Master de kunst van jezelf krachtig presenteren én verkopen

vanaf een podium, video, webinar of workshop …  

 

… en ontdek de beste én snelste strategie naar
impact & inkomsten zonder grenzen

 

Mag ik je een bloedeerlijke vraag stellen:

 “In hoeverre laat jij jezelf écht zien met je business?” 10%? 30%? 60%? 

Deze vraag stel ik regelmatig aan vrouwelijke ondernemers een training.

En waar een enkeling aarzelend haar hand op steekt bij 80%, moeten de meeste vrouwen toegeven dat ze qua zichtbaarheid hun eigen succes nog behoorlijk saboteren.

Omdat ze bang zijn dat ze toch nog niet goed genoeg zijn.

Bang om te falen, of keihard door de mand te vallen (hello, imposter syndrom!).

Of om incompetent, arrogant of pushy gevonden te worden.

Herkenbaar?

… Als jij jezelf regelmatig hoort denken:

 “Hoe zouden mijn business en leven eruitzien als ik helemaal mijn podium zou pakken

100% zou gaan staan voor waar ik in geloof 

en mezelf niet meer in de weg zou staan?” 

… dan is de gloednieuwe Feminine Speaker Academy de

ultieme SHORTCUT waar jij op hebt gewacht.

Dankzij de tips van Suus leverde een gratis talk mij meteen 5 nieuwe high-end klanten op”

Suzanne beschikt over een ongelofelijk waarnemingsvermogen waarmee ze je liefdevol ontdoet van je bullshit. Haar superpower: met haar transformerende Scorpio energie door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden. Suzanne heeft me geleerd hoe ik mijn presentaties (kort of lang) zo kan opbouwen dat ze veel meer impact hebben. De eerste keer dat ze me leerde hoe ik dit deed, leverde een gratis talk mij meteen 5 nieuwe supergave high-end klanten op. Terwijl ik helemaal mezelf was.”

 Patty Post, Astrologer & Business Mentor

Dit is wat er gebeurt zodra jij je podium pakt:

  • Je geloofwaardigheid en expertstatus gaan SKY HIGH zodra jij een podium oploopt
  • Je inkomen groeit veel sneller, omdat je nu in 1x de aandacht hebt van een hele groep potentiële klanten (of het nou vanaf een video is, presentatie of workshop)
  • Je bereikt keer op keer veel meer nieuwe mensen met jouw belangrijke boodschap (creëer de legacy waar jij zo van droomt!)

 

En nog veel meer….

 

En het goede nieuws is:

spreken is de  SNELSTE én GOEDKOOPSTE manier

om jezelf en je aanbod onder de aandacht te brengen.

Je hoeft niet te betalen om voor een groep
vol perfecte klanten te staan EN spreken vanaf het
podium is de meest effectieve strategie om onbekenden in no time
te transformeren in jouw favo nieuwe klanten.
Creëer een VOLLE AGENDA en UITVERKOCHTE GROEPSPROGRAMMA’S
door authentiek én krachtig jouw verhaal te delen

Het enige is….

… je moet echt GOED zijn om op te vallen tussen alle andere
vrouwelijke ondernemers die zichtbaar willen zijn.

“Dit is voor alle vrouwelijke ‘change-makers’ die
meer impact willen maken”

“Spreken is zoveel meer dan gewoon je zegje doen. Wat ik zo mooi vind aan Suzanne is dat ze met spreken – net als altijd –  een bewezen strategie combineert met feminine presence en een ‘spiritual touch’. Suzanne is voor mij dé sprekerstrainer voor alle vrouwelijke ‘change-makers’ die meer impact willen maken met hun boodschap en het tegelijkertijd retespannend vinden om helemaal hun podium te pakken. Vrouwen die weten: ik heb iets te vertellen en ik moet daar meer mee DOEN.”

 Stephanie Claus – Purpose Coach

De Feminine Speaker Academy is voor jou als…

 

+ je als vrouwelijke ondernemer of professional nu eindelijk die eeuwige SPAGAAT

wil doorbreken tussen aan de ene kant GROOTS ZICHTBAAR willen

zijn en aan de andere kant JEZELF KLEINHOUDEN

– en veel sneller wil doorbreken naar jouw NEXT LEVEL VAN SUCCES (hello,

community van raving fans én klanten die aangaan op jouw inspirerende

boodschap en specifiek met JOU willen werken!)

