Suzanne Beukema presenteert…

FEMININE LEADERSHIP ACADEMY


Waar jij als vrouwelijke ondernemer STOPT met:

  • jezelf klein houden en je eigen succes saboteren
  • pushen & stressen voor high-end klanten & inkomsten
  • wachten met zichtbaar zijn & verkopen tot dingen ‘perfect’ zijn
    en in plaats daarvan …

…volledig claimt wie je werkelijk bent zodat je ONWEERSTAANBAAR wordt voor high-end klanten (AKA meer diepgaande impact en verdienen wat je WAARD bent!)

In dit 6-maanden deep dive business mastermind-programma

ontdek je de sleutel naar wat jou tegenhoudt …  

… en de absolute SHORTCUT naar succes zónder grenzen

blank

“Ik ken niemand die zo snel door de shit en maskers van iemand heen breekt als Suus”

Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus. Ik ken niemand die zo snel als Suzanne door de shit, maskers en schaduwkanten van iemand heen breekt – en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt. Ik ken wereldwijd gewoon NIEMAND anders die dat kan. Punt.

– Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

blank

blank

“Suzanne is voor mij dé spirituele businessmentor van Nederland”

Suzanne combineert feminine presence met intuïtief business orakelen. Ze doorziet mijn grootste blind spots en money blocks als geen ander en laat me zien waar het GOUD zit in mij en mijn business. Ik krijg net gelijk een JA van een klant terwijl ik mijn 1:1 tarief heb verhoogd naar €4000 (bye bye husslen voor heel veel klanten!)

– Stephanie Claus, Purpose Coach

Ontdek de vrouw die jij werkelijk moet ZIJN om als een magneet overvloed aan te trekken

en jouw  unieke legacy te creëren…

blank

 Start: 13 juli 2020

6 maanden groepsprogramma voor

vrouwelijke ondernemers

(en ontdek in 30 minuten of de FLA voor jou is)

Betalen in termijnen mogelijk +
een pay-in-full bonus

blank

“Mijn groepsprogramma zat in no time VOL met high-end klanten”

“Ik had meerdere businesses en Suus heeft me geholpen om duidelijk te kiezen en FOCUS aan te brengen. Mijn eerste high-endgroepsprogramma was vervolgens helemaal uitverkocht en vrouwen bellen mij nu steeds zelf op om te vragen of ze met mij mogen werken. Voor de nieuwe ronde heb ik al 10 plekjes verkocht en de lancering moet nog beginnen!” 

 – Elisa Schipper, CEO LoveYourBody.nl

 

blank

“Alle inkomsten van mijn nieuwe bestseller stromen nu bij MIJ binnen”

“Ik had al heel lang het gevoel dat ik onder een steen aan het leven was. Suzanne heeft me geholpen om al mijn schaduwkanten te ownen. Ik ben niet alleen maar dat licht, het donker mag er ook zijn. Mijn nieuwste bestseller “De maagd is terug” had ik nooit op deze manier kunnen schrijven zonder Suus. Suzanne adviseerde me ook om mijn boek in eigen beheer uit te brengen, wat het verschil maakte tussen een ton in inkomsten of een f#cking miljoen euro. En ik heb nu zelfs mijn eigen uitgeverij.” 

 – Christine Pannebakker, Bestseller Auteur

 

blank

“Ik ben weer de krachtige CEO die ik wil zijn voor mijn 14 medewerkers”

“Suus is mijn sparringpartner die dwars door mijn blinde vlekken heen kijkt. Ik deel 2 zinnen en ze voelt meteen waar de angel zit. Zo had ik een moeilijke relatie met 1 van mijn mensen. Suzanne legt precies het juiste bloot; mijn medewerker spiegelde mijn eigen schaduwkanten: langdradig en dom. Nu is er zoveel meer ruimte en begrip. Zakelijke confrontaties en beslissingen: ik sta er niet meer alleen voor. Ook ben ik veel zichtbaarder op social media. Ik ben veel trotser op alles wat ik doe en dat straal ik ook uit.”

– Eugenie Den Dekker – Vollebergh, CEO Vollebergh Kappers

Voor vrouwelijke ondernemers die er klaar

voor zijn om op het gaspedaal te trappen – en door hun (zichzelf opgelegde) glazen plafond te breken

 

Dit is jouw kans om letterlijk – oké, niet letterlijk 😉 – in mijn brein te kruipen en toegang te krijgen tot de EXACTE succestools die ervoor zorgen dat mijn klanten:  

1) mega innerlijke doorbraken hebben (yup, unshakable zelfvertrouwen & ondernemen vanuit intuïtie, flow & FUN!) 
2) veel meer resultaat hebben met alles wat ze doen (hello, uitverkochte groepsprogramma’s en een agenda vol met high-end klanten!) 

3) De unieke legacy creëren waar ze altijd al voor bedoeld waren

Deze succestools heb ik ook zelf toegepast om van €4.000

naar €40.000 maanden te gaan…

blank  

… en nu dankbaar onderweg te zijn naar mijn eerste €1.000.000

Het “FLA Effect”:

méér impact + méér high-end klanten +

ér verdienen met wat je het

allerliefste doet!

