Moeiteloos en Vol Zelfvertrouwen Jouw High-End Aanbod Uitverkopen 

 vanaf het Podium, Webinar of FB Live met de …

… en ontdek Jouw Uniek Signature Speech die je

keer op keer nieuwe high-end klanten én inkomsten oplevert  

 

Mag ik je een bloedeerlijke vraag stellen:

 “In hoeverre ben jij écht krachtig zichtbaar met je boodschap en business?

20%? 40%?

Deze vraag stel ik regelmatig aan vrouwelijke ondernemers.

En waar een enkeling vol enthousiasme haar hand op steekt bij 80%, erkennen de meeste vrouwen dat ze zichzelf stiekem nog behoorlijk kleinhouden.

Uit onzekerheid. Omdat het bakken met energie kost. En veel te weinig oplevert.

Omdat ze vlak voordat ze een video opnemen denken: “wie zit er nou écht op mij te wachten?” Of: “dit kan nog 100x beter” (en vervolgens moedeloos aan take 23 beginnen)

Omdat ze bang zijn om voor een groep incompetent of amateuristisch over te komen (hello, imposter syndrom!).

Of – en deze hoor ik vaak: omdat ze geen idee hebben hoe ze vanaf een webinar of FB Live krachtig een upsell doen waarop nieuwe klanten massaal reageren met: “OMG, dit wil ik!” 

Een webinar, Clubhouse Room of talk die je direct nieuwe klanten en inkomsten oplevert…? Dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt.

Herkenbaar, much?

Weten hoe je Krachtig Je Aanbod doet vanaf het podium, webinar of video … 

… maakt het verschil tussen een agenda vol met nieuwe klanten die voor JOU kiezen – of klanten die je onbedoeld naar je concurrent jaagt #truthbomb

… Als jij jezelf regelmatig hoort denken:

 “Hoe zou mijn business eruitzien als ik vanaf nu vol zelfvertrouwen mijn programma’s weet uit te verkopen vanaf een podium

– en mezelf niet langer meer in de weg sta?” 

… dan is de Feminine Speaker Academy

de ULTIEME doorbraak waar jij naar snakt

Krijg keer op keer UITVERKOCHTE High-End Trajecten door authentiek én krachtig jouw verhaal te delen 

Dankzij Suus leverde een gratis talk mij meteen 5 nieuwe high-end klanten op”

Suzanne beschikt over een ongelofelijk waarnemingsvermogen waarmee ze je liefdevol ontdoet van je bullshit. Haar superpower: met haar transformerende Scorpio energie door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden. Suzanne heeft me geleerd hoe ik mijn presentaties (kort of lang) zo kan opbouwen dat ze veel meer impact hebben. De eerste keer dat ze me leerde hoe ik dit deed, leverde een gratis talk mij meteen 5 nieuwe supergave high-end klanten op. Terwijl ik helemaal mezelf was.”

 Patty Post, Astrologer & Business Mentor

Dit is wat er gebeurt zodra jij vanaf nu krachtig  JOUW spotlight pakt – online én voor een groep:

Je “Jaaaa, dit wil ik!”-gehalte en Go-To-Expertstatus gaan SKY HIGH – sneller dan jij een reep Tony Chocolonely naar binnen kan werken 😉

Je bereikt veel meer mensen met je belangrijke boodschap en werk (creëer de diepgaande impact waar jij zo van droomt!)

Je gaat in veel kortere tijd veel meer geld verdienen – omdat je vanaf nu weet hoe je een onbekend publiek in no time transformeert in klanten die met liefde duizenden euro’s neertellen om met JOU te mogen werken

Het Goede Nieuws :

 

Spreken is de snelste én meest LUCRATIEVE manier om
jezelf en je aanbod onder de aandacht te brengen.

Het enige is….

