Suzanne Beukema presenteert…

FIERCE FEMININE LEADERSHIP ACADEMY


Waar jij als vrouwelijke ondernemer STOPT met:

  • jezelf klein houden en je eigen succes saboteren
  • pushen & stressen voor high-end klanten & inkomsten
  • wachten met zichtbaar zijn & verkopen tot dingen ‘perfect’ zijn
    en in plaats daarvan …

…volledig claimt wie je werkelijk bent zodat je ONWEERSTAANBAAR wordt voor high-end klanten (AKA meer diepgaande impact en de premium prijzen claimen die je WAARD bent!)

In dit 6-maanden deep dive businesstraject

ontdek je de sleutel naar wat jou tegenhoudt …  

… en de absolute SHORTCUT naar succes zónder grenzen

“Ik ken niemand die zo snel door de shit, maskers en schaduwkanten van iemand heenbreekt”

Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus. Ik ken niemand die zo snel als Suzanne door de shit, maskers en schaduwkanten van iemand heen breekt – en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt. Ik ken wereldwijd gewoon NIEMAND anders die dat kan. Punt.

– Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

Ontdek wie jij werkelijk moet ZIJN om dé nr #1 go to-expert te worden

… als een magneet die high-end money flow aan te trekken

… en jouw  unieke legacy te creëren

START: 4 oktober 2021

6 maanden groepsprogramma voor

next level vrouwelijke ondernemers

 

(en ontdek in 30 minuten of de FLA voor jou is)

Betalen in termijnen mogelijk +
een pay-in-full bonus

“Mijn groepsprogramma zat in no time VOL met high-end klanten”

“Ik had meerdere businesses en Suus heeft me geholpen om duidelijk te kiezen, voor mijn waarde te gaan staan en FOCUS aan te brengen. Mijn eerste high-endgroepsprogramma was vervolgens helemaal uitverkocht en vrouwen bellen mij nu steeds zelf op om te vragen of ze met mij mogen werken. Voor de nieuwe ronde heb ik mijn prijzen wéér verhoogd, al 14 plekken verkocht en de lancering moet nog beginnen!” 

 – Elisa Schipper, Founder LoveYourBody.nl

“Dankzij het ownen van mijn schaduwkanten heb ik opnieuw een bestseller geschreven”

“Ik had al heel lang het gevoel dat ik onder een steen aan het leven was. Suzanne heeft me geholpen om al mijn schaduwkanten te ownen. Nu weet ik: ik ben niet alleen maar dat licht, het donker mag er ook zijn. Mijn nieuwste bestseller “De maagd is terug” had ik nooit op deze manier kunnen schrijven zonder Suus. Suzanne adviseerde me ook om mijn boek in eigen beheer uit te brengen, wat het verschil maakte tussen een ton in inkomsten of een f#cking miljoen euro. En ik heb nu zelfs mijn eigen uitgeverij.” 

 – Christine Pannebakker, Bestseller Auteur

“Ik heb echt even getwijfeld over de investering maar wat ben ik blij dat ik JA heb gezegd”

“De eerste keer dat ik bij een event van Suus was zat ze zó in mijn allergie dat ik het liefst kruipend weer de zaal uit wilde. Er werden zoveel delen in mij getriggerd waarvan ik dacht “die mag ik niet zijn” zoals de sensuele vrouw, de schoonheid, de geldwolf. Ik heb echt even getwijfeld over de investering maar ik ben zo blij dat ik JA heb gezegd tegen de FLA en het licht heb mogen schijnen op mijn schaduwkanten. Ik mág een geldwolf hebben én een seksueel vrouwelijk wezen zijn: business on MY terms. Suzanne en de FLA hebben mijn zelfvertrouwen echt een freaking boost gegeven. O, en tijdens de FLA heb ik ook voor het eerst een nieuw high-end programma gelanceerd. Het was binnen 24 uur helemaal UITVERKOCHT.

– Nele Odeur – Founder Scent & Spice

“Er is voor mij echt een leven vóór en ná de FLA”

“JA zeggen tegen de FLA is een van de beste beslissingen ooit geweest. De hechte community van gelijkgestemde vrouwen, de onderlinge support,  de samenwerkingen die zijn ontstaan. Maar zeker ook de hotseatsessies en magische livedagen met Suus. Ik heb er zoveel aan gehad en ik zeg altijd tegen mijn omgeving: er is een leven vóór en een leven na de FLA. Zo voelt het echt. Ik heb veel meer zelfvertrouwen in alles wat ik doe, ook als ik weer een grote presentatie geef. En ik heb omarmd dat er ook GOUD zit in een zeurmiep zijn, en dat dat ook oké is. En qua omzet? Heb ik mijn beste omzetmaand gehad sinds 2016 en de opdrachten blijven maar binnenstromen.”