 

+ je begrijpt dat jezelf goed weten te presenteren een MUST is als vrouwelijke

ondernemer. Omdat je de HELE DAG bezig zijn met jezelf presenteren: tijdens een

netwerkmeeting, salesgesprek, FB Live of webinar. Of wanneer iemand simpelweg

aan je vraagt: “En wat doe jij?” Jezelf krachtig én authentiek weten te presenteren

maakt het verschil tussen of die nieuwe klant JA zegt tegen jou, of tegen je collega.

 

+ je vanaf nu NIET MEER IN EEN KRAMP WIL SCHIETEN als je een pitch moet doen

voor een volle zaal, een upsell moet doen tijdens je webinar of intro-workshop of je

tekst kwijt raakt middenin je Facebook Live (omdat je vanaf nu PRECIES WEET wat je

moet doen en zeggen om van jouw ideale klant de reactie te krijgen die JIJ wil. 

Zonder arrogant, verkoperig of pushy over te komen. 

“Suzanne leert me hoe ik vanuit mijn grootste talent
voor een groep sta en keer op keer met
nieuwe klanten naar huis ga”

“Ik vind het superfijn dat ik met Suzanne kan sparren over wat ik mensen het beste kan aanbieden als ik ergens heb gesproken. Het werkt zo goed voor mij omdat het een combi is van intuïtie en bewezen tips die echt werken. Tot nu toe haal ik elke keer heel veel nieuwe klanten uit elke keer dat ik ergens spreek.”

 Margaretha Schokker, Business Guidance Mentor


“Voor mij is het vooral belangrijk wie er voor me staat. En dan komt Suzanne binnen. Een grote JA voor mij”

“Als leraar en inspirator weet Suzanne mij en alle andere vrouwen in haar aanwezigheid te raken met de juiste mix van directheid, humor en wijsheid.

Ik vind het knap hoe snel Suzanne de blinde vlekken en het GOUD ziet in iemand. Hoe ze de juiste vragen weet te stellen. En hoe ze dit inzet om vrouwen te helpen succesvoller te worden.

Suzanne’s werkwijze is heel krachtig én toegankelijk. Maar voor mij is het toch vooral belangrijk wie er voor me staat. En dan komt Suzanne binnen. Een grote JA voor mij.”

Lisa Portengen, Presentatietrainer

 

 

Maarre, wie ben ik eigenlijk…?

Hi, ik ben Suzanne Beukema…

Founder van de Feminine Speaker Academy en Business Mentor voor
vrouwelijke ondernemers.

#feminineleadershipalltheway

Ik kan geen ui snijden. Geen dimmer vervangen. En een week lang geen pizza
bestellen vind ik ook ingewikkeld.

Maar dit is waar ik je wél mee kan helpen:

Ik kan je helpen om vanaf nu ZICHTBAARDER DAN OOIT te zijn met jouw belangrijke werk
– terwijl je helemaal jezelf bent. En om daar razendsnel meer nieuwe klanten, fans en
inkomsten uit te halen.

Om nooit meer bang te hoeven zijn dat je ‘afgaat’, dichtklapt of onprofessioneel overkomt
(omdat ik je precies leer hoe je met deze dingen omgaat, zonder stress).

Om jezelf zo krachtig te presenteren elke keer dat jij je mond opendoet, dat jij keer op keer van jouw 
ideale klanten de aandacht krijgt die JIJ wilt, mensen echt raakt en weet hoe je mensen die jou niet kennen
binnen no time omtovert in jouw nieuwste goedbetalende klanten. 

Of dat nou is met een krachtige video, je eigen event, een webinar of 1:1 gesprek.

 

En dit is waarom je mij zou moeten vertrouwen: 

$

Voor mij begon werkelijk ALLES in mijn business te veranderen toen ik besloot om serieus tijd, geld en energie te investeren in van een 'oké' spreker te transformeren in een spreker die écht inspirerend is, die mensen keer op keer weet te raken. En daar veel meer klanten aan overhoudt.

$

Ik heb 15+ jaar als tv- programmamaker gewerkt voor bekende tv-programma’s als Undercover Boss, Je Zal Het Maar Zijn, Char en Life & Cooking. My job? Ervoor zorgen dat bekende én onbekende (vaak verlegen) Nederlanders hun beste verhaal ooit vertelden op nationale tv, zo authentiek mogelijk. Dus je podium pakken, ultieme zichtbaarheid, en een boodschap overbrengen met grootse IMPACT, it’s what I do baby!

$

Zelf heb ik tienduizenden euro's geïnvesteerd (not kidding) om hier heel goed in te worden - en ik leer jou alleen maar de dingen die het aller- allerbeste werken, waardoor je jaren aan zelf ploeteren, handremmen en heel veel geld bespaart.