… je moet echt GOED zijn om op te vallen tussen ALLE andere
vrouwelijke ondernemers die óók zichtbaar zijn (zeker nu iedereen online gaat)

Deze vrouwen gingen je voor:

De Feminine Speaker Academy is voor jou als…

 

je begrijpt dat krachtig je verhaal vertellen een MUST is voor IEDERE vrouwelijke ondernemer. Omdat je als ondernemer de hele dag bezig bent met jezelf presenteren: tijdens een  netwerkmeeting, salesgesprek, FB Live of webinar. Of wanneer iemand simpelweg aan je vraagt: “En wat doe jij?”.

Je vanaf nu niet meer slecht wil slapen en STRESSEN als je een pitch moet doen voor een volle zaal, een upsell moet doen tijdens je webinar of intro-workshop of je tekst kwijt raakt middenin je FB Live – omdat je vanaf nu PRECIES WEET wie je moet zijn en wat je moet doen en zeggen om van jouw ideale klant die “Ja, dit wil ik!”-reactie te krijgen. Zonder arrogant, verkoperig of pushy over te komen.

Dit is niet voor jou als:

Je je gisteren hebt ingeschreven bij de KvK en je aanbod,

✘ Je je ideale klant en website nog niet hebt staan.

Dit zijn dingen waar ik in de FSA niet aan werk met je.

Maar… ben je helder over met wie je werkt, heb je een duidelijk aanbod én wil je leren hoe je dat waar en wanneer dan ook succesvol presenteert én verkoopt? I’m your mama 😊

“Dit is voor alle vrouwelijke ‘change-makers’ die
meer impact willen maken”

“Spreken is zoveel meer dan gewoon je zegje doen. Wat ik zo mooi vind aan Suzanne is dat ze met spreken – net als altijd –  een bewezen strategie combineert met feminine presence en een ‘spiritual touch’. Suzanne is voor mij dé mentor voor alle vrouwelijke ‘change-makers’ die meer impact willen maken met hun boodschap – maar  het tegelijkertijd retespannend vinden om helemaal hun podium te pakken. Als je voelt: “ik heb iets te vertellen en wil daar veel méér mensen mee bereiken: Suus is your woman :)”

 Stephanie Claus – Purpose Coach

Join de FSA!  

OPTIE 1:  Betaal in 3 maandelijkse termijnen van 997 euro (exlusief btw)

OPTIE 2:  Betaal eenmalig 2.497 euro (exclusief btw)

Let op: maximaal 25 exclusieve plekjes beschikbaar!

Maarre, wie ben ik eigenlijk…?

Hi, ik ben Suzanne Beukema…

Founder van de Feminine Speaker Academy en Business Mentor voor
vrouwelijke ondernemers.

#feminineleadershipalltheway

Ik kan geen ui snijden. Geen dimmer vervangen. En een week lang zonder pizza
vind ik ook een tikkie ingewikkeld.

Maar dit is wat ik wél heel goed kan:

Ik kan je helpen om vanaf nu met veel meer succes ZICHTBAAR TE ZIJN met jouw belangrijke boodschap
– terwijl je meer dan ooit jezelf bent. 

Om nooit meer bang te hoeven zijn dat je dichtklapt, dom of onprofessioneel overkomt
(omdat ik je precies leer hoe je stress-meter omlaag gaat terwijl je FLOW ‘n FUN-meter omhoog knalt).

Om een Money Magnet te worden elke keer dat jij je mond opendoet, om keer op keer
mensen diep te raken en te weten hoe je mensen die jou niet kennen binnen no time
omtovert in jouw nieuwste lievelingsklanten.

… en dit alles vanaf een vol Zoom webinar, FB Live of live voor een groep.

En DIT is waarom je mij zou moeten vertrouwen: 

Voor mij begon werkelijk ALLES in mijn business te veranderen toen ik besloot om serieus tijd, geld en energie te investeren in van een ‘oké’ spreker te transformeren in een spreker die WEET wat ze doet, keer op keer volle webinars weet te trekken – en daar volle programma’s aan overhoudt.