– Chantal Vermeer – Founder Teken Je Toekomst Methode

Voor vrouwelijke ondernemers die er klaar voor zijn om op het gaspedaal te trappen – en door hun (zichzelf opgelegde) glazen plafond te breken

 

Dit is jouw kans om letterlijk – oké, niet letterlijk 😉 – in mijn brein te kruipen en toegang te krijgen tot de EXACTE succestools die ervoor zorgen dat mijn klanten:  

1) mega innerlijke doorbraken hebben (yup, unshakable zelfvertrouwen & ondernemen vanuit intuïtie, flow & FUN!) 

2) veel meer resultaat hebben met alles wat ze doen (hello, staan voor de GROOTSE feminine leader die jij bent met als fijne bijwerking: uitverkochte groepsprogramma’s en een agenda vol met high-end klanten!) 

3) Het unieke high-end  imperium te creëren waar ze altijd al voor bedoeld waren

Deze succestools heb ik ook zelf toegepast om van €4.000

naar €40.000 maanden te gaan…

  

… en nu dankbaar aan het hoofd te staan van een ‘7-figure bizz’

Het “FLA Effect”:

méér impact + méér high-end klanten +

ér verdienen met waar jij zo

knettergoed in bent

 

 

“Ik maak big ass stappen sinds ik JA heb gezegd tegen de FLA. Binnen 2 maanden heb ik 50.000 omgezet met mijn allereerste high-end traject”

‘Ik vier dat ik ongelooflijk grote stappen zet, dat mijn high-end traject start met maar liefst 9 deelnemers en dat ik daarmee 50.000 euro omzet heb én ik vier dat ik er last minute nog 2 (en misschien wel 3) high-end klanten bij heb. Suus geeft zoveel meer waarde dan wat je investeert.”.

Maaike van Rheenen – Life Purpose Business Coach

“Een moeiteloze JA tegen mijn verhoogde coachtarief van bijna €10.000!”


“Voordat ik met Suzanne ging werken was er altijd een stop op mezelf écht durven laten zien. Dankzij Suus heb ik mijn schaduwkanten nu omarmd – en ben ik niet meer bang ben dat mensen me betweterig of arrogant vinden. Ik durf ook veel meer te staan voor mijn waarde; zonder aarzelen zei mijn klant net JA tegen mijn verhoogde tarief van bijna €10.000!”

Elisabeth de Charon de Saint Germain, Visibility & Presence Coach

“In 1 WEEK mijn hele MAAND omzet gedraaid”

“Ik vier dat ik deze week 2 nieuwe Fertility trajecten heb verkocht, 1 hartcoherentie traject, 1 acupuntuur traject, 1 scan sessie plus nog een intake heb gedaan met 2 nieuwe klanten waarmee ik volgende week ga bespreken wat hun behandelplan wordt. Kortom in 1 week een maand omzet gedraaid!

Nienke Stoop, Arts & Fertility Expert

“Wat Suus helemaal uniek maakt? Haar bijzondere manier van ‘business orakelen’ “

“Ik heb Suus meerdere keren live gezien en ze blijft me verbazen met nieuwe eye-openers en inzichten. Maar wat Suus helemaal uniek maakt is haar o zo bijzondere manier van ‘business orakelen’. Dat klinkt misschien heel woo woo, maar Suus kan met een paar vragen zo snel doorzien waar iemands echte businesskansen liggen en wat een vrouw écht uniek maakt in haar bizz.”

Linda Bot, CEO Loveli

 

 

 

Lekker aan het scrollen? 😉

“Niemand anders prikt zo snel en liefdevol door mijn drama en bullshit heen als Suus”

“Waar andere therapeuten vooral een luisterend oor boden, konden ze me nooit echt verder helpen. Suus weet precies hoe ze door moet vragen bij mij; hoe ze tot de kern van mijn probleem moet komen. De eerste keer dat ik dat ervaarde was ik verbijsterd. Suzanne raakt echt de diepere laag in mij, zodat ik niet hoef te worstelen in mijn eentje en veel sneller vooruit ga – zowel persoonlijk als in mijn business.”

Yvette Rooding, Hypnotherapeute

“Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus.”

“Ik ken niemand die zo snel door de shit en maskers van iemand heen breekt en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt. Ik ken gewoon NIEMAND die dat kan. Punt.”

Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

“Voor mij is het toch vooral belangrijk wie er voor me staat. En dan komt Suzanne binnen. Een grote JA voor mij.”


“Als leraar en inspirator weet Suzanne mij en alle vrouwen in haar aanwezigheid te raken met de juiste mix van directheid, humor en wijsheid.

Ik vind het knap hoe snel Suzanne de blinde vlekken én het GOUD ziet in iemand. Hoe ze de juiste vragen weet te stellen. En hoe ze dit inzet om vrouwen te helpen succesvoller te worden.”

Lisa Portengen, Presentatietrainer

 

Nog STEEDS aan het scrollen…? 