$

Spreken (vanaf een event, video, webinar of intro-workshop) is de ENIGE strategie waarmee ik mijn agenda vol boek met high-end klanten en mijn groepsprogramma's uitverkoop (en het goede nieuws: het is GRATIS en je hebt geen complexe funnels of FB ads nodig!)

$

Mezelf krachtig leren presenteren heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 2 jaar tijd van officemanager (yup, inclusief toiletten schrobben voor €30 p/u ;)) naar een half miljoen omzet per jaar ben gegaan.

$

Al heel jong werd ik besmet geraakt met het 'Miss Perfect' syndroom en ik weet hoe moeilijk kan zijn om over die drempel van 'ben ik wel goed genoeg?' heen te stappen en helemaal als mezelf op het podium te staan (ook als het spannend wordt!). En als ik het kan? Dan jij helemaal.

Let Op!


De Feminine Speaker Academy is NIET de zoveelste “been there, done that” presentatietraining ….

… waarin de focus ligt op het oplepelen van de perfecte teksten, terwijl er een alarm afgaat elke keer dat jij “uhm” zegt (#zucht) terwijl je je zenuwen en onzekerheid overschreeuwt met een ingestudeerd verhaal.

Dit is een diep transformerende training …

… voor een nieuwe generatie vrouwelijke leiders die nog veel meer mensen willen bereiken met hun boodschap, unapologetically hun podium willen pakken én daar goed geld mee willen verdienen.

Een training waarin je leert hoe je authentiek, met een magnetische feminine presence én vanuit verbinding de impact en goedbetalende klanten krijgt die JIJ wil. 

Ik weet dat ik jou kan helpen om een

AUTHENTIEKE ÉN KRACHTIGE SPREKER te worden…

… die ongelooflijk goed is, die moeiteloos weet te verkopen – zonder jeukfactor.  

en die het leven van heel veel mensen verandert

– net als deze vrouwen:

Wat de Feminine Speaker Academy je oplevert:

Aan het eind van dit 6-weekse deep dive programma:

N

Trek je keer op keer fans en goedbetalende klanten aan met jouw boodschap -door te weten hoe je een aantrekkelijke Call to Action toevoegt aan elke speech of pitch die je vanaf nu doet.

N

Ben je getransformeerd in de zelfverzekerde, ontspannen, inspirerende 2.0 versie van jezelf (die nu nog verstopt zit onder allemaal laagjes en maskers).

N

Heb je een signature talk die AF is, waarmee je succesvol een uitverkocht event kunt geven maar die je ook moeiteloos inzet bij een intro-workshop, 10-minutenpitch of tijdens een webinar. Dit is de ENIGE signature speech die jij nodig hebt om de komende jaren jouw ideale klant als een magneet aan te trekken, en razendsnel door te breken naar jouw volgende level van business-succes en diepgaande impact.

N

Doe je zelfverzekerd jouw verhaal waarmee je jouw ideale klant keer op keer raakt en inspireert, waardoor die gaat van een lauwe "klinkt interessant" naar "OMG, waar ben je mijn hele leven geweest en hoe kan ik met je werken!?"

N

Weet je hoe je een willekeurige ruimte binnenloopt en de aandacht krijgt die JIJ wilt - en hoe je in je eigen kracht blijft, ook als het spannend wordt en alle ogen op je zijn gericht (tijdens een presentatie, FB Live, webinar of podcast-interview).

N

Neem je met met veel MINDER STRESS en veel meer ONTSPANNING EN ZELFVERTROUWEN video's, Insta Stories en FB Lives op (vanuit flow, in 1 take ipv 33 ;)).

“€20.000 extra omzet in 1 week nadat Suzanne me leerde hoe ik krachtig een ruimte binnen kan lopen”

“Suzanne heeft me geleerd hoe ik een magnetische feminine presence krijg. De eerste keer dat ik dat mijn presence bewust AAN zette en bij een bekende binnenliep, viel zijn mond helemaal open van verbazing. Mensen in mijn omgeving weten niet wat ze meemaken als ze me nu zien. En mooie bonus: ik heb in de week na die oefening gelijk €20.000 extra omgezet.”

 Julia Eisele, CEO Vitallife Stoelmassage

 

“Suzanne heeft meteen in de gaten wanneer mijn woorden niet kloppen bij wat ik qua energie uitstraal”

“Ik ben als CEO verantwoordelijk voor 14 man. Suus is mijn sparringpartner die dwars door mijn blinde vlekken heen kijkt. Zo had ik een moeilijke relatie met 1 van mijn mensen. Suzanne legt precies het juiste bloot; mijn medewerker spiegelde mijn eigen langdradigheid en domheid. Nu is er zoveel meer ruimte en begrip. Zakelijke confrontaties en beslissingen: ik sta er niet meer alleen voor. Ook ben ik veel zichtbaarder op social media. Ik ben veel trotser op alles wat ik doe en dat straal ik ook uit.”