Ik heb 15+ jaar als tv- programmamaker gewerkt voor bekende tv-programma’s als Undercover Boss, Je Zal Het Maar Zijn, Char en Life & Cooking. My job? Ervoor zorgen dat bekende én onbekende mensen (vaak bloednerveus) authentiek én ontspannen hun verhaal vertelden op tv, soms voor miljoenen mensen. Dus je podium pakken, ultieme zichtbaarheid, en een krachtige boodschap overbrengen met grootse IMPACT, it’s what I DO, baby!

Zelf heb ik tienduizenden euro’s geïnvesteerd (not kidding) om hier heel goed in te worden – en ik leer jou alleen maar de tools die (bewezen!) het aller- allerbeste werken, waardoor je jaren aan zelf stressen, hoofdpijn én heel veel geld bespaart.

Spreken (vanaf een event, video, webinar of intro-workshop) is de ENIGE strategie waarmee ik mijn agenda volboek met high-end klanten en mijn groepsprogramma’s keer op keer uitverkoop (ZONDER complexe funnels of FB ads!)

Mezelf krachtig leren presenteren heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 2 jaar tijd van officemanager (yup, inclusief toiletten schrobben voor €30 p/u ;)) naar een ‘million dollar bizz‘ ben gegaan.

Al heel jong werd ik besmet geraakt met het ‘Miss Perfect’ syndroom en ik weet hoe moeilijk kan zijn om over die drempel van ‘ben ik wel goed genoeg?’ heen te stappen en helemaal als mezelf mijn podium te pakken (ook als het spannend wordt!). En als ik het kan? Dan jij helemaal.

“Ik voel me veel zelfverzekerder op een podium en mijn Signature Speech STAAT”

“Voor de FSA kon ik mezelf al best wel lekker presenteren, maar ik was niet heel goed was in het vertalen van mijn verhaal naar closing the deal (de sales). Ik voel me daar nu veel steviger en zelfverzekerder in. De structuur van mijn Signature Speech (die nu staat): heel waardevol. Ik pas die steeds toe. Ik vond het heel fijn om samen met andere vrouwen te leren, te zien dat iedereen het op haar eigen manier doet en dat dat ook oké is. Ik ben onder de indruk van hoe ongelooflijk liefdevol Suus als trainer ondersteunt in de grootste angst van mensen, namelijk spreken in het openbaar.”

 Jeanette van Rookhuizen – Leiderschapscoach voor de Overheid

“Ik pak nu veel meer mijn podium vanuit mijn eigen kracht. En ook op salescalls voel ik nu razendsnel of er een match is of niet”

“De FSA was voor mij de zet die ik nodig had om mezelf op het podium krachtig te kunnen laten zien zoals ik écht ben. Ik sprak al heel vaak voor groepen, maar vanuit mijn hoofd en ego en niet vanuit de juiste presence. Ik heb nu geleerd om te spreken zoals Suus spreekt en ervaar nu een veel diepere connectie met mijn publiek. Als ik nu een masterclass of workshop geef weet ik precies welke opbouw die moet hebben voor maximaal resultaat. Dat geeft mij veel zekerheid. En wat ook zo geweldig is: je leert bij de FSA dankzij de groep ook gigantisch veel van alle andere vrouwen.”

 Katinka Reiss – Founder STEM-Methode

Let op!

De Feminine Speaker Academy is NIET de zoveelste “been there, done that” presentatietraining

… waarin de focus ligt op het oplepelen van de perfecte teksten, terwijl er een alarm afgaat elke keer dat jij “uhm” zegt (#zucht) terwijl je je zenuwen en onzekerheid overschreeuwt en je bizz meer kwaad dan goed doet… 

Dit is een diep transformerende training …

… voor een nieuwe generatie vrouwelijke leiders die nog veel meer mensen willen bereiken met hun boodschap, unapologetically hun podium willen pakken én daar keer op keer hun aanbod mee willen uitverkopen.