6 maanden lang neem ik een intieme groep vrouwen onder mijn vleugels…

die er KLAAR MEE zijn om hun eigen succes te saboteren (door hardnekkige patronen, beperkende overtuigingen, angst om veroordeeld te worden of te falen, of erger… angst voor hun eigen succes!) en die er klaar vóór zijn om hun succes met lichtjaren te versnellen. 

Gedurende 6 transformerende maanden heb je DIRECT TOEGANG tot mij, terwijl we samen ontmaskeren wat jouw grootste handrem, money blocks en ‘blindspots’ zijn (de dingen die jou tegen hebben gehouden – zonder dat je het zelf doorhebt) … 

… en ontdekken we het ABSOLUTE GOUD (in jou, je unieke verhaal, de manier waarop JIJ het beste je business runt en meer!) met als resultaat: een magnetische feminine presence, meer impact als vrouwelijk leider en je agenda VOL met high-endklanten.  

The good news?


Jij kunt één van deze vrouwen zijn…

 

Maar Wie ben ik…

… en waarom zou je naar mij luisteren…?

Hey you!

 

Ik ben Suzanne Beukema…

(aka “het intuïtieve Business Orakel” en de vrouw met de 

“liefdevolle bullshit detector” – volgens mijn klanten ;))

Dit is mijn belofte aan jou:

In de Feminine Leadership Academy geef ik je niet alleen toegang tot de tools en oefeningen die mij zelf vele jaren én

vele tienduizenden euro’s hebben gekost (en mij een veelvoud daarvan hebben opgeleverd)…

… ik ga je laten zien waarom jij nog niet zo succesvol bent als je zou kúnnen zijn én hoe je veel sneller (en met VEUL minder gedoe) in de “million dollar vibe” stapt. Zodat jij ein-de-lijk die high-endklanten, droomomzet en diepgaande impact manifesteert waar jij zo naar snakt.

Door wie je BENT, niet door de strategie die je toepast.

#feminineleadershipalltheway

En nu we het toch hebben over bullshit-detectors
(you know you have one!) – dit is waarom
je mij zou moeten vertrouwen:
 

$

Ik heb 15+ jaar als tv- programmamaker gewerkt voor grote nationale tv-programma’s als Undercover Boss, Je Zal Het Maar Zijn, Char en Life & Cooking (dus je podium pakken, ultieme zichtbaarheid, en een boodschap overbrengen met grootse IMPACT, it’s what I do baby!).

$

Picture this: Begin 2018 werkte ik nog parttime als officemanager (incl. dagelijks toiletten schoonmaken). Zomer 2018 stopte ik met die bijbaan. Eind 2018 had ik mijn eerste €100.000 omzetjaar en voorjaar 2019 vierde ik mijn eerste €150.000… MAAND. En nu? Ben ik vrolijk op weg naar mijn eerste miljoen, doing what I love.

$

Ik heb niet normale hoogtevrees #controlfreak. Kreeg op mijn 6de al de boodschap mee dat ik perfect moest zijn (en had daardoor het grootste deel van mijn leven giga faalangst). En droom van een toekomst waarin kindermisbruik niet bestaat een pizza quattro formaggi nul calorieën bevat (there, nu ken je al mijn geheimen).

Wat je kunt verwachten als je JA zegt tegen de FLA:

“Suus heeft me geleerd om helemaal mezelf te zijn en ik durf nu ineens de prijzen te vragen die ik wil. En mijn groepsprogramma? VOL.”

– Elisa Schipper, CEO Love Your Body

 

“Ik sta nu veel meer voor mijn waarde waardoor mijn programma’s na een event of webinar steeds direct zijn uitverkocht”

– Margaretha Schokker, Business Healer

 

Omdat ik zelf veranderd ben en de rem er nu af is, trek ik nu ook high-end klanten aan”

– Florien van Basten Batenburg , CEO Bestseller Business School

 

 

En dit is de vrouw die jij over een paar maanden kunt zijn…

 

N

Knetter zelfverzekerd een ruimte binnenlopen en de aandacht krijgen die JIJ wilt

N

Unapologetically je podium pakken als dé nr #1 binnen jouw branche - en volledig staan voor waar JIJ in gelooft - zonder je "teveel" te voelen of je te schamen

N

Niet langer people-pleasen en krachtig je grenzen aangeven - zonder schuldgevoel

N

Door je glazen "geld-plafond" heenbreken en overvloed aantrekken - op ALLE mogelijke manieren

N

Je niet langer laten tegenhouden door angst - en je succes met lichtjaren versnellen

N

Je eigen succes niet langer saboteren door perfectionisme, uitstelgedrag, overwhelm of angst om door de mand te vallen

N

In elke vezel van je lijf voelen "that you CAN have it all": een bedrijf, een gelukkig gezin en een intieme relatie waar de vonken van afspringen

Ik had na de sessie meteen een traject van 8500 dollar verkocht!”