 Eugenie Den Dekker – Vollebergh, CEO Vollebergh Kappers

Be prepared voor een life-changing 6-weeks programma
waarin je dit krijgt:

Een 3-daagse LIVE Speaker Intensive 
(ook te volgen via livestream als je een dag(deel) niet kunt!)

 

Datum & Locatie:

 

vrijdag 27 maart 10:00 – 18:00 uur

zaterdag 28 maart 10:00 – 18:00 uur

zondag 29 maart 10:00 – 15:30 uur

Carlton President Hotel

Maarssen 

Dit is wat je krijgt tijdens de 3-daagse

deep dive live speaker training:

Effectief je talenten inzetten

Ontdek je de grootste kwaliteiten en natuurlijke talenten die je al hebt (je bent je eigen grootste blinde vlek!), en leer hoe je die effectief en veel vaker inzet. Op het podium. Op video. En in heel je business.

Lasercoaching en feedback

Krijg lasercoaching en feedback van moi op je grootste saboteurs en ontdek waar jij onbewust je eigen magnetische presence dimt (aka, keihard de handrem aantrekt).

Toegang tot mijn best practices

Krijg je direct toegang tot mijn best practices (waar ik zelf tientallen duizenden euro’s en jarenlange training in heb geïnvesteerd) en de bewezen én geteste technieken die de grootste succesvolle ondernemers wereldwijd toepassen.

Waardevolle podiumtijd

Krijg waardevolle tijd op het podium voor een VEILIG PUBLIEK van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers en professionals die jou supporten. Wij creëren een plek, zo veilig en transformerend, unlike anything else.

Laat je verhaal JOU vinden

Je hebt maar 1 goede talk nodig voor de komende jaren. Tijdens deze 3-daagse leer je hoe je kunt ‘StorySellen’ met jouw #1 winstgevende signature story. Laat jouw meest inspirerende persoonlijke verhaal JOU vinden (en zet het net als ik keer op keer in tijdens een workshop, event, video of webinar om je aanbod UIT TE VERKOPEN).

En alsof dat nog niet genoeg is…

… ontvang je ook nog deze 6 online masterclasses:

 

 

Masterclass #1:

 

StorySelling

Ontdek welke van AL jouw persoonlijke verhalen jouw meest authentieke én winstgevende ‘signature story’ is – waarmee jij keer op keer jouw droomklanten als een magneet aantrekt.

 

 

 

Masterclass #2:

 

De 7 sleutels voor een winstgevende talk

Net als een Hollywood kaskraker volgt een succesvolle presentatie een geteste en bewezen succesformule. Ontvang mijn ‘7-staps succes template’  voor een workshop, webinar of presentatie die keer op keer klanten oplevert.

 

 

Masterclass #3:

 

Presenteren ‘The Feminine Way’

Na deze masterclass weet je waar jij als vrouw specifiek op moet letten als jij jezelf presenteert, op camera of vanaf een podium. Ontdek how to dress to impress + hoe je direct de aandacht krijgt die JIJ wilt zodra je een willekeurige ruimte binnenloopt.

 

Masterclass #4:

 

 Je zenuwen onder bedwang!

Bang om dicht te klappen voor een volle zaal? Leer mijn nr. #1 succestool om je innerlijke criticus de baas te worden en je niet langer tegen te laten houden uit angst voor kritiek, door de mand vallen of overkomen als een amateur.

 

 

Masterclass #5:

 

Succesvol upsellen naar een high-end aanbod   

Je high-end 1:1 aanbod of groepsprogramma (uit)verkopen vanaf het podium of een webinar? Ontdek de 15 essentiële stappen die je moet volgen (+ in welke volgorde) als je je high-end aanbod wil uitverkopen vanaf het podium. 

 

Masterclass #6:

 

Je agenda VOL met spreekopdrachten

Hoe vind je lucratieve spreekopdrachten? Hoe zorg je ervoor dat jij keer op keer voor een nieuwe groep van ideale klanten staat? En welke e-mail stuur je waardoor je veel sneller geboekt wordt? Je weet het na deze masterclass.

 

Meld je nu aan en ontvang tijdelijk deze extra bonussen:

Bonus 1

Video-Review door Suzanne

(t.w.v. €197)

Ontvang mijn 5 beste tips voor een korte video die ALTIJD werkt – en ontvang persoonlijke feedback en tips voor video’s en Facebook Lives die je vanaf nu elke keer klanten opleveren!