Een training waarin je leert hoe je met een magnetische feminine presence, terwijl je helemaal jezelf bent een Money Magnet wordt elke keer dat jij je mond opendoet.

En waarin aan het eind heel concreet JOUW unieke winstgevende Signature Speech STAAT, waarmee je keer op keer als een magneet nieuwe droomklanten en inkomsten aantrekt.

Ik weet dat ik jou kan helpen om

zelfverzekerd én met veel meer succesvol zichtbaar te zijn

… met een authentiek verhaal dat moeiteloos verkoopt  – zonder jeukfactor 

… én dat het leven van heel veel mensen verandert

– net zoals bij deze vrouwen:

“Ik laat me niet langer tegenhouden door spanning, schaamte of interne stemmetjes”

“Live mijn Signature Speech doen vanaf het podium was een onvergetelijke ervaring”

“Ik werk alleen met de beste mensen in hun vakgebied en Suus is de beste in wat zij doet.”

“Door deze training sta ik op het podium op een manier die helemaal ‘ik’ is.”

Zeker weten dat jij de juiste match bent met de FSA?

Of stel je vraag aan mij via de e-mail (support@suzannebeukema.nl)
Ik beantwoord je altijd persoonlijk.

Wat de Feminine Speaker Academy je oplevert:

Aan Het Eind Van Dit 8-Weekse Deep Dive Programma:

N

Doe je zelfverzekerd jouw verhaal waarmee je jouw ideale klant meteen raakt en inspireert, waardoor die gaat van een lauwe "klinkt interessant" naar "OMG, waar ben je mijn hele leven geweest en hoe kan ik met je werken!?"

N

Neem je met met veel MINDER STRESS en veel meer ZELFVERTROUWEN video's, webinars en FB Lives op (vanuit flow, in 1 take ipv 33 ;)).

N

Heb je een unieke winstgevende Signature Speech die AF is, waarmee je succesvol een uitverkocht event kunt geven maar die je ook moeiteloos inzet bij een intro-workshop, 10-minutenpitch of webinar. Dit is de ENIGE Signature Speech die jij nodig hebt om de komende jaren jouw ideale klant als een magneet aan te trekken, en razendsnel door te breken naar jouw volgende level van business-succes.

N

Trek je keer op keer fans en goedbetalende klanten aan met jouw boodschap -door te weten hoe je een aantrekkelijke Call to Action toevoegt aan elke speech of pitch die je vanaf nu doet (hoe zou het voelen als je met 5 nieuwe klanten naar huis gaat na een netwerkmeeting!?)

N

Ben je getransformeerd in de zelfverzekerde, succesvolle 2.0 versie van jezelf (die nu nog verstopt zit onder allemaal laagjes, onzekerheid en maskers die jouw succes keihard in de weg staan).

N

Weet je hoe je een willekeurige ruimte binnenloopt en de aandacht krijgt die JIJ wilt - en hoe je in je eigen kracht blijft, ook als het spannend wordt en alle ogen op je zijn gericht (tijdens een presentatie, FB Live, webinar of podcast-interview).

OPTIE 1:  Betaal in 3 maandelijkse termijnen van 997 euro (exlusief btw)

OPTIE 2:  Betaal eenmalig 2.497 euro (exclusief btw)

Let op: maximaal 25 exclusieve plekjes beschikbaar!

“Ik heb nu veel meer impact als ik als spreker op het podium sta”

“Voordat ik deelnam aan de FSA stond ik al regelmatig op het podium als spreker maar mijn innerlijke criticus nam het vaak over. Suzanne heeft me geleerd om er te stáán! Vanuit presence, vanuit balans tussen connectie en directie. Daardoor ben ik nu op het podium nog steeds helemaal mezelf… maar krachtiger, waardoor mijn verhaal meer impact heeft. Suzanne ziet razendsnel waar je authentieke kwaliteiten én grootste blokkades zitten – en wat je nodig hebt om veel meer impact te kunnen maken.”