“Wat een HEERLIJKE Start Before You’re Ready sessie Suus! Het werkt nu al. Ik had na de sessie een call en heb meteen een traject van 8500 dollar verkocht.”

Marieke van Dijk, CEO Kairos Consultancy

Let Op!
 

De Fierce Feminine Leadership Academy is NIET het zoveelste standaard ‘ik wil high-end prijzen kunnen vragen-programma’

… vol business-strategieën en 7-stap-succes-systemen om je programma’s uit te verkopen (dat is gewoon een hele fijne ‘bijwerking’ die je krijgt als je door je onbewuste sabotage-mechanismen, angsten en money blocks heen breekt).

Dit is een  cutting edge experience voor een nieuwe generatie vrouwelijk leiders die nog veel meer diepgaande impact willen met wat waar ze zo ongelooflijk goed in zijn – én daar premium prijzen voor betaald willen krijgen.

Dit is voor jou als:

 

Je er klaar mee bent om de langzame weg naar NEXT LEVEL SUCCES (vol hobbels!) te nemen en te ondernemen met de Handrem erop – en je bizz wilt runnen met veel meer FUN, flow, en VROUWELIJK leiderschap.


✓ Je nu al heel goed kunt leven van je business (de meeste vrouwen die JA zeggen tegen de FLA zitten tussen de €60.000 – €500.000 p/j voordat ze instappen) en je vanaf nu HIGH-END KLANTEN wilt aantrekken, met een magnetische feminine presence en een aanbod gebaseerd op jouw unieke GOUD 

 

Je veel sneller naar jouw NEXT LEVEL VAN SUCCES en HIGH-END INKOMSTEN wil doorbreken, mét focus – en zonder pushy, arrogant of ‘icky’ verkoperig te zijn

Dit is niet voor jou als:

✘ Je niet bereid bent om ACTIE te ondernemen. Ik laat jou je grootste blinde vlekken én jouw ULTIEME SHORTCUT zien, JIJ neemt actie. (ik werk met movers, baby!)


✘ Je wilt leren hoe je lager geprijsde producten vanuit een automatische funnel en FB ads verkoopt. Dat is NIET wat ik je hier leer. Ik leer je wie jij daadwerkelijk moet ZIJN om op een super organische manier alle high-endklanten en inkomsten die jij maar wilt aan te trekken. Supernatuurlijk sales doet vanuit VERBINDING, ease en flow. Oftewel: high-end leadership, zichtbaarheid & sales, the feminine way. 

✘ Je nog niet consistent klanten hebt voor je business. Of net begonnen bent als ondernemer. Ik werk met next level feminine leaders die al stevige een basis hebben staan. Die hun aanbod & doelgroep helder hebben. Er klaar voor zijn om hun unieke legacy te creëren. En daar knettergoed mee willen verdienen #hellomilliondollarbizz

 

Zeg Hello! tegen 6 maanden waarin je dit krijgt…

Module 1

 No More Playing Small!
Het GOUD in jouw schaduwkanten


Je hoort me dit keer op keer zeggen: “If you don’t own your Shadows, they WILL own you”.

In deze module breken we door je grootste innerlijke saboteurs, blinde vlekken en handremmen heen.

Laat je niet langer tegenhouden door je innerlijke criticus en andere gremlins, ontdek wat de grootste schaduwkanten voor ALLE vrouwen zijn (en hoe je er doorheen breekt), zorg dat imposter syndrome een ding in het verleden wordt en doe niet langer meer dingen die niet in alignment zijn met wat je het ALLERLIEFSTE wil (yup, bye bye people pleasen + grenzen stellen zonder schuldgevoel it is!)

Schaamte, schuldgevoel en dat eeuwige gevoel van “niet goed genoeg” ergens tekort schieten of “too much to handle” zijn?

No more, sistah.

Stap eindelijk in de 2.0 versie van jezelf die je ALTIJD al bedoeld was om te zijn.

Module 2

Word een Money Magneet
– Breek door je glazen Geld Plafond 

 

Ik had laatst een audioreading waarbij de beste man 3x zei: “Suzanne, you’re here to make a lot of CASH and help other women do the same. It’s your spiritual purpose.” Ehhh, #I’lltakethat 😉 In maand 2 gaan we de sluizen naar overvloed op ALLE mogelijke manieren wagenwijd openzetten.

Breek door je grootste money blocks heen, word extreem comfortabel met ontvangen op ALLE mogelijke manieren, verhoog je prijzen (zonder schuldgevoel!) en krijg de high-end prijzen betaald die jij werkelijk WAARD bent.

Break free van alle blokkades, imprints en negatieve overtuigingen die jij onnodig met je meesjouwt en die er tot nu toe voor hebben gezorgd dat je business runnen en heel goed verdienen veel moeizamer ging dan mogelijk.

