STOP met het saboteren van je eigen business-succes

met het…

… en ontdek wie jij werkelijk moet ZIJN om als een magneet jouw

droomklanten en omzet aan te trekken en jouw unieke legacy te creëren

blank

SUZANNE BEUKEMA NODIGT JE UIT:

 Di 23 juni  | Live – Interactief – Online  | 09:30- 18:00 uur

Nu tijdelijk géén €197 maar €47,-

(let op: slechts beperkt aantal tickets beschikbaar)

blank

“Dankzij Suzanne verstop ik mezelf niet langer en durf ik zoveel meer voor mijn waarde te staan. Ik krijg net een moeiteloze JA voor mijn verhoogde coachtarief van bijna €10.000!

 – Elisabeth de Charon de Saint Germain, Visibility & Presence Coach

blank

Als jij binnen 1 dag je grootste innerlijke saboteur, geldblokkade 
en “vechten” voor elk
grammetje succes
achter je zou kunnen laten… 

 

 (zodat jouw grote next level doorbraak opeens binnen handbereik ligt!)
 

…. zou jij jezelf die kans dan geven?

Of zou jij doorgaan met:

  • Die eeuwige push-pull-struggle tussen aan de ene kant GROOTS je podium willen pakken en diepgaande impact maken als dé Feminine Leader in jouw branche – en aan de andere kant de handrem intrappen en jezelf KLEIN houden (want: “wat als ik door de mand val, bakken met kritiek over me heen krijg of nog erger: faal voor het oog van iedereen!?”)
  • Je gefrustreerd voelen over andere vrouwelijke ondernemers die keer op keer uitverkocht zijn en volle programma’s hebben met JOUW ideale klanten (terwijl ze in jouw ogen veel minder goed, onderscheidend of talentvol zijn) en jezelf onzeker af te vragen “HOE dan!?”.
  • Lagere prijzen vragen dan wat je werkelijk waard bent omdat je allang blij bent dat je kunt leven van het werk dat je het allerliefste doet, je voor iedereen betaalbaar wil blijven en vooral niet wil overkomen als een oppervlakkige, on-integere geldwolf (terwijl je tegelijkertijd droomt van goed betalende, high-end klanten).

 

Of je nou droomt van  financiële vrijheid of het creëren van

jouw eigen unieke imperium als vrouwelijk leider…

… Als jij jezelf regelmatig hoort denken:

 “Hoeveel méér impact, klanten en omzet zou ik kunnen manifesteren als ik zelf niet langer de grootste bottleneck in mijn bedrijf ben?” 

… dan is het Feminine Leadership Online Event de ultieme

SHORTCUT waar je stiekem op hebt gehoopt.

En het meest briljante: je hoeft er niet eens je huis voor uit.

 

blank

Stap in de perfecte online omgeving om dingen mogelijk te maken…

… zoals persoonlijke feedback krijgen van moi over waar jij onbewust keihard de HANDREM

hebt aangetrokken (it’s not what you think it is!), tijdens het online event spontaan

de perfecte klant in je schoot geworpen krijgen, of een “a-ha!-inzicht”

waarmee je lachend je omzet verdubbelt.

 

blank

Live | Interactief | 100% Online

Tijdelijke Earlybird Ticketprijs:

Geen €197 maar slechts €47,-

 

Maarr, eh… wie is die Suus en WAAROM zou ik 

überhaupt naar die vrouw luisteren..?”

Hey you!

Ik ben Suzanne Beukema…

(aka “het intuïtieve Business Orakel” en de vrouw met de
“liefdevolle bullshit detector” – volgens mijn klanten dan hè ;))

Dit is mijn belofte aan jou:

Ik ga je laten zien waarom jij nog niet zo succesvol bent als je zou kúnnen zijn.
En hoe je veel sneller de klanten, droomomzet en
diepgaande impact creëert waar jij naar snakt – door wie je BENT, niet door wat je DOET.

En dit alles in één dag.
Live. Interactief. En 100% Online.

Zonder dat je er je huis voor uit hoeft.

Tijdens het online Feminine Leadership Event geef ik je niet alleen toegang tot
de kennis, bewezen succes-tools en inzichten die mij zelf jaaaaaren én
vele tienduizenden euro’s hebben gekost (en mij een veelvoud daarvan
hebben opgeleverd) …

… ik leer je ook hoe je vanaf nu veel MOEITELOZER je business runt.
Zonder pushen, voortdurende stress en keihard zijn voor jezelf.

