Gratis Videotraining - SuzanneBeukema.nl

Veel meer zichtbaar worden met jouw bedrijf begint hier

Ben jij een vrouwelijke ondernemer met een grote missie? En wil jij nog veel meer mensen bereiken 
met jouw boodschap ? Mensen die ervoor kiezen om met JOU te werken -
ZONDER dat je daarvoor overal keihard hoeft te roeptoeteren hoe gewéldig je wel niet bent?

Nieuwe klanten en opdrachten aantrekken kan
zooooveel succesvoller én moeitelozer. 
Laat mij je tonen hoe. 

Gratis In The Spotlight Videotraining

Je ontvangt een uitgebreide 3-delige videotraining met daarin:

  • Waarom WAT je zegt in een video nooit het eerste is waar jij je op zou moeten focussen
  • De 3 grootste fouten die de meeste ondernemers maken waardoor hun video's hen nieuwe klanten kosten (en hoe je een opneemt die je wél direct nieuwe klanten oplevert)
  • Mijn nr. 1 tool om de jeuk-en-kijk-háár-nou-factor uit je video’s te elimineren
  • De 8 basiselementen voor een ijzersterk videoscript  (+ mijn boodschappenlijstje met alle techniek om zelf low budget je video op te nemen)
  • Een korte meditatie om net zo’n magnetische uitstraling krijgt als Oprah, Gabby Bernstein of Koningin Máxima (en nieuwe klanten voor JOU kiezen nog voordat jij ze ooit hebt gesproken)

Ja, stuur mij de gratis In the Spotlight Videotraining:

Deze vrouwen (en nog honderden anderen) gingen je voor:

quote-left


Ik doe al heel veel met video in mijn bedrijf. Omdat ik al heel lang snap dat video DE manier is voor optimale zichtbaarheid en om mijn potentiële klanten de gelegenheid te geven heel dicht bij mij en mijn aanbod te komen. Wat uniek is aan de videotraining van Suzanne is in eerste instantie Suzanne zelf 🙂 Toen ik de serie begon te kijken wist ik meteen: wauw, ik heb hier met een echte autoriteit te maken. Haar jarenlange werk bij de televisie zie ik in alle video’s terug. En veel belangrijker nog: de tips die ze geeft zijn echt ontzettend waardevol! Echt, IEDEREEN moet aan de video vind ik maar voor je eraan begint: kijk deze videoserie en laat Suzanne je helpen om het allermeest uit dit medium te halen!


quote-right

Patty Post
Pattypost.nl


quote-left


Wat een mooie, heldere en eerlijke uitleg hoe een goede duidelijke magnetische video te maken.
Ik zou het megaleuk vinden om eigen video’s te gaan maken, maar ja: waar te beginnen, hoe het aan te pakken en waar aan te denken? Ik heb al behoorlijk wat webinars gevolgd om meer duidelijkheid te krijgen. Het viel me op dat ik nog altijd een 'spark' miste op video, mezelf in het geheel niet herkende. Maar nu na deze videoserie, heb ik die spark wel. Suzanne's tips zijn zo goed en makkelijk toe te passen. Mocht jij ook denken "help! Hoe pak ik het aan om een goede video te maken?" - schrijf je dan in voor deze magnetische videoserie.

Je ontvangt gelijk alles om lekker zelf aan de slag te gaan.


quote-right

Ruth Abigail Klein

Coach voor vrouwen


quote-left


Eindelijk iemand die niet overkomt als een hysterisch piepende huisvrouw! 😉 Sorry, maar mijn irritatiegrens over menig vlog en bedrijfsfilmpje is danig "geïrriteerd" geraakt. Ik geef een groeiende tendens aan en ik vind dat oprecht jammer. In het land van de vele vloggers die zich willen profileren is deze videotraining gewoon een verademing. Als professional valt het me ook meteen op dat het hier om genuine en beproefde vak-kwaliteit en kennis gaat. Suzanne straalt rust uit en geeft mij vertrouwen met haar professionele tips over het 'aanzetten' van je uitstraling en het maken van een goed videoscript. Ik zie in Suzanne een waardige 'buddy' om tot de door mij gewenste video te komen - en geloof me: ik ben kritisch!


quote-right

Ingrid Willemse

Presentatietrainer

Ja, stuur mij de gratis In the Spotlight Videotraining:


Copyright © 2018 | Suzanne Beukema | SUUS Network

Loading...