O, en ontdek welk van de 9 Sacred Money Archetypes JIJ bent – en hoe we je business zo kunnen inrichten dat moeiteloos geld aantrekken je tweede natuur wordt.

 

Module 3

Word een Master in Manifesteren WAT JE MAAR WIL

Ontdek de ultieme manier van co-creëren met het Universum. Weet vanaf nu feilloos wat JIJ werkelijk wilt (ipv wat je denkt dat je zou moeten willen). Master mijn allerbeste manifestatietools waarmee ik keer op keer mijn droomhuizen, paradijselijke vakanties, droomauto (how I LOVE my Mini Cooper Countryman!), uitverkochte events, webinars en groepsprogramma’s manifesteer. 

Repeat after me: je business runnen en krijgen waar jij zo naar verlangt kan ZOVEEEL MOEITELOZER dan je nu doet.

Weet hoe je once and for all je business runt vanuit vrouwelijke intuïtie, alignment en flow. En weet hoe je werkelijk de CONTROLE terug krijgt in je leven en business. 

 

 

Module 4

Jouw Magnetische Feminine Presence: Be Seen & Heard

 

Let’s Unleash Your Inner Beyoncé! (of Oprah, Marie Forleo of Gabby Bernstein)

Presence komt VOOR strategie. Altijd. Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet, nog zulke ge-wel-di-ge strategieën hebben bedacht, als je niet weet hoe je de aandacht van jouw ideale klant krijgt én vasthoudt, levert dat je allemaal NIETS op.

Mensen kopen van jou om hoe ze zich VOELEN in jouw aanwezigheid. Daarom gaat maand 4 helemaal over het ontwikkelen van jouw magnetische feminine presence. Ontdek hoe je DIRECT de aandacht krijgt van je ideale klant – en hoe je vol zelfvertrouwen een video, FB Live, webinar of presentatie geeft.

Aan het eind van module 4 heb je meer impact met ALLES wat je zegt en doet – én weet je hoe je je stem, je lichaam, je energie, je intuïtie en je vrouwelijke energie bewust inzet om MAGIE te creëren in jouw bizz.

Module 5

Master je Emotionele + Mentale Blocks & Meest Hardnekkige Patronen


Wist je dat het grootste deel van alle Lotto-Winnaars hun miljoenen binnen no time weer kwijt zijn? It’s an Upper Limit thing baby…

Nu we de sluizen naar overvloed (ook op je bankrekening!) wagenwijd hebben opengezet gaan we er samen voor zorgen dat jij niet langer onbewust je eigen succes en geluk saboteert. Ontdek hoe je niet langer van de kaart raakt door negatieve emoties. Hoe je door je grootste mentale en emotionele blokkades heenbreekt en hoe je je niet langer laat tegenhouden door angst, overwhelm, uitstelgedrag of perfectionisme.

Vaak gedoe met klanten? Krijg je steeds weer die last minute NEE op een salescall? Gaat je business een paar weken lekker  standaard gevolgd door een dip?

Pushen voor elk grammetje succes stopt HIER – let’s get you OFF the emotional & mental business rollercoaster! 

 

Module 6

Unleash Your Secret Sexual Feminine Power

 

Hoe doe je business vanuit VROUWELIJKE kracht, zonder ‘je mannetje te staan’ of te pushen voor elk grammetje succes? Ontdek de mysterieuze creatiekracht in jouw seksuele power. En leer hoe je die inzet om (weer) helemaal verliefd te worden op jezelf en jouw leven.

Na deze module? Zul je veel meer joy, FUN en vonken ervaren op ALLE gebieden van je leven (inclusief je intieme relatie!), weet je hoe je moeiteloos – zonder roeptoeteren – opvalt tussen alle andere vrouwelijke ondernemers – weet je hoe je elke room ownt (ook als alle ogen op je gericht zijn) en voel je je aantrekkelijker en zelfverzekerder dan OOIT.

Get ready for some HOT stuff, baby.

 

 

  


“Maar zijn die resultaten allemaal wel echt!?” Check het zelf…

(en JA, successen vieren is what we do in de FLA ;))

Wat kun je verwachten? 

Dit is niet een IK LAAT JE ZIEN HOE JE HET DOET programma

Dit is een GET IT DONE samen mét jou programma

De FLA biedt ALLES wat jij nodig hebt om SUCCESVOL
te ONDERNEMEN & VERKOPEN op jouw unieke manier.

En dat alles met DIRECTE, ONVOORWAARDELIJKE SUPPORT
in een groep van VROUWEN die JOUW GROOTSHEID ZIEN
en je grootste cheerleader zijn … ook als een giga off-day hebt

De FLA Groep-optie Bevat:

DIRECTE SUPPORT

Krijg 6 maanden lang al je vragen beantwoord over blokkades, feminine presence, money mindset en… wat jouw meest moeiteloze volgende stap is naar jouw next level van succes.

s.