#feminineleadershipalltheway

blank

En nu we het toch hebben over liefdevolle bullshit-detectors
(you know you have one!) – dit is waarom
je mij zou moeten vertrouwen:
 

$

Ik heb 15+ jaar als tv- programmamaker gewerkt voor grote tv-programma’s als Undercover Boss, Je Zal Het Maar Zijn, Char en Life & Cooking - dus je podium pakken, ultieme zichtbaarheid, en een boodschap overbrengen met grootse IMPACT, it’s what I DO baby!.

$

Picture this: Begin 2018 werkte ik nog parttime als officemanager (yup, incl. dagelijks toiletten schoonmaken). Zomer 2018 stopte ik met die bijbaan. Eind 2018 had ik mijn eerste €100.000 omzetjaar en begin 2019 vierde ik mijn eerste €250.000 MAAND. En nu? Ben ik vrolijk op weg naar mijn eerste miljoen, terwijl ik alleen maar doe wat ik het allerliefste doe.

$

Ik heb niet normale hoogtevrees #controlfreak. Kreeg als mini-Suusje van huis uit al de boodschap mee dat ik Miss Perfect moest zijn (en had daardoor het grootste deel van mijn leven giga faalangst). Mijn grootste droom? Een toekomst waarin kindermisbruik niet meer bestaat en een pizza quattro formaggi nul calorieën bevat (there, nu ken je al mijn geheimen).

blank

Geef mij 3 minuten en ik zie precies waar jij je eigen succes het meest in de weg staat én wat jouw doorbraak is naar DIRECT meer impact en inkomsten.

Want this?

Enne, als ik dit in 3 minuten al kan, wat denk je dan dat een hele DAG met mij jou oplevert? 😉

blank

Guess what!? Tijdens het Feminine Leadership Online Event krijg je
onderstaande aha-momenten sneller dan ik een reep Tony
(zeezout-caramel, please) naar binnen kan werken…

#1Strategie is NIET het allerbelangrijkste om je op te focussen in je business

Let’s be honest: er liggen waarschijnlijk 7 briljante plannen op de plank. Je hebt ook al in meerdere strategische online trainingen geinvesteerd. In theorie klopt het allemaal maar… in de praktijk werkt het niet. Althans: niet voor jou. HOE dan!? Als jij niet de meest krachtige, magnetische versie van jezelf bent, als jij niet weet hoe je uberhaupt binnen 30 seconden de aandacht van jouw droomklant krijgt (én vasthoudt) – dan gaat geen enkele business-strategie voor je werken. Mensen zeggen JA tegen jou om wie jij BENT, niet om wat je doet. En hoe hoger je prijzen, hoe meer mensen 100% moeten voelen: bij HAAR wil ik zijn. Het heeft dus geen enkele zin om je in je business primair te focussen op strategie. PRESENCE FIRST. Altijd. Het goede nieuws? Ik leer je op 23 juni hoe je een magnetische feminine presence ontwikkelt waardoor jouw droomklanten voor JOU kiezen. Keer op keer op keer.

#2. Veel geld verdienen is niet on-integer. Hoeveel geld jij verdient is een reflectie van hoe jij naar jezelf en de wereld kijkt.

Geeft de gedachte aan je prijzen verdubbelen je gelijk al vlekken in je nek? Omdat je vooral niet on-spiritueel, onethisch of als een oppervlakkige graaier wil overkomen? Of: “omdat je nu eenmaal niet zoveel nodig hebt in je leven…?” Zeg je ook over liefde, tijd en energie: “ik heb niet zoveel nodig hoor.” Hoeveel geld jij verdient is een directe reflectie van wat jij jezelf vertelt. Veel geld manifesteren doe je niet alleen voor jezelf. Geld is de economische drijvende kracht van verandering.Hoe meer je wilt betekenen in de wereld, hoe meer echte en blijvende impact je wilt maken, hoe belangrijker geld voor je zou moeten zijn. Tijdens het FLE leer ik je hoe je – totaal integer – een money magneet wordt. Hoe je de sluizen naar overvloed wagenwijd openzet. En ruimen we de grootste blokkade op die nu in de weg staat tussen jou en je eerste €100.000 of miljoen.

#3 Als een succesvol bedrijf neerzetten vooral heel hard werken is voor je, dan doe je het niet op de goede manier.