 Hilda Feenstra – Adviseur & Spreker Duurzame Ontwikkeling

 

Be prepared voor een life-changing 8-weeks programma
waarin je dit krijgt:

 

Masterclass #1:

 

StorySelling

Ontdek samen met mij welke van AL jouw persoonlijke verhalen jouw meest authentieke én winstgevende ‘signature story’ is – waarmee jij keer op keer jouw droomklanten als een magneet aantrekt.

 

 

Masterclass #2:

 

De 7 sleutels naar een winstgevende talk

Net als een Hollywood kaskraker volgt een succesvolle presentatie een geteste en bewezen succesformule. Ontvang mijn ‘7-staps Speak to Sell Formule’  voor een workshop, webinar of talk waarmee je keer op keer je aanbod uitverkoopt.

 

Masterclass #3:

 

Presenteren ‘The Femine Way’

Na deze masterclass weet je waar jij als vrouw specifiek op moet letten als jij jezelf presenteert, op camera of vanaf een podium. Ontdek how to dress to impress + hoe je direct de aandacht krijgt die JIJ wilt zodra je een willekeurige ruimte binnenloopt.

 

Masterclass #4:

 

 Je zenuwen onder bedwang!

Bang om dicht te klappen voor een volle zaal? Leer mijn nr. #1 succestool om je innerlijke criticus de baas te worden en je niet langer tegen te laten houden uit angst voor kritiek, door de mand vallen of overkomen als een amateur.

 

 

Masterclass #5:

 

Succesvol upsellen naar een high-end aanbod

Je high-end 1:1 aanbod of groepsprogramma (uit)verkopen vanaf een podium of webinar? Ontdek de 15 essentiële stappen die je moet volgen (+ in welke volgorde) als je je high-end aanbod wil uitverkopen – zonder jeukfactor.

 

 

Masterclass #6:

 

Virale en inspirerende Video´s

Ontdek hoe je een video vanuit FLOW opneemt + 20 video-thema’s voor de korte 1-minuut video die ALTIJD werken om nieuwe klanten aan te trekken. En yes, je ontvangt ook uitgeschreven video-templates (die jij alleen maar hoeft in te vullen) zodat je NOOIT meer hoeft na te denken over waar je video over moet gaan.

En alsof dat nog niet genoeg is…

… ontvang je naast deze 6 online masterclasses

óók nog:

 

 

Een 3-daagse LIVE Speaker Intensive
(ook te volgen via livestream als je een dag(deel) niet kunt!)

Data:   

Vrijdag 11 juni + Zaterdag 12 juni (online, via zoom)
Zondag 13 juni (live op locatie)

Locatie:   

Het prachtige Carlton President Hotel in Maarsen  

 

#1

Een 3-daagse LIVE Speaker Intensive
(ook te volgen via livestream als je een dag(deel) niet kunt!)

Data:

Vrijdag 11 juni + Zaterdag 12 juni (online, via zoom)
Zondag 13 juni (live op locatie)

Locatie:

Het prachtige Carlton President Hotel in Maarsen  

 

suzanne beukema speaker academy

Wat je krijgt tijdens de 3-Daagse LIVE Speaker Intensive:

Al je grootste talenten inzetten

Ontdek de grootste kwaliteiten en natuurlijke talenten die je al hebt (je bent je eigen grootste blinde vlek!), en leer hoe je die effectief inzet om nog veel authentieker én sneller naar jouw next level van business-succes te groeien. Vanaf het podium. En op video. 

Lasercoaching en feedback

Krijg lasercoaching en feedback van moi op je grootste saboteurs en manieren waarop jij je onbewust KLEIN houdt – en ontdek waar jij onbewust je eigen magnetische presence dimt en klanten wegjaagt (aka, keihard de handrem aantrekt).