BESLOTEN FLA COMMUNITY VAN HIGH-LEVEL VROUWEN

In je eentje strugglen stopt hier! Dompel je onder in een super actieve community van likeminded vrouwelijke ondernemers die SNAPPEN wat jij aan het doen bent en die je feedback, support of inspiratie bieden wanneer jij dat wilt #krabbenmandfreezone 😉

INTIEME HOTSEATSESSIES

Met Suzanne & de groep (90 minuten intensives), online via Zoom. Ask me ANYTHING op het gebied van wie jij moet ZIJN om door te breken naar jouw next level van succes, en als echt ‘Business Orakel’ laat ik jou binnen 3 minuten zien waar jouw volgende giga doorbraak zit (it’s not what you think it is! ;)).  

MILLION DOLLAR NETFLIX BUSINESS BIEB

Masterclasses die je verplicht op een bepaalde tijd moet volgen? Been there, done that. Jij bent druk. En je wilt direct toegang tot wat je NU nodig hebt. In de Million Dollar Netflix Business Bieb krijg je toegang tot mijn totaal vernieuwde online leeromgeving waarin je toegang krijgt tot ALLE tools voor een 7 figure bizz.

DEEP DIVE WORKSHOPS & RETREATS

Niet alleen krijg je toegang tot de Netflix Video Bieb waar je DIRECT toegang hebt tot wat jij nu nodig hebt. We zullen ook regelmatig deep dive online workshops inplannen, waarbij we in een paar uur samen zorgen dat iets STAAT. Of het nou je marketingboodschap is, je grootste money blocks. 

MILLION DOLLAR MONEY HEALING SESSIES

Ontvang 2 Money Healing Sessies van Suzanne’s persoonlijke Businesshealer Marissa Klouwer – waarmee je jarenlange bagage, blokkades vanuit je familielijnen en hardnekkige money blocks als sneeuw voor de zon ziet wegsmelten. 

LET’S KICKSTART YOUR WEEK!

Je nieuwe favo moment van de week! Enjoy een Facebook Live op maandagochtend met Suzanne met een live meditatie, feminine presence activator of powertalk om je week vanuit alignment, flow & een knetter high vibe te starten.

WEKELIJKSE OFFICE HOURS

Krijg met wekelijke office hours toegang tot Marjolijn, de businessmanager van Team Suus. Stel Marjolijn al je vragen over het samenstellen van een team, hoe de jusite VA aan te nemen, hoe alles behind the scenes is geregeld bij Team Suus en… maak gebruik van Marjolijn’s high-end business mind 😉

Million Dollar Netflix Business Bieb


+ Krijg direct toegang tot tientallen korte video’s, (sales)scripts, audiotrainingen en méér

Masterclasses die je verplicht op een bepaalde tijd moet volgen? Been there, done that. Jij bent druk. En je wilt direct toegang tot wat je NU nodig hebt.

In de Million Dollar Netflix Business Bieb krijg je toegang tot mijn totaal vernieuwde online leeromgeving.

Vind tientallen korte overzichtelijke video’s per topic, zoals money meditaties, oefeningen voor een magnetische feminine presence onderwerpen, mijn high-end marketingstrategie, compleet vernieuwde high-end salesscript, podcast how-to, e-mails waarmee je geboekt wordt als dé expert in de media en méér.

Lang verhaal kort: krijg instant toegang tot ALLE tools die wij voor én achter de schermen gebruiken om een 7 figure bizz te creëren.  

+ Ontvang naast dit alles 2 LIVE Trainingsweekenden

(op een waanzinnige locatie!)

(t.w.v. €3.000 per weekend)

Liveweekend 1:

Unleash Your Feminine Presence & Leadership

Ontdek hoe je een magnetische feminine presence creëert waarmee je vanaf nu keer op keer een willekeurige ruimte binnenloopt (of video opneemt) – en direct de aandacht krijgt die JIJ wilt van je ideale klant.

Ervaar wat het werkelijk betekent om je bedrijf te runnen vanuit VROUWELIJK leiderschap, zonder pushen en dagen vol zorgen en stress.

Breek door je grootste innerlijke saboteurs, money blocks en handremmen, ontdek waar jij die stroom aan nieuwe klanten en inkomsten onbewust in de weg staat én hoe je veel sneller vooruitkomt in je bizz.

Kortom: Stap in de 2.0 versie van jezelf en watch MAGIC happen

Liveweekend 2:

Own Your Stage!

Tijdens dit Feminine Speaker Academy weekend creëren we samen JOUW meest winstgevende Signature Speech, waarmee je keer op keer geboekt wordt als dé expert binnen jouw topic, keer op keer nieuwe high-end klanten aantrekt en moeiteloos webinars, podcasts of interviews geeft.

En YES, je krijgt volop waardevolle podiumtraining waarbij ontdekt wat je grootste GOUD én valkuil is als jij jezelf presenteert.