Ik spreek zelden vrouwen die zeggen: “het geld en de goed betalende klanten blijven maar binnenstromen, yay!” Tot een paar jaar geleden zei ik dit ook absoluut niet. Totdat ik ontdekte dat dat kwam door de manier waarop ik in mijn bizz werkte: vanuit mannelijke energie, pushen, gehecht zijn aan die JA van die nieuwe klant. Inmiddels zijn mijn events en groepsprogramma’s keer op keer uitverkocht, ook als mijn coaches keer op keer zeggen: “in theorie is dit onmogelijk Suus.” Omdat ik nu weet hoe ik mijn business kan runnen, the feminine way. Authentiek, vanuit alignment, samenwerken met het Universum, zonder voortdurende stress en pushen. Tijdens het Feminine Leadership Event E leer ik je de nr. 1 tool die voor mij alles veranderde – en hoe jij die direct toepast op je eigen bizz.

Wat andere vrouwen zeggen…

blank

“Suzanne is voor mij dé spirituele business-

mentor van Nederland”

 

“Suzanne combineert feminine presence met intuïtief business orakelen. Ze doorziet mijn grootste blind spots en money blocks als geen ander en laat me zien waar het GOUD zit in mij en mijn business. Ik krijg net gelijk een JA van een klant terwijl ik mijn 1:1 tarief heb verhoogd naar €4000 (bye bye husslen voor 100 klanten!)

– Stephanie Claus, Purpose Coach

blank

“Wat Suzanne helemaal uniek maakt?

Haar bijzondere manier van ‘business orakelen”

“Suzanne blijft me keer op keer verbazen met nieuwe eye-openers. Maar wat haar helemaal uniek maakt is haar o zo bijzondere manier van ‘business orakelen’. Dat klinkt misschien heel woo woo, maar Suus kan met een paar vragen zo snel doorzien waar iemands volgende doorbraak ligt en wat een vrouw écht uniek maakt in haar bizz. Voor iedereen die de kans krijgt om Suzanne live mee te maken, DOE, want hier betaal je normaal gesproken goud voor.

– Linda Bot, CEO Loveli

blank

“Dankzij Suus voel ik nu dat ik goed genoeg ben,

óók als ik autoritair of veeleisend ben

 

“Voordat ik met Suzanne werkte was ik al succesvol in mijn carrière, alleen heb ik dat voornamelijk bereikt vanuit mannelijke energie. Ik kwam bij Suzanne omdat ik juist mijn Feminine Leadership wilde ontdekken en omarmen. Suzanne leert me hoe ik mijn feminine presence inzet en minder hoef te pushen om te bereiken wat ik wil – zowel zakelijk als in de relatie met mijn man en kinderen”

– Marieke van Dijk, CEO Kairos Consultancy

Dinsdag 23 juni 2020  | live – interactief – online | 9:30 – 18:00 uur

 Earlybirdticket: van €197 nu tijdelijk slechts €47,-!

(zolang de voorraad strekt, beperkt aantal tickets beschikbaar)

blank

Laptops, notitieboekjes en je favo outfit bij zonsopgang!

Een dagje voor jezelf, ‘even lekker inspiratie opdoen’ en luisteren naar een line-up van mensen

met een ontroerend persoonlijk verhaal is FIJN…

 

 …. maar bewezen Feminine Leadership succestools, waarmee je direct verandering in je business ziet
en écht die magneet wordt voor eindeloos nieuwe klanten, inkomsten en impact is BETER.

Dit is NIET een standaard businessevent waarbij we het vooral
hebben over strategie, mindset en de Law of Attraction.

Tijdens het Feminine Leadership Event gaan we DIEP.
We gaan SAMEN.
En we gaan SNEL.

No. Time. To. Lose.

In 1 dag ontdek je wat de belangrijkste redenen zijn dat je tot nu toe NIET het business-succes
hebt dat er voor jou mogelijk is. We gaan voorbij alle maskers en fake succesbeloften. 

Deze ene dag zal de manier waarop je je business runt,
geld aantrekt en in het leven staat voor ALTIJD veranderen. 