 

Bonus 1

Bonus 2

Bonus 2

Gratis ticket voor het Feminine Leadership Event op 26 mei

(t.w.v. €247)

Ontvang een gratis ticket (incl. netwerklunch!) voor mijn signature event voor vrouwelijke ondernemers die nog veel meer impact willen maken met én goed betaald willen worden voor wat ze het allerliefste doen.

Bonus 1

Video-Review door Suzanne

(t.w.v. €197)

Stuur na afloop van de live 3-daagse een video in van max 3 minuten en ontvang persoonlijke feedback en tips voor succesvolle video’s en Facebook Lives vanaf nu! 

Bonus 2

Masterclass: Omgaan met Kritiek en Faalangst

(t.w.v. €297)

Angst voor kritiek, angst voor fake overkomen, lastige vragen van je publiek en angst om dicht te klappen en totaaaal incompetent over te komen? I’ve got you covered! 

Bonus 3

Video-Review door Suzanne

(t.w.v. €197)

Stuur na afloop van de live 3-daagse een video in van max 3 minuten en ontvang persoonlijke feedback en tips voor succesvolle video’s en Facebook Lives vanaf nu!

Extra Bonus: Besloten Facebook Community voor unlimited support!

 

 

Serieus over STOPPEN met jezelf verstoppen en OPVALLEN

tussen alle anderen?

Als je ook maar ergens voelt dat dit je verder kan brengen…

Join us! 

Er zullen deuren voor je openwaaien waarvan je niet wist

dat ze bestonden 🙂 

Je betaalt in 3 maandelijkse termijnen
van €795 (ex btw) per maand

Je betaalt €1997 (ex btw) in 1x (en bespaart €388)

“Ik ken niemand die zo snel door de shit en maskers van iemand heen breekt als Suus”

Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus. Ik ken niemand die zo snel als Suzanne door de shit, maskers en schaduwkanten van iemand heen breekt – en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt.
Ik ken wereldwijd gewoon NIEMAND anders die dat kan. Punt.

– Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

Doordat je bij Suzanne in een paar dagen meerdere keren op het podium staat, groei je gewoon keihard”

“Ik heb ongelooflijk veel tips gekregen in een paar dagen die ik gelijk kan toepassen om een betere spreker te worden. Doordat ik door Suus elke keer weer op dat podium gezet word, groei ik gewoon keihard in een paar dagen. En dat zie ik bij alle andere vrouwen ook.”

 Anouk Plantinga, Copywriter

Zeg jij JA tegen… 

… een deep dive experience
waarbij je levenslang toegang houdt tot ALLES wat je leert 
en waarmee jouw grootste handrem eraf gaat op ALLE mogelijke manieren?

Of…

…ga je het voorlopig nog even ‘zelf proberen’ – hopende dat als je jezelf nóg iets strenger toespreekt je ineens wel op magische wijze je grootste saboteurs transformeert en overal zichtbaar wordt?

…wacht je nog even totdat je je er iets meer klaar voor voelt? Totdat je eerst allemaal andere (langzamer + minder lucratieve) manieren hebt geprobeerd om nieuwe klanten en inkomsten aan te trekken?  

… overtuig je jezelf nog een keer dat dit niet voor jou is omdat een groot podium niet per se hoeft voor jou – en dat het daarom niet nodig is om jezelf als bizz owner OVERAL krachtig te leren presenteren?

De keuze is aan jou.

Je betaalt in 3 maandelijkse termijnen
van €795 (ex btw) per maand

Je betaalt €1997 (ex btw) in 1x (en bespaart €388)

 

But… Am I  Ready?

…. dit is iets wat ik regelmatig hoor van vrouwen die nog niet met me werken. “Ben ik er wel klaar voor?” is absoluut NIET de vraag die jij jezelf wil stellen als je serieus bent over 2.0 gaan met je business. Waarom? You will NEVER feel ready enough. Als ik zou wachten met events geven, een nieuw webinar aankondigen of een nieuw programma verkopen totdat ik me er KLAAR voor zou voelen…. dan zou er nooit meer iets uit mijn handen komen.  De écht empowerde vraag om jezelf te stellen is niet: “Am I ready?” maar: “Am I willing?”. Ben je bereid om JA te zeggen tegen jouw volgende stap ook als je nog niet weet wat de uitkomst precies gaat zijn? Van alle vrouwen met wie ik werk die dit hebben gedaan, is hun leven en business op magische wijze getransformeerd. En zo zal het jouwe mooierd.