIG bold dreams realiteit maken, de aandacht van anderen krijgen én vasthouden, en UNSHAKABLE je podium pakken…

…I know a thing or two ;).

“ER IS NIEMAND DIE KAN WAT  Suzanne KAN”

Als er íemand is die jou kan helpen om de vrouw te worden die een Big Business ook daadwerkelijk kan dragen, dan is dat Suzanne Beukema. Ik ken niemand die kan wat zij kan, op zoveel verschillende gebieden. Suzanne is MAGISCH in wat ze doet.

Veronique Prins – Kick-ass Business coach

Zo werk je me tmij

Stap in 1 van mijn exclusieve jaarprogramma’s en…

The Feminine Vortex

Krijg een jaar lang toegang tot alle live online programma’s en masterclasses, de meest waanzinnige besloten Feminine Vortex community plus direct toegang tot The Vault vol premium programma's en masterclasses!

Shadow Queen Live

Een 12-maanden deep dive experience of getting FULL of Yourself….

Haal de handrem van je leven & business en become MAGNETIC to a business & life beyond your wildest dreams…

League of your Own

Ultra premium business mentorship for legacy leaders. 

Where you enter the most extraordinary year in your life & business...

OF GA DIRECT AAN DE SLAG!

PROGRAMMA’S

Alle door mij gemaakt online programma’s vind je hier op één plek. Zit er wat voor je bij?

MASTERCLASSES

Bekijk hier welke masterclasses er los beschikbaar zijn! Na aankoop direct te bekijken.

More love…

"Er is voor mij echt een leven voor en nÁ werken met Suus"

JA zeggen tegen dit jaarprogramma is een van de beste beslissingen ooit geweest. De hechte community van gelijkgestemde vrouwen, de onderlinge support, de samenwerkingen die zijn ontstaan. Maar zeker ook de hotseatsessies en magische livedagen met Suus. Ik heb er zoveel aan gehad en ik zeg altijd tegen mijn omgeving: er is een leven vóór en een leven na werken met Suus.

CHANTAL VERMEER
Founder Teken je Toekomst Methode

“DE GROEP IS ZO KRACHTIG. IK ZOU NOOIT MEER 1-OP-1 WILLEN”

“Ik zit als strateeg heel veel in mijn hoofd. Suzanne heeft me precies de oefeningen en tools gegeven om mijn sensualiteit meer te omarmen, mijn autoriteit helemaal te claimen: alles wat belangrijk is om nóg zelfverzekerder zichtbaar te zijn en mijn podium te pakken. De groep is daarbij zo’n krachtige spiegel. Ik ben inmiddels helemaal gek op groepsprogramma’s en ik zou nooit meer 1-op-1 willen.”

KIM DE GRAEVE
Financieel Strateeg

“Suus zat heel lang in mijn allergie. ik vond haar zo over de top vrouwelijk”

Suus zat heel lang in mijn allergie. Ik vond haar zo over de top vrouwelijk. Ook dacht ik: “het gaat me helemaal niet alleen maar om méér geld.” Maar daarmee had ik mezelf zo ontzettend klein gehouden. Suus heeft me door de moeilijkste periode privé ooit heen geloodst. En mijn omzet dat jaar? Hoger dan ooit.

MARLIES VAN DER HOUT
Mentor voor ambitieuze (kinder)coaches

in the spotlight!

MASTERCLASS: The shadow portal

Ontdek in deze Shadow intro-masterclass wat Schaduwwerk écht is en waarom het cruciaal is als je échte vrijheid en controle wil over je leven & bizz. Leer hoe je Bad Girl je leven en business-succes keer op keer saboteert (+ wat zij van jou nodig heeft zodat je kunt thriven in je leven en bizz), waarom Schaduwwerk een must is als je werkt met groepen en ontdek de belangrijkste oorzaak van alle triggers, drama en conflict in je relaties (ook met je high-levelklanten) + waarom klanten nu nog voor je concurrent kiezen ipv voor jou.

“It’s time to become who you were before the world told you who to be”