 

 

“Een moeiteloze JA tegen mijn verhoogde coachtarief van bijna €10.000!”

blank
“Voordat ik met Suzanne ging werken was er altijd een stop op mezelf écht durven laten zien. Dankzij Suus heb ik mijn schaduwkanten nu omarmd – en ben ik niet meer bang ben dat mensen me betweterig of arrogant vinden. Ik durf ook veel meer te staan voor mijn waarde; zonder aarzelen zei mijn klant net JA tegen mijn verhoogde tarief van bijna €10.000!”

Elisabeth de Charon de Saint Germain, Visibility & Presence Coach

“In 1 WEEK mijn hele MAAND omzet gedraaid”

blank

“Ik vier dat ik deze week 2 nieuwe Fertility trajecten heb verkocht, 1 hartcoherentie traject, 1 acupuntuur traject, 1 scan sessie plus nog een intake heb gedaan met 2 nieuwe klanten waarmee ik volgende week ga bespreken wat hun behandelplan wordt. Kortom in 1 week een maand omzet gedraaid!

Nienke Stoop, Arts & Fertility Expert

“Sinds ik met Suzanne werk, hoef ik niet meer te pushen vanuit mijn mannelijke energie”

blank

“Voordat ik met Suzanne werkte was ik al succesvol in mijn carrière, alleen heb ik dat voornamelijk bereikt vanuit mannelijke energie. Ik kwam bij Suzanne omdat ik juist mijn Feminine Leadership wilde ontdekken en omarmen. Suzanne leert me hoe ik mijn feminine presence inzet en minder hoef te pushen om te bereiken wat ik wil – zowel zakelijk als in de relatie met mijn man en kinderen”

Marieke van Dijk, CEO Kairos Consultancy

“Deze week 3x een traject van 1000 euro verkocht!”

blank

Dominique Dolman, Zichtbaarheids & Businesscoach

“Suzanne heeft me geleerd dat het oké is om diep spiritueel werk te doen EN goed geld te verdienen”

blank
“Suus heeft me geholpen om door mijn grootste money blocks heen te breken: Ik kan diep spiritueel werk doen EN goed geld verdienen! Ook heeft ze me laten zien waar het goud zit in mijn business: spirituele ondernemers coachen op hun purpose (wat ik 6 maanden geleden nooit geloofd zou hebben). Ik heb mijn eerste high-end programma dat ik voor €4000 verkoop – en ik hoef niet langer meer te husslen voor 100 klanten!”

Stephanie Claus, Purpose Coach

“Van €99 voor mijn programma naar moeiteloos €7.500 in 2 weken!”

blank

 Esmee Aarbodem, Fotograaf & Mentor voor Creatives

“Wat Suus helemaal uniek maakt? Haar bijzondere manier van ‘business orakelen’ “

blank

“Ik heb Suus meerdere keren live gezien en ze blijft me verbazen met nieuwe eye-openers en inzichten. Maar wat Suus helemaal uniek maakt is haar o zo bijzondere manier van ‘business orakelen’. Dat klinkt misschien heel woo woo, maar Suus kan met een paar vragen zo snel doorzien waar iemands echte businesskansen liggen en wat een vrouw écht uniek maakt in haar bizz.”

Linda Bot, CEO Loveli

“In maart al haar doel voor het hele jaar behaald!”

blank

Christine van Andel – Stress & Balance Expert

 

 

“Niemand anders prikt zo snel en liefdevol door mijn drama en bullshit heen als Suus”

blank

“Waar andere therapeuten vooral een luisterend oor boden, konden ze me nooit echt verder helpen. Suus weet precies hoe ze door moet vragen bij mij; hoe ze tot de kern van mijn probleem moet komen. De eerste keer dat ik dat ervaarde was ik verbijsterd. Suzanne raakt echt de diepere laag in mij, zodat ik niet hoef te worstelen in mijn eentje en veel sneller vooruit ga – zowel persoonlijk als in mijn business.”

Yvette Rooding, Hypnotherapeute

“Sinds ik met Suzanne heb gewerkt, is mijn omzet echt aantoonbaar gegroeid”

blank

“Ik ben nog elke dag blij met alles wat Suzanne me geleerd heeft. Binnen 10 minuten in onze strategiesessie liet Suzanne me al zien wat ik zelf al die jaren niet zag: wat de blinde vlekken waren in mijn bedrijf. De samenwerking met Suzanne heeft een grote impact op mijn bedrijf gehad is en mijn omzet is echt aantoonbaar gegroeid.”

Aniek Jonckers, Founder Puur-Power

Lekker aan het scrollen? 😉

“Een gratis intro-workshop met 85% conversie naar mijn betaalde traject!”   

blank

“Suus, ik heb op jouw advies een gratis intro-workshop gegeven en van de 7 stellen hebben er 6 gelijk JA gezegd tegen het vervolgtraject!”

Elaine van Weelden, HypnoBirthing Deskundige

“Een uitverkocht event binnen 2 weken!”

blank

Christine van Andel – Stress & Mindset Expert

“Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus.”

blank

“Ik ken niemand die zo snel door de shit en maskers van iemand heen breekt en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt. Ik ken gewoon NIEMAND die dat kan. Punt.”

Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

“Voor mij is het toch vooral belangrijk wie er voor me staat. En dan komt Suzanne binnen. Een grote JA voor mij.”

blank
“Als leraar en inspirator weet Suzanne mij en alle vrouwen in haar aanwezigheid te raken met de juiste mix van directheid, humor en wijsheid.

Ik vind het knap hoe snel Suzanne de blinde vlekken én het GOUD ziet in iemand. Hoe ze de juiste vragen weet te stellen. En hoe ze dit inzet om vrouwen te helpen succesvoller te worden.”

Lisa Portengen, Presentatietrainer

 

“In 1 week méér omzet gedraaid dan ik ooit in loondienst heb verdiend per maand!”

blank

 

“In 24 uur €3600 verdiend!”

blank

“Met 1 rondje bellen €1800 verdiend! En met nog een uurtje bellen weer €1800! Whoop whoop, awesome dit! Thank God for Sales ‘Suus Style’, haha!”

Elaine van Weelden, Hypnobirthing Deskundige

 

 

Nog STEEDS aan het scrollen…? 

blank

 

“Ik moet nu al NEE verkopen omdat ik ben volgeboekt”

blank

blank

 

blank

 

blank

Komende 6 maanden neem ik een intieme groep

vrouwen onder mijn vleugels

die er KLAAR MEE zijn om hun eigen succes te saboteren (door hardnekkige patronen, beperkende overtuigingen, angst om veroordeeld te worden of te falen, of erger… angst voor hun eigen succes!) en die er klaar vóór zijn om hun succes met lichtjaren te versnellen. 

Gedurende 6 transformerende maanden heb je DIRECT TOEGANG tot mij, terwijl we samen ontmaskeren wat jouw grootste handrem, money blocks en ‘blindspots’ zijn (de dingen die jou tegen hebben gehouden – zonder dat je het zelf doorhebt) … 

… en ontdekken we het ABSOLUTE GOUD (in jou, de unieke manier waarop JIJ je business runt en meer!) met als resultaat: een magnetische feminine presence, meer impact als vrouwelijk leider én je agenda VOL met high-endklanten.  

The good news?


Jij kunt één van deze vrouwen zijn…

 

Maar Wie ben ik…

… en waarom zou je naar mij luisteren…?

Hey you!

Ik ben Suzanne Beukema…

(aka “het intuïtieve Business Orakel” en de vrouw met de
“liefdevolle bullshit detector” – volgens mijn klanten ;))

Dit is mijn belofte aan jou:

In de Feminine Leadership Academy geef ik je niet alleen toegang tot
de kennis,
tools en oefeningen die mij zelf vele jaren én
vele tienduizenden euro’s hebben gekost (en mij een veelvoud daarvan hebben opgeleverd)…

… ik leer je ook hoe je vanaf nu veel MOEITELOZER je business runt.
Met minder pushen, stress en struggle.

Hoe?

Door jou te laten zien waar jij je eigen succes in de weg staat,
wat jouw grootste handrem is en je te laten zien wie jij werkelijk moet ZIJN (ipv wat je strategisch moet DOEN) om de ultieme shortcut te krijgen naar direct meer
high-endklanten, inkomsten en échte impact in de wereld.

#feminineleadershipalltheway

blank

En nu we het toch hebben over bullshit-detectors
(you know you have one!) – dit is waarom
je mij zou moeten vertrouwen:
 

$

Ik heb 15+ jaar als tv- programmamaker gewerkt voor grote nationale tv-programma’s als Undercover Boss, Je Zal Het Maar Zijn, Char en Life & Cooking (dus je podium pakken, ultieme zichtbaarheid, en een boodschap overbrengen met grootse IMPACT, it’s what I do baby!).

$

Picture this: Begin 2018 werkte ik nog parttime als officemanager (incl. dagelijks toiletten schoonmaken). Zomer 2018 stopte ik met die bijbaan. Eind 2018 had ik mijn eerste €100.000 omzetjaar en voorjaar 2019 vierde ik mijn eerste €150.000… MAAND. En nu? Ben ik vrolijk op weg naar mijn eerste miljoen, doing what I love.

$

Ik heb niet normale hoogtevrees #controlfreak. Kreeg op mijn 6de al de boodschap mee dat ik perfect moest zijn (en had daardoor het grootste deel van mijn leven giga faalangst). En droom van een toekomst waarin kindermisbruik niet bestaat een pizza quattro formaggi nul calorieën bevat (there, nu ken je al mijn geheimen).

Wat je kunt verwachten als je JA zegt tegen de FLA:

“Suus heeft me geleerd om helemaal mezelf te zijn en ik durf nu ineens de prijzen te vragen die ik wil. En mijn groepsprogramma? VOL.”