#getreadyforsomeSERIOUSbreakthroughs

Dit is Hoe:

We kennen allemaal wel die vrouwen die een willekeurige ruimte binnenlopen en je denkt: “Wie is DAT!?”. Dát is feminine presence. Aan het eind van het FLE weet je hoe jij die magnetische presence krijgt (ook op 1,5 meter afstand ;)) waarmee jij de aandacht van jouw ideale klant moeiteloos krijgt én vasthoudt. Of je nou een willekeurige ruimte binnenloopt, een FB Live opneemt of een upsell doet tijdens een salescall of webinar.

Je ontdekt waarom het makkelijker is om 10x je huidige omzet te krijgen dan je omzet te verdubbelen. We hebben ALLEMAAL money blocks (every level a new devil). Business Healer en succesvol ondernemer Margaretha Schokker doet exclusief voor ons haar Magische Money Healing.

blank

Na de lunch… is het de hoogste tijd om te ontdekken wat jouw grootste HANDREM is, en waar jij je eigen succes tot nu toe in de weg hebt gezeten. Geef me 3 minuten en ik vertel jou wat jouw grootste blinde vlek + volgende stap is naar direct meer inkomsten.

Je maakt kans op persoonlijke lasercoaching van mij, waarbij je antwoord krijgt op jouw grootste business-struggle. Get ready voor een magische cocktail (alcoholvrij baby!) van radicale eerlijkheid, het benoemen van jouw GOUD en intuïtief business-orakelen.

En nu je er toch bent, deel ik gelijk mijn 3 favo manifestatietools om samen te werken met het Universum en ALLES te manifesteren wat ik maar wil (en hoe jij dit ook voor jezelf creëeert).

blank

PS Voel je aan de ene kant angst of weerstand en heb je aan de andere kant het gevoel dat je hier bij moet zijn? Dan moet je JUIST op de knop drukken. Weerstand is je ego dat aangeeft: “Sh*t, er gaat iets veranderen.” Maar is dat niet precies waar je zo naar verlangt…?

Heel eerlijk: zonder weerstand hoef je niet te komen. Want dan denk je dat het “een gezellig dagje uit” wordt. En ik werk graag met vrouwen die momentum voelen. Next level willen gaan. En NU doorbraken willen, en niet over een jaar.  

Hoe groter de weerstand, hoe groter het GOUD aan de andere kant, my dear 🙂

 

 

blank

“Mijn grootste “a-ha!”: dat een succesvolle business alles te maken heeft met feminine presence” 

– Astrid Grootscholten, Geboortefotograaf

“Ik heb precies gekregen wat ik nodig had

– Anouk Plantinga, Copywriter voor Soulful Ondernemers

 Of je nou coach bent, spreker of online ondernemer…

Na het Feminine Leadership Online Event weet je:

N

Waar jij (zonder dat je het doorhebt) je eigen succes direct SABOTEERT en in de weg staat - en hoe je dit transformeert zodat je 10x sneller vooruit gaat met jouw bizz en omzet

N

Wat je GROOTSTE money block is (it’s not what you think it is!) en hoe je de sluizen naar jouw droom-omzet wagenwijd openzet (hello, sabbatical met je gezin, droomauto en garderobe waar je elke ochtend kwijlend voorstaat)

N

Hoe je once and for all afrekent met het imposter syndrome en je niet langer laat tegenhouden door angst en je innerlijke criticus - zodat je succes kunt creëren ZONDER grenzen.

N

Mijn 3 ultieme manifestatie-tools om samen te werken met het Universum (yes, incl. Netflixen!) en ALLES te manifesteren wat je maar wil.

N

Waarom je nog voordat je antwoord hebt gegeven op de vraag: “En wat doe jij?” je potentiële klant hebt weggejaagd (OEPS, weer iemand die voor je concullega kiest) – en hoe je ervoor zorgt dat jouw droomklanten massaal zeggen: "Bij HAAR wil ik zijn".

N

Mijn nr. 1 tool waarmee je een magnetische Feminine Presence krijgt en i.p.v. “Ik denk er nog even over na” DIRECT de respons van jouw ideale klant krijgt die JIJ wilt (op video, tijdens een salescall of een volle netwerkmeeting)

 PS: Géén verplichte dance breaks. Pinky promise 😉

blank

“Ook ik kan nog wat van Suzanne leren”

“Ik ken Suzanne uit een tijd dat ze nog zoekende was naar waar haar eigen kracht lag. Dat zij andere mensen kon inspireren, motiveren en altijd mooie gesprekken wist te voeren zag ik allang. Maar dat ze daarvan haar business heeft weten te maken vind ik echt heel knap. Daarom was ik er ook bij tijdens het Feminine Leadership Event vorig jaar. Want ook ik kan af en toe nog wat van Suzanne leren.”