Toegang tot mijn best practices

Krijg direct toegang tot mijn best practices (waar ik zelf tientallen duizenden euro’s en jarenlange training in heb geïnvesteerd) en de bewezen én geteste technieken die de grootste succesvolle ondernemers wereldwijd toepassen om keer op keer hun high-endtrajecten uit te verkopen.

Waardevolle podiumtijd

Krijg waardevolle tijd op het podium voor een VEILIG PUBLIEK van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers en professionals die jou écht helemaal zien en supporten. Wij creëren een plek, zo veilig en transformerend, dat jij helemaal in de vrouw kunt stappen die je altijd al bedoeld was om te zijn. De FSA is unlike anything else.

Je Signature Speech DONE

Je hebt maar 1 winstgevende Signature Speech nodig waarmee je de komende 10 jaar vooruit kunt. Aan het eind van deze 8 weken STAAT jouw unieke Signature Speech van A-Z. Zodat jij die net als ik keer op keer in kunt zetten om tijdens een webinar, event, video of Clubhouse Room je aanbod UIT TE VERKOPEN).

Meld je nu aan en ontvang tijdelijk deze extra bonussen:

Bonus 1

3 Expertsessies voor Ultieme Zichtbaarheid

(t.w.v. €997)

Ontvang bovenop alles maar liefst 3 extra Expertsessies:


#1 Dress for Success

(en laat een killer eerste indruk achter)

#2 Zo Kom Je Vaker in de Media
(hello Happinez, BNR & Koffietijd!)

#3 Creëer Viral Video’s met je Smartphone
(work smarter, not harder ;))

Bonus 1

Bonus 2

Bonus 2

Gratis Ticket voor mijn 2-daagse Online Feminine Leadership Event in september

(t.w.v. €247)

Ik nodig je uit als mijn Special Guest tijdens mijn Signature Feminine Leadership Event waar je meer doorbraken krijgt in twee dagen dan in een normale MAAND 😉

Bonus 3

De Ultieme Netflix Video Bieb

(t.w.v. €1997)

Naast alle masterclasses + het liveweekend krijg je (nog vóór de FSA officieel start!) toegang tot de Ultieme Netflix Video Bieb met daarin:
  • De Ultieme Upsell Checklist (are you ready to SELL!?)
  • Mijn nr. 1 visualisatie voor een Sold Out Launch
  • De Woord-voor-Woord E-mail waarmee je geboekt wordt als spreker
  • de Rock it Out op Clubhouse checklist
  • Swipefile: Spreken vanuit Flowstaat (laat je publiek diep geroerd achter)
… en nog zoveel meer.
Hint: deze Netflix Bieb alleen al bevat GOUD.

Bonus 3

Bonus 1

Drie Expertsessies tijdens het programma

(t.w.v. €997)

Ontvang bovenop alles maar liefst 3 extra Expertsessies:

#1 Dress for Success (en laat een killer eerste indruk achter)

#2 Zo Kom Je Vaker in de Media (hello Happinez, BNR & Koffietijd!)

#3 Creëer Viral Video’s met je Smartphone (work smarter, not harder ;))

Bonus 2

Gratis ticket voor mijn 2-daagse Online Feminine Leadership Event in november

(t.w.v. €247)

Ontvang een gratis ticket voor mijn signature event voor vrouwelijke ondernemers die nog veel meer impact willen maken met én high-end betaald willen worden voor wat ze het allerliefste doen. 

Bonus 3

De Ultieme Netflix Video Bieb

(t.w.v. €1997)

Naast alle masterclasses + het liveweekend krijg je (nog vóór de FSA officieel start!) toegang tot de Ultieme Netflix Video Bieb met daarin:
 

 

  • de Ultieme Upsell Checklist (are you ready to SELL!?)
  • Mijn nr. 1 visualisatie voor een Sold Out Launch
  • De Woord-voor-Woord E-mail waarmee je geboekt wordt als spreker
  • de Rock it Out op Clubhouse checklist
  • Swipefile: Spreken vanuit Flowstaat (laat je publiek diep geroerd achter)
… en nog zoveel meer. Hint: deze Netflix Bieb alleen al bevat GOUD.