– Elisa Schipper, CEO Love Your Body

 

“Ik sta nu veel meer voor mezelf waardoor mijn programma’s na een event of webinar steeds direct zijn uitverkocht”

– Margaretha Schokker, Business Healer

 

Omdat ik zelf veranderd ben en de rem er nu af is, trek ik nu ook high-end klanten aan”

– Florien van Basten Batenburg , CEO Bestseller Business School

 

 

En dit is de vrouw die jij over een paar maanden kunt zijn…

 

N

Knetter zelfverzekerd een ruimte binnenlopen en de aandacht krijgen die JIJ wilt

N

Unapologetically je podium pakken en volledig staan voor waar JIJ in gelooft - zonder je "teveel" te voelen

N

Niet langer people-pleasen en krachtig je grenzen aangeven - zonder schuldgevoel

N

Door je glazen "geld-plafond" heenbreken en overvloed aantrekken - op ALLE mogelijke manieren

N

Je niet langer laten tegenhouden door angst - en je succes met lichtjaren versnellen

N

Niet langer lamgelegd worden door perfectionisme, uitstelgedrag, overwhelm of angst om door de mand te vallen

N

In elke vezel van je lijf voelen "that you CAN have it all": een succesvol bedrijf, een gelukkig gezin en een intieme relatie waar de vonken van afspringen

blank

“€20.000 extra omzet in 1 week nadat Suzanne me leerde hoe ik krachtig een ruimte binnen kan lopen”

 “Suzanne heeft me geleerd hoe ik een magnetische feminine presence krijg. De eerste keer dat ik dat mijn presence bewust AAN zette en bij een bekende binnenliep, viel zijn mond helemaal open van verbazing. Mensen in mijn omgeving weten niet wat ze meemaken als ze me nu zien. En mooie bonus: ik heb in de week na die oefening gelijk €20.000 extra omgezet.”

– Julia Eisele, CEO Vitallife Stoelmassage

blank

“Volgeboekt voor de komende 7 maanden!”

“Ik geloof het zelf amper…. Toen ik net met Suzanne begon te werken heb ik mijn wens uitgesproken om 1 geboorte per maand te fotograferen. En guess what… tot en met volgend jaar zit ik nu al helemaal VOL! Ik moet dus nu NEE verkopen aan mensen die met me willen werken en ik voel me zoveel zelfverzekerder op ALLE vlakken.”

 – Astrid Grootscholten, Geboortefotografe

blank

“In één week meer dan €6.000 omgezet!”

“Ik zat vast in welke richting ik op wilde met mijn coaching. Suus deelde haar intuïtieve download voor een businessidee met mij. Ik heb nu in 1 week tijd €6.340 omgezet – meer dan wat ik OOIT in loondienst per maand verdiende! Vandaag wéér 2 nieuwe klanten erbij. Dit was me absoluut NOOIT gelukt in mijn eentje, zonder Suzanne’s hulp. Suus weet precies waar mijn grootste handrem en blinde vlekken zitten zodat ik steeds weer vol gas kan met mijn bedrijf. “

– Erika Bodor, Social Media & Marketing Strateeg

Let Op!
 blank

De Feminine Leadership Academy is NIET een standaard business-programma…

… vol standaard business-strategieën om je programma’s uit te verkopen  (dat is gewoon een hele fijne ‘bijwerking’ die je krijgt als je door je onbewuste sabotage-mechanismen en money blocks heen breekt).

Dit is een cutting edge training voor een nieuwe generatie vrouwelijke leiders die nog veel meer diepgaande impact willen maken met wat ze het allerliefste doen én daar knettergoed voor betaald willen krijgen.

Dit is voor jou als:

 

Je er klaar mee bent om de langzame weg naar NEXT LEVEL SUCCES (vol hobbels!) te nemen en te ondernemen met de Handrem erop


✓ Je wilt VERDIENEN WAT JE WERKELIJK WAARD BENT vanuit VROUWELIJK LEIDERSCHAP, gebaseerd op jouw unieke goud en feminine presence 

 

Je veel sneller naar jouw NEXT LEVEL VAN SUCCES en HIGH-END INKOMSTEN wil doorbreken – zonder pushy, arrogant of ‘icky’ verkoperig te zijn

Dit is niet voor jou als:

✘ Je niet bereid bent om ACTIE te ondernemen. Ik laat jou de ULTIEME SHORTCUT zien,
JIJ neemt actie. (ik werk met movers, baby!)


✘ Je liever een mentor hebt die zegt wat je WILT HOREN (ook als het je nergens brengt).
Ik ben altijd goudeerlijk en deel ALTIJD wat jij op dat moment écht nodig hebt
– mijn beste advies met een liefdevolle virtuele knuffel óf virtuele zweep 😉

✘ Je nu nog niet kunt leven van je eigen business (of net begonnen bent als ondernemer).
Ik werk met feminine leaders die al een stevige basis (incl. aanbod!) hebben staan en er klaar voor zijn om
hun unieke legacy te creëren.

 

Zeg Hello! tegen 6 maanden waarin je dit krijgt…

Module 1

blank

 No More Playing Small!
Het GOUD in jouw schaduwkanten


Je hoort me dit keer op keer zeggen: “If you don’t own your Shadows, they WILL own you”.

In deze eerste module breken we door je grootste innerlijke saboteurs, blinde vlekken en handremmen heen.

Laat je niet langer tegenhouden door je innerlijke criticus en andere gremlins, ontdek wat de grootste schaduwkanten voor ALLE vrouwen zijn (en hoe je er doorheen breekt), zorg dat imposter syndrome een ding in het verleden wordt en doe niet langer meer dingen die niet in alignment zijn met wat je het ALLERLIEFSTE wil (yup, bye bye people pleasen + grenzen stellen zonder schuldgevoel it is!)