Weet vanaf nu hoe je spreekt vanuit flowstaat. Nooit meer bang hoeft te zijn dat jij je tekst vergeet. En hoe je unshakable bent, ook als het spannend wordt en alle ogen op je gericht zijn.

Playing small stopt HIER:

De FLA VIP-optie Bevat:


Wanna go VIP? Als je kiest voor VIP krijg je ALLES zoals hierboven genoemd bij de Groepsoptie
– met daar bovenop 5 exclusieve 1:1-sessies voor als je nóg SNELLER vooruit wil…

 

#1 CLIENT & MONEY MAGNET PLAN DONE

Let’s kickstart your money flow! Aan het eind van deze sessie met Suzanne heb je kristalhelder met welk high-end aanbod jij je ideale klanten aantrekt, wat de meest moeiteloze manier is om al die mensen als een magneet aan te trekken en de sluizen naar overvloed – op ALLE mogelijke manieren – wagenwijd open te zetten. Let’s do this!

#2 TRANSFORMEER JE GROOTSTE SCHADUWKANT-SESSIE

Een 30-minuten 1:1-sessie met Suus waarin we samen je grootste schaduwkant ontmaskeren en jaren aan blokkades, handremmen en innerlijke saboteurs transformeren in jouw grootste GOUD. Zeg maar hi! tegen de vrouw én succesvolle Feminine Leader die jij altijd al bedoeld was om te zijn. 

#3 INTUÏTIEVE BUSINESS ORAKELSESSIE

Loop je vast en wil je dat Suzanne jouw volgende stap intuitief downloadt en met je deelt – zodat jij de omweg vol struggle, stress en pushen kunt vervangen voor je business runnen vanuit feminine flow, alignment en ultieme JOY? Gestresst omdat je niet weet wat de ultieme  SHORTCUT naar jouw volgende doorbraak is? No worries, I’ve got you covered in deze 30-minuten 1:1 sessie.

#4 TWEE DIEP TRANSFORMERENDE MONEY EN ENERGETISCHE HEALINGSESSIES MET MARISSA 

Ontvang 2 diep transformerende healingsessies van 2x 1,5 uur met Suzanne’s persoonlijke healer Marissa Klouwer, waarin ze de energetische blokkades op jouw succes en overvloed voorgoed wegneemt. Last van een rugzak vol baggage, shit en overtuigingen die je vanuit je ouders/familie/vorige levens hebt meegenomen? Het is tijd om alles uit de weg te ruimen wat jou in de weg staat op weg naar jouw magische million dollar business, sistah 🙂

#5 WEKELIJKS WHATSAPP SOS-SUPPORT VAN SUZANNE

Een belangrijk salesgesprek dat niet liep zoals je hoopte? Een peptalk nodig vlak voordat je een webinar of presentatie ingaat? Je grootste offday sinds de val van de Berlijnse Muur? Kortom, loop je vast en wil je direct support van Suzanne? Krijg direct toegang tot Suzanne’s WhatsApp en ontvang de SOS-support die we allemaal nodig hebben op momenten.

#6 DIRECTE 1-OP-1 SESSIES MET DE BUSINESS MANAGER VAN SUZANNE

Niet alleen krijg je exclusieve toegang tot Suzanne, je kunt ook SOS 1:1-calls inplannen met Marjolijn, de briljante Businessmanager van Team Suus. Marjolijn werkt al jaren voor grote miljonairs (en miljardairs ;)) in ondernemersland en is dé go to-person om je te helpen met een liefdevolle schop onder je kont, doorbraak als je het zelf allemaal even niet ziet of feedback op je high-end aanbod of launchplan. 

… oftewel: de FLA VIP is de absolute shortcut

naar jouw next level van succes in je business!


en ontdek in 30 minuten of jij in dit programma past

(Let op: slechts een aantal plekken beschikbaar! Betalen in termijnen mogelijk.)

Of de Feminine Leadership Academy ook voor jou werkt? Deze vrouwen gingen je voor…  

Suus liet me zien hoe 1 andere beslissing rondom mijn nieuwe bestseller het verschil maakte tussen een ton of een f#cking miljoen.” 

– Christine Pannebakker, Bestseller Auteur

“In 1 week heb ik de omzet gedraaid
die ik anders in een MAAND draai. Maar het belangrijkste: ik werk nu helemaal vanuit mijn VROUWELIJK leiderschap”

– Nienke Stoop, Arts & Fertility Expert

“Suus weet precies waar de angel zit, zodat ik direct weer 10 stappen kan zetten. Door loslaten en vertrouwen kreeg ik in 1 week tijd ineens 7 nieuwe klanten”.

– Carla Jansen van Rosendaal, CEO Stress Uit Focus Aan

Wanna join me 

tijdens dit 6-maanden, next level succes avontuur?  