De sleutel ontdekken tot krachtig je boodschap delen…

… en keer op keer OPVALLEN tussen alle anderen?

Join us! 

Er zullen deuren voor je openwaaien waarvan je niet wist

dat ze bestonden 🙂 

Jouw investering

OPTIE 1:  Betaal in 3 maandelijkse termijnen van 997 euro (exlusief btw)

OPTIE 2:  Betaal eenmalig 2.497 euro (exclusief btw)

Let op: slechts 25 exclusieve plekjes beschikbaar!

Toch nog even dubbelchecken of de FSA voor jou is?

Of stel je vraag aan mij via de e-mail (support@suzannebeukema.nl)
Ik beantwoord je altijd persoonlijk.

Vragen?

Wat als ik een livedag of masterclass niet kan?

No worries: we’ve got you covered 🙂 Alle masterclasses en livedagen worden gelivestreamd en gedeeld in onze speciale besloten FB Community. Het live weekend bestaat uit twee online dagen (vrijdag en zaterdag) en op zondag ontmoeten we elkaar in het echt op locatie. Kun je een dagje niet?  No problem, er zijn meerdere vrouwen die JA hebben gezegd die een dag later op hun eigen moment lekker inhalen via de livestream. Alle masterclasses worden online gegeven via Zoom, en kun je terugkijken wanneer het JOU uitkomt – en zo vaak als jij wil.

Waarom is het alleen voor vrouwen?

Als ik een euro zou krijgen voor elke keer dat ik die vraag kreeg… 😉 De FSA is alleen voor vrouwen omdat ik in al mijn werk een hele veilige container van gelijkgestemde mensen wil creëren. En vrouwen onderling snappen nou eenmaal als geen ander hoe het is om jezelf klein te houden, in dienst te staan van je omgeving (wat ons met de paplepel is ingegoten) en om kritiek te krijgen op ons uiterlijk, onze manier van doen, kleden, praten. Om onze innerlijke criticus van “wie denk jij wel niet dat je bent!?” en “Kijk haar nou” en “Wat als ik faal!?” effectief te transformeren, is er niets zo helend als een veilige plek waar vrouwen elkaar supporten om waar je helemaal krachtig in de vrouw kunt transformeren die je altijd al bedoeld was om te zijn.

Ik twijfel of dit is wat ik nu nodig heb...

Als je twijfelt: boek een call. Dan krijg je een aantal vragen van me waardoor je gelijk een stuk helderder wordt over waar je nu staat – en wat jij nu nodig hebt. Als ik voel dat ik je verder kan helpen, bellen jij en ik even kort – no strings attached. Je gaat daar altijd wijzer van worden 🙂 Klik hier om de call in te boeken.

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 25 vrouwen, groot genoeg om te voelen dat je voor een ‘publiek’ staat en intiem genoeg om je veilig te voelen om helemaal jezelf te zijn – en volop persoonlijke feedback van mij te krijgen die jij direct kunt toepassen om door te stoten naar jouw next level in je business.

Wat zijn de data en tijden?

We beginnen maandag 26 april 2021 met de training. De livedagen zijn op vrijdag 11 juni, zaterdag 12 juni en zondag 13 juni. De vrijdag en de zaterdag vinden online (live) plaats. Op zondag komen we samen in het Carlton President Hotel in Maarssen. Alle sessies kan je live volgen maar ook gewoon lekker als opname op je eigen moment terugkijken. Wekelijks hebben we online masterclasses op verschillende tijden – zodat je er regelmatig live bij kunt zijn (alle data krijg je later). 