Schaamte, schuldgevoel en dat eeuwige gevoel van “niet goed genoeg” ergens tekort schieten of “too much to handle” zijn?

No more, sistah.

Stap eindelijk in de 2.0 versie van jezelf die je ALTIJD al bedoeld was om te zijn.

Module 2

blank

Word een Money Magneet
– Breek door je glazen Geld Plafond 

 

Ik had laatst een audioreading waarbij de beste man 3x zei: “Suzanne, you’re here to make a lot of CASH and help other women do the same. It’s your spiritual purpose.” Ehhh, #I’lltakethat 😉 In maand 2 gaan we de sluizen naar overvloed op ALLE mogelijke manieren wagenwijd openzetten.

Breek door je grootste money blocks heen, word extreem comfortabel met ontvangen op ALLE mogelijke manieren, verhoog je prijzen (zonder schuldgevoel!) en krijg de high-end prijzen betaald die jij werkelijk WAARd bent.

Break free van alle blokkades, imprints en negatieve overtuigingen die jij onnodig met je meesjouwt en die er tot nu toe voor hebben gezorgd dat je business runnen en heel goed verdienen veel moeizamer ging dan mogelijk.

O, en ontdek welk van de 9 Sacred Money Archetypes JIJ bent – en hoe we je business zo kunnen inrichten dat moeiteloos geld aantrekken je tweede natuur wordt.

 

Module 3

blank

Word een Master in Manifesteren WAT JE MAAR WIL

Ontdek de ultieme manier van co-creëren met het Universum. Weet vanaf nu feilloos wat JIJ werkelijk wilt (ipv wat je denkt dat je zou moeten willen). Master mijn allerbeste manifestatietools waarmee ik keer op keer mijn droomhuizen, paradijselijke vakanties, droomauto (how I LOVE my Mini Cooper Countryman!), uitverkochte events, webinars en groepsprogramma’s manifesteer. 

Repeat after me: je business runnen en krijgen waar jij zo naar verlangt kan ZOVEEEL MOEITELOZER dan je nu doet.

Weet hoe je once and for all je business runt vanuit vrouwelijke intuïtie, alignment en flow. En weet hoe je werkelijk de CONTROLE terug krijgt in je leven en business. 

Module 4

blank

Jouw Magnetische Feminine Presence: Be Seen & Heard

 

Let’s Unleash Your Inner Beyoncé! (of Oprah, Marie Forleo of Gabby Bernstein)

Presence komt VOOR strategie. Altijd. Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet, nog zulke ge-wel-di-ge strategieën hebben bedacht, als je niet weet hoe je de aandacht van jouw ideale klant krijgt én vasthoudt, levert dat je allemaal NIETS op.

Mensen kopen van jou om hoe ze zich VOELEN in jouw aanwezigheid. Daarom gaat maand 4 helemaal over het ontwikkelen van jouw magnetische feminine presence. Ontdek hoe je DIRECT de aandacht krijgt van je ideale klant – en hoe je vol zelfvertrouwen een video, FB Live, webinar of presentatie geeft.

Aan het eind van module 4 heb je meer impact met ALLES wat je zegt en doet – én weet je hoe je je stem, je lichaam, je energie, je intuïtie en je vrouwelijke energie bewust inzet om MAGIE te creëren in jouw bizz.

Module 5

blank

Master je Emotionele + Mentale Blocks & Meest Hardnekkige Patronen


Wist je dat het grootste deel van alle Lotto-Winnaars hun miljoenen binnen no time weer kwijt zijn? It’s an Upper Limit thing baby…

Nu we de sluizen naar overvloed (ook op je bankrekening!) wagenwijd hebben opengezet gaan we er samen voor zorgen dat jij niet langer onbewust je eigen succes en geluk saboteert. Ontdek hoe je niet langer van de kaart raakt door negatieve emoties. Hoe je door je grootste mentale en emotionele blokkades heenbreekt en hoe je je niet langer laat tegenhouden door angst, overwhelm, uitstelgedrag of perfectionisme.

Vaak gedoe met klanten? Krijg je steeds weer die last minute NEE op een salescall? Gaat je business een paar weken lekker  standaard gevolgd door een dip?

Beschouw dit als iets in het verleden.

 

Module 6

blank

Unleash Your Secret Sexual Feminine Power

 

Hoe doe je business vanuit VROUWELIJKE kracht, zonder ‘je mannetje te staan’ of te pushen voor elk grammetje succes? Ontdek de mysterieuze creatiekracht in jouw seksuele power. En leer hoe je die inzet om (weer) helemaal verliefd te worden op jezelf en jouw leven.

Na deze module? Zul je veel meer joy, FUN en vonken ervaren op ALLE gebieden van je leven (inclusief je intieme relatie!), weet je hoe je moeiteloos – zonder roeptoeteren – opvalt tussen alle andere vrouwelijke ondernemers – weet je hoe je elke room ownt (ook als alle ogen op je gericht zijn) en voel je je aantrekkelijker en zelfverzekerder dan OOIT.

Get ready for some HOT stuff, baby.