 

 Dit is wat je moet weten (voordat je een call boekt) 

Alle klanten die jij wenst zijn er al. Serieus: iedereen die je ooit maar wil helpen loopt al ergens rond. Nu is het alleen nog een kwestie van zorgen dat jij die Fierce Feminine Leader WORDT om als een magneet al die goed betalende klanten aan te trekken en jouw unieke legacy te creëren…

De FLA is een intieme groep van vrouwelijke ondernemers die elkaar supporten in hun grootsheid, elkaars successen vieren en precies begrijpen wat jij doormaakt als je een keer een giga off-day hebt. Je wordt met wie je het meeste omgaat. Daarom: FLA Sisterhood all the way.

 

Geef me 3 minuten en ik weet PRECIES waar jij je eigen succes het meest in de weg staat en wat jouw volgende stap is naar direct meer échte impact en moeiteloos ondernemen. Wil je dit? Boek dan nu je call met mij.

 

(Let op: beperkt aantal plekken!
Betalen in termijnen mogelijk.
)

 Of je nou coach bent, spreker, trainer, of online ondernemer…

Hier een aantal van de resultaten die de FLA vrouwen heeft geholpen te bereiken
(en yup, dat is dus óók voor jou mogelijk :))

N

Een launch die in 2 maanden €50.000 oplevert (update: de eerstvolgende launch leverde €125.000 op!)

N

7 Nieuwe high-end klanten in een week omdat je weet wat je energetisch moet doen om “niet meer gehecht” te zijn aan een JA van een klant

N

Voor het eerst in je leven écht kunnen genieten van seks (omdat je je vrouwelijker voelt dan ooit, in ALL ways)

N

Van jarenlang angst voor zichtbaarheid naar ELKE DAG live op Instagram (hello, vergroten van je marktwaarde)

N

In 1 week je totale maandomzet al hebben verdiend

N

Een uitverkocht event binnen 2 weken

N

Een €45.000 launch in een maand met een gloednieuw membership-programma (update: haar eerstvolgende launch leverde €77.000 op)

N

Een kwetsbare FB Live die je een €10.000 klant oplevert omdat je niet meer bang bent om incompetent over te komen

N

Gefeatured worden in de Libelle (2x!) binnen een maand na het lanceren van je nieuwe groepsprogramma (of in de Elsevier, Vriendin en LINDA. zoals 2 andere vrouwen)

N

Je prijzen verdubbelen (en da dag erna gelijk een JA krijgen op je nieuwe tarief) en alleen maar met klanten werken waar JIJ blij van wordt

N

In 2 weken meer omzet draaien dan in HEEL het jaar ervoor

N

Een uitnodiging om vaste trainer te worden bij het meest gerenommeerde trainingsinstituut in NL

N

Keer op keer meer klanten dan je plek hebt na een event, workshop of webinar

 En nog zoveel meer!

 

“De superpower van Suzanne? Door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden”

“Suzanne beschikt over een ongelofelijk waarnemingsvermogen waarmee ze je liefdevol ontdoet van je bullshit. Haar superpower: met haar transformerende Scorpio energie door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden. En daar zo volledig met jou mee aan de slag dat je niet anders kunt, dan doen wat je écht te doen hebt.

Suzanne heeft me geleerd hoe ik mijn presentaties (kort of lang) zo kan opbouwen dat ze veel meer impact hebben. De eerste keer dat ze me leerde hoe ik dit deed, leverde een gratis talk mij meteen 5 nieuwe supergave high-end klanten op. Terwijl ik helemaal mezelf was.

– Patty Post, Human Design & Leadership Expert

“Ik ben zo gegroeid in mijn zelfvertrouwen en shiften van innerlijke onzekerheid”

“De FLA is voor mij een magische combi tussen praktische businesstools en steeds meer groeien in zelfvertrouwen en liefde voor mezelf. Aan de ene kant daagt Suus me uit om een aanbod van €100.000 of hoger te claimen. Aan de andere kant zijn er de magische livedagen die me uitnodigen om steeds weer een stuk innerlijke onzekerheid te shiften en te groeien in zelfvertrouwen en echt stáán voor mezelf en mijn waarde. Ik was altijd een beetje wars van vrouwenclubjes maar nu ik de steun heb ervaren binnen een groep met andere vrouwen in in de FLA: magisch.” 

– Jeanette van Rookhuizen – Leiderschapscoach voor de Overheid

 

Als je jezelf niet langer

in de weg zou staan…

…. hoe zou je business er dan uitzien? Welke impact zou je dán maken? Hoe zou je jezelf als dé Feminine Leader met jouw topic laten zien in de wereld? Dit soort vragen stel ik alle vrouwen met wie ik werk. Wat er gebeurt als ze helemaal voor hun waarde gaan staan én geïnspireerde actie ondernemen? Hun business transformeert, ze hebben veel meer impact met hun boodschap en verdienen moeiteloos méér dan ze ooit durfden te dromen. Long story short: hun leven verandert op ALLE vlakken. En zo zal het jouwe mooierd.