Is dit voor beginnende of gevorderde sprekers?

Beiden. In deze training leer ik je de kunst van je podium claimen vanuit vrouwelijk leiderschap. Plus hoe je succesvol – en ontspannen – verkoopt vanaf een podium. En waar je grootste saboteurs en ‘body apologies’ zitten waarmee je jezelf kleinhoudt. Of je nu zeer ervaren bent als spreker of net je podium begint te claimen: er is geen andere training in NL waar je dit op deze manier leert. Dit is een deep dive transformerende experience, die op een positieve manier doorwerkt op ALLE vlakken van je leven. Ik werk met vrouwen die al jarenlang voor groepen staan als professional (of zelf presentatietrainer zijn) en elke keer stoten ook zij door naar hun volgende level.

Kan ik ook meedoen als ik (nog) geen eigen bedrijf heb?

De FSA is specifiek gericht op vrouwelijke ondernemers die al even ondernemen en echt next level willen gaan met hun bizz. Helaas is de training niet voor vrouwen die (nog) geen eigen bedrijf hebben.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

De training duurt 8 weken. Je hebt echter levenslang toegang tot alle content, zodat je nog lekker aan de slag kunt blijven!

“Ik ken niemand die zo snel door de shit en maskers van iemand heen breekt als Suus”

Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus. Ik ken niemand die zo snel als Suzanne door de shit, maskers en schaduwkanten van iemand heen breekt – en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt.
Ik ken wereldwijd gewoon NIEMAND anders die dat kan. Punt.

– Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

Ik heb nu een Signature Speech waar ik keer op keer nieuwe klanten mee aantrek”

“Suus heeft me geleerd om mijn bescheidenheid in te ruilen voor mezelf krachtig profileren. Ik heb nu glashelder wat mijn Signature Speech is en hoe ik daar als High Class Branding & Business Mentor steeds weer nieuwe klanten mee aantrek.”

 Elvira Oskam – High Class Branding & Business Mentor

Zeg jij JA tegen….

… een diep transformerende experience
waarbij je levenslang toegang houdt tot ALLES wat je leert 
en – met een eenmalige investering – de komende jaren knetter zelfverzekerd elk webinar, FB Live of (online) presentatie ingaat?

Of…

…ga je het voorlopig nog even ‘zelf proberen’ – hopende dat je vanaf nu wél ineens op magische wijze sales gaat halen uit je online content en talks?

…wacht je nog even totdat je je er iets meer ‘READY’ voelt? En blijf je liever nog even fantaseren en mijmeren over wat er OOIT mogelijk is voor jou in plaats van NU te stoppen genoegen nemen met minder?

… overtuig je jezelf nog een keer dat dit niet voor jou is omdat een groot podium “niet per se hoeft” voor jou – en dat het daarom niet nodig is om jezelf als bizz owner OVERAL krachtig te leren presenteren?

De keuze is aan jou…

Jouw investering

OPTIE 1:  Betaal in 3 maandelijkse termijnen van 997 euro (exlusief btw)

OPTIE 2:  Betaal eenmalig 2497 euro (exclusief btw)

Let op: max 25 plekjes beschikbaar en JA, de FSA is altijd uitverkocht 🙂 

Ook ik kan nog wat van Suzanne leren”

“Dat Suzanne andere mensen kon inspireren, overtuigen en altijd mooie gesprekken wist te voeren, wist ik allang vanuit onze tv-tijd. Maar dat ze daarvan haar business heeft weten te maken vind ik echt heel knap. Daarom was ik ook bij Suzanne’s Feminine Leadership Event. Want ook ik kan af en toe nog wat van haar leren.”

 Irene Moors, Presentatrice

Toch nog een vraag of behoefte aan even contact met Team Suus?

Mail ons op support@suzannebeukema.nl of zet een berichtje in de chat rechtsonder. We’re here for you 🙂