+ Krijg 2 LIVE Trainingsweekenden (2x 2 livedagen)

met Suzanne & Team:

(t.w.v. €1997 per weekend)

Deze 2 live trainingen zijn heel experimenteel en volgen geen uitgestippeld stappenplan. And… that’s a GOOD thing 😉

Ontdek hoe je een magnetische feminine presence creëert waarmee je vanaf nu keer op keer een willekeurige ruimte binnenloopt (of video opneemt) – en direct de aandacht krijgt die JIJ wilt van je ideale klant.

Ervaar wat het werkelijk betekent om je bedrijf te runnen vanuit VROUWELIJK leiderschap, zonder pushen en dagen vol zorgen en stress.

Breek door je grootste innerlijke saboteurs, money blocks en handremmen, ontdek waar jij die stroom aan nieuwe klanten en inkomsten onbewust in de weg staat én hoe je veel sneller vooruitkomt in je bizz.

En YES, je krijgt ook podiumtraining en ontdekt wat je grootste talent én valkuil is als jij jezelf presenteert.

Kortom: Stap in de 2.0 versie van jezelf en watch MAGIC happen – wat verleden ook is. 

Playing small stopt HIER. 

En ontvang ook nog dit … 

>> Trainingsmaterialen, intuïtieve lasercoaching & interactieve online masterclasses
Krijg keer op keer CUSTOMIZED feedback op jouw meest prangende vraag – en ontdek wie jij moet ZIJN om vanaf nu als je trainingen en aanbod uit te verkopen.

>> Een JAAR lang toegang tot alle videotrainingen in de Academy
(download de video’s en kijk alles terug wanneer het JOU uitkomt!)

>> Een sisterhood van gelijkgestemde vrouwen  for life

Suus liet me zien hoe 1 andere beslissing rondom mijn nieuwe bestseller het verschil maakte tussen een ton of een f#cking miljoen.” 

– Christine Pannebakker, Bestseller Auteur

 

“In 1 week heb ik de omzet gedraaid
die ik anders in een MAAND draai. Maar het belangrijkste: ik werk nu helemaal vanuit mijn VROUWELIJK leiderschap”

– Nienke Stoop, Arts & Fertility Expert

 

“Ik kon de eerste termijn maar net betalen maar nu: is de hele investering in veelvoud naar mij teruggekomen.”

– Jennifer van Balkom – Soul Business Coach

 

Wat kun je verwachten? 

Dit is niet een IK LAAT JE ZIEN HOE JE HET DOET programma

Dit is een GET IT DONE samen mét jou programma

De FLA biedt ALLES wat jij nodig hebt om SUCCESVOL
te ONDERNEMEN & VERKOPEN op jouw unieke manier.

En dat alles met DIRECTE, ONVOORWAARDELIJKE SUPPORT
in een groep van VROUWEN die JOUW GROOTSHEID ZIEN
… ook als jij die zelf even niet ziet

De Groepsoptie Bevat:

DIRECTE SUPPORT

Krijg 6 maanden lang al je vragen beantwoord over blokkades, feminine presence, money mindset en… wat jouw meest moeiteloze volgende stap is voor jouw next level van succes.

s.

FLA COMMUNITY

In je eentje strugglen stopt hier! Dompel je onder in een super actieve community van likeminded vrouwelijke ondernemers die SNAPPEN wat jij aan het doen bent en die je feedback, support of inspiratie bieden wanneer jij dat wilt #krabbenmandfreezone 😉

 

INTERACTIEVE LIVE TRAININGEN

Ontvang 3x per maand een transformerende online training door Suzanne op het gebied van presence, het transformeren van jouw grootste schaduwkanten, money mindset, zichtbaarheid, intuïtie, vrouwelijk leiderschap & meer! Kun je er niet live bij zijn? Watch the replay, baby!

s.

Q&A HOTSEATSESSIES

Met Suzanne & de groep (90 minuten intensives, online via Zoom, 3x per maand). Ask me ANYTHING op het gebied van wie jij moet ZIJN om door te breken naar jouw next level van succes, en als echt ‘Business Orakel’ laat ik jou binnen 3 minuten zien waar jouw volgende giga doorbraak zit (it’s not what you think it is! ;)).  

JOUW WEKELIJKSE #VRAAGSUUS

Stel me wekelijks jouw vraag in de Facebook Groep en krijg persoonlijke feedback van mij via een Facebook Live. In je eentje voortploeteren? Beschouw dat als voltooid verleden tijd, sister. 

ELKE MAANDAG: LET’S KICKSTART YOUR WEEK

Je nieuwe favo moment van de week! Elke maandagochtend een Facebook Live met Suzanne met een live meditatie, presence activator of powertalk om je week vanuit alignment, flow & een knetter high vibe te starten.

MAANDELIJKSE APPRECIATION CIRCLES

Dompel je onder in de ultieme peptalk, confidence boost en complimentenregen tijdens maandelijkse Appreciation Circles. Voel je helemaal gezien en gehoord  – in al jouw grootsheid. 

3x SUUS BUSINESS ORAKELSESSIES

Waar jij mij jouw meest prangende vraag stelt tijdens de Hotseatsessies, deel ik in de Business Orakelsessie mijn ‘intuïtieve download’ met jou waarmee je het transformeren van je grootste blokkades en je succes met lichtjaren versnelt. 