– Irene Moors, presentatrice

Doorbraken zo magisch, dat ze gewoonweg geen toevoeging

als OMG! nodig hebben

Vrouwen die bij voorgaande edities aanwezig waren hebben binnen een maand een compleet
nieuw programma gelanceerd (+ uitverkocht!), zijn na jaren van verstoppen
op het podium hun verhaal gaan delen, hebben doorbraken gehad op blokkades die al jaaaren een handrem waren,
en hebben connecties for life gesloten.

“Dit event is me ALLES waard geweest. Suzanne heeft me geleerd hoe ik mijn eigen energie beter kan containen zodat ik vanuit mijn enthousiasme potentiële klanten niet meer afstoot”

– Wilke de Werk, Coach en Auteur

“Suus heeft me laten zien waar ik nog de handrem op mijn onderneming had, namelijk dat ik onzeker mijn verhaal doe omdat ik onbewust bang ben dat ik de resultaten die ik beloof niet waar maak”

– Yvette Rooding, Hypnotherapeut

 

Ik voelde intuïtief dat ik hier bij MOEST zijn. Het is heel fijn om met gelijkgestemde vrouwen hier te zijn en helemaal jezelf te mogen zijn. Samen tot grote hoogtes stijgen zonder veroordeeld te worden.”

– Sjoukje de Haas, Spirit Business Mentor

 

Nóg meer testimonials? Here. You. Go.

blank

“Ik ken niemand die zo snel door de shit en maskers van iemand heen breekt als Suus”

“Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus. Ik ken niemand die zo snel als Suzanne door de shit, maskers en schaduwkanten van iemand heen breekt – en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt.
Ik ken wereldwijd gewoon NIEMAND anders die dat kan. Punt.”

– Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

blank

“Voor mij is het vooral belangrijk wie er voor me staat. 
En dan komt Suzanne binnen. Een grote JA voor mij.”

“Als leraar en inspirator weet Suzanne mij en alle andere vrouwen in haar aanwezigheid te raken met de juiste mix van directheid, humor en wijsheid.

Ik vind het knap hoe snel Suzanne de blinde vlekken en het GOUD ziet in iemand. Hoe ze de juiste vragen weet te stellen. En hoe ze dit inzet om vrouwen te helpen succesvoller te worden.

Suzanne’s werkwijze is heel krachtig én toegankelijk. Maar voor mij is het toch vooral belangrijk wie er voor me staat. En dan komt Suzanne binnen. Een grote JA voor mij.”

– Lisa Portengen, Schrijfster en Presentatietrainer

blank

“De superpower van Suzanne? Door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden”

“Suus is hands down één van de meest bijzondere mensen die ik ken. Ze neemt je aan de hand en gaat naar de plekken in jou waar je zelf liever niet kijkt. Suzanne beschikt over een ongelofelijk waarnemingsvermogen waarmee ze je liefdevol ontdoet van je bullshit.

Haar superpower: met haar transformerende Scorpio energie door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden. En daar zo volledig met jou mee aan de slag dat je niet anders kunt, dan doen wat je écht te doen hebt.”

– Patty Post, Astrologisch Coach

JOUW FEMININE LEADERSHIP

TICKET BEVAT:

N

Exclusief toegang tot hét online event voor next level vrouwelijke ondernemers

N

Doorbraken op blokkades en issues waar je zelf al jaren op vastloopt (ain’t nobody got time fo that sh*t anymore!)

N

Bewezen feminine presence en manifestatie tools die je direct op je eigen business kunt toepassen en waarmee je jouw succes (en droom-omzet!) met lichtjaren versnelt

N

De mogelijkheid om lasercoaching van mij te krijgen op jouw grootste handrem (voor een fractie van de prijs die je normaal betaalt om met me te werken)

N

Een besloten Facebook-groep voor netwerken (hello, connecties for life!)

N

Bonus: 3 exclusieve Mini FB Live Trainingen in de besloten Facebook Groep, nog vóórdat het event begonnen is (geloof me: I'll blow your socks off nog voordat je 23 juni op de Zoom-knop hebt gedrukt ;))

Di 23 juni 2020  | Live – Interactief – Online