Bonus #1


TOEGANG TOT MIJN TEAM VAN EXPERTS (t.w.v. € 997 p/m)

Get ready voor maandelijkse exclusieve masterclasses op het gebied van:

blank Hypnose voor Succes: Doorbreek hardnekkige patronen en blokkades

blank EFT: Tapping your way to a million dollar bizz!

blank Money Blocks Healing met Margaretha Schokker

… en MEER!

blank
blank

Bonus #2

DE BUSINESS BOOTCAMP

De FLA gaat helemaal over wie je moet ZIJN om het next level succes te creëren dat jij wilt. Dying to know wat je moet DOEN? Dompel je onder in een week vol masterclasses van de absolute experts op het gebied van:

blank Jouw Magnetische Marketingboodschap

blank Jouw Next Level Aanbod & Prijzen

blank Killer Salespages die je klanten opleveren

blank De “soap opera” e-mailsequence waarmee je in no time nieuwe droomklanten aantrekt

blank Word zichtbaar als dé expert op Instagram

blank Haal High-End klanten uit LinkedIn

Bonus #3

JOUW ULTIEME NETFLIX-BIBLIOTHEEK VOOR EEN MILLION DOLLAR BUSINESS

Krijg toegang tot ALLES van de vorige ronde van de FLA! Yup, een bibliotheek vol trainingen, masterclasses, templates en swipe files waarmee je jouw business een GIGA boost geeft (inclusief mijn million dollar sales-script!)

Kijk de trainingen wanneer JIJ wilt.

blank

De VIP-optie Bevat:


ALLES zoals hierboven genoemd bij de Groepsoptie, mét daar bovenop

5 exclusieve 1:1-sessies voor als je nog SNELLER vooruit wil…

 

#1 DEEP DIVE SACRED MONEY ARCHETYPE SESSIE MET SUZANNE 

We zijn allemaal anders. Wat een ander succes oplevert, hoeft niet voor jou te werken. In deze 60-minuten 1:1 strategiesessie ontdek je wat jouw unieke Sacred Money Archetype is, hoe je jouw business optimaal afstemt op succes en wat voor jouw Archetype de specifieke kansen en saboteurs (schaduwkanten) zijn. Ontdek de snelweg naar impact, klanten en je droomomzet aantrekken op een manier die bij JOU past.

#2 TRANSFORMEER JE GROOTSTE SCHADUW-SESSIE MET SUZANNE

Een 30-minuten 1:1-sessie met Suzanne waarin we samen je grootste schaduwkant ontmaskeren en jaren aan blokkades, handremmen en innerlijke saboteurs transformeren in jouw grootste GOUD. Zeg maar hi! tegen de vrouw én succesvolle Feminine Leader die jij altijd al bedoeld was om te zijn. 


#3 INTUÏTIEVE BUSINESS ORAKELSESSIE MET SUZANNE

Loop je vast en wil je dat Suzanne jouw volgende stap intuitief downloadt en met je deelt – zodat jij de omweg vol struggle, stress en pushen kunt vervangen voor je business runnen vanuit feminine flow, alignment en ultieme JOY? Gestresst omdat je niet weet wat de ultieme  SHORTCUT naar jouw volgende doorbraak is? No worries, I’ve got you covered in deze 30-minuten 1:1 sessie.

#4 EXCLUSIEVE MONEY HEALING SESSIE MET MARGARETHA

Een 45-minuten 1:1 sessie met Business Healer Margaretha Schokker, waarin ze de energetische blokkades op jouw succes en overvloed voorgoed wegneemt. Last van een rugzakje vol shit en overtuigingen die je vanuit je ouders/familie/vorige levens hebt meegenomen? It’s time to break free, sistah 🙂

#5 1X MASTER MANIFESTOR SESSIES MET MARGRIET

Ontvang een persoonlijke sessie van 45-minuten met Margriet, Louise Hay Coach van het eerste uur. Voortdurend getriggerd en uit het lood geslagen door triggers of omstandigheden van buitenaf? Klaar om met je diepste onzekerheid en innerlijke gremlins af te rekenen? Margriet’s your gal.

… oftewel: de FLA VIP is de absolute shortcut

 naar jouw next level

 van succes in je business! 


en ontdek in 30 minuten of jij in dit programma past

(Let op: slechts een aantal plekken beschikbaar! Betalen in termijnen mogelijk.)

Of de Feminine Leadership Academy écht werkt? Oordeel zelf… 

 

blank

“Dankzij Suus voel ik nu dat ik goed genoeg ben,

ook als ik autoritair of veeleisend ben”

“Voordat ik met Suzanne werkte was ik al succesvol in mijn carrière, alleen heb ik dat voornamelijk bereikt vanuit mannelijke energie. Ik kwam bij Suzanne omdat ik juist mijn Feminine Leadership wilde ontdekken en omarmen. Suzanne leert me hoe ik mijn feminine presence inzet en minder hoef te pushen om te bereiken wat ik wil – zowel zakelijk als in de relatie met mijn man en kinderen”

Marieke van Dijk, CEO Kairos Consultancy

blank

“Van €99 naar €2995 voor mijn cursus!”

Voordat ik met Suzanne werkte verkocht ik mijn programma voor 99 euro. Suzanne hielp me mijn aanbod aan te passen en de prijs te verhogen en binnen een paar weken weken heb ik mijn nieuwe €2995 aanbod nu 12x verkocht. Ik ben BLIJ!

Esmee Aarbodem, Fotograaf en Mentor van Creatives

Wanna join me tijdens dit 6-maanden, next level succes avontuur?  

 

 Dit is wat je moet weten (voordat je een call boekt) 

 

blank

Alle klanten die jij wenst zijn er al. Serieus: iedereen die je ooit maar wil helpen loopt al ergens rond. Nu is het alleen nog een kwestie van zorgen dat jij die Feminine Leader WORDT om als een magneet al die goed betalende klanten aan te trekken en jouw unieke legacy te creëren…

blank

De FLA is een intieme groep van vrouwelijke ondernemers die elkaar supporten in hun grootsheid, elkaars successen vieren en precies begrijpen wat jij doormaakt als je een keer een giga off-day hebt. Je wordt met wie je het meeste omgaat. Daarom: FLA Sisterhood all the way.

 

blank

Geef me 3 minuten en ik weet PRECIES waar jij je eigen succes het meest in de weg staat en wat jouw volgende stap is naar direct meer échte impact en moeiteloos ondernemen. Wil je dit? Boek dan nu je call met mij.

 

(Let op: beperkt aantal plekken!
Betalen in termijnen mogelijk.
)

 Of je nou coach bent, spreker, trainer, of online ondernemer…

Hier een aantal van de resultaten die de FLA vrouwen heeft geholpen te bereiken
(en yup, dat is dus óók voor jou mogelijk :))

N

Een uitverkocht event binnen 2 weken

N

5 Nieuwe high-end klanten in een maand omdat je weet wat je energetisch moet doen om “niet meer gehecht” te zijn aan een JA van een klant

N

Van jarenlang angst voor zichtbaarheid naar ELKE DAG live op Instagram (binnen een maand)

N

In 1 week je totale maandomzet al hebben verdiend

N

Niet meer bang zijn om veeleisend over te komen en daardoor van 14 man personeel gedaan krijgen wat JIJ wilt

N

Een €45.000 launch in een maand (met een gloednieuw membership-programma)

N

Een kwetsbare FB Live die je een €10.000 klant oplevert omdat je niet meer bang bent om incompetent over te komen

N

Gefeatured worden in de Libelle (2x!) binnen een maand na het lanceren van je nieuwe groepsprogramma

N

Je prijzen verdubbelen en alleen maar met klanten werken waar JIJ blij van wordt

N

In 2 weken meer omzet draaien dan in HEEL 2019

N

Een uitnodiging om vaste trainer te worden bij het meeste gerenommeerde trainingsinstituut in NL

N

Keer op keer meer klanten dan je plek hebt na een event, workshop of webinar

 En nog zoveel meer!

 

blank

“Ook ik kan nog van Suzanne leren”

“Suzanne blijft me keer op keer verbazen met nieuwe eye-openers. Maar wat haar helemaal uniek maakt is haar o zo bijzondere manier van ‘business orakelen’. Dat klinkt misschien heel woo woo, maar Suus kan met een paar vragen zo snel doorzien waar iemands echte businesskansen liggen en wat een vrouw écht uniek maakt in haar bizz.

– Irene Moors, Presentatrice

blank

“De superpower van Suzanne? Door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden”

“Suus is hands down één van de meest bijzondere mensen die ik ken. Ze neemt je aan de hand en gaat naar de plekken in jou waar je zelf liever niet kijkt. Suzanne beschikt over een ongelofelijk waarnemingsvermogen waarmee ze je liefdevol ontdoet van je bullshit.

Haar superpower: met haar transformerende Scorpio energie door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden. En daar zo volledig met jou mee aan de slag dat je niet anders kunt, dan doen wat je écht te doen hebt.”

– Patty Post, Leadership Coach

blank

“Wat Suzanne helemaal uniek maakt?

Haar bijzondere manier van ‘business orakelen”

“Suzanne blijft me keer op keer verbazen met nieuwe eye-openers. Maar wat haar helemaal uniek maakt is haar o zo bijzondere manier van ‘business orakelen’. Dat klinkt misschien heel woo woo, maar Suus kan met een paar vragen zo snel doorzien waar iemands echte businesskansen liggen en wat een vrouw écht uniek maakt in haar bizz.

– Linda Bot, CEO Loveli.care

 

Als Je Niet Kon Falen…

…. wat zou je dan doen? Welke dromen zou je waarmaken? Hoe zou je jezelf als Feminine Leader laten zien in de wereld? Dit soort vragen stel ik alle vrouwen met wie ik werk. Wat er gebeurt als ze de handrem van hun onderneming halen én geïnspireerde actie ondernemen? Hun business transformeert, ze hebben veel meer impact met hun boodschap en verdienen moeiteloos méér dan ze ooit durfden te dromen. Long story short: hun leven verandert op ALLE vlakken. En zo zal het jouwe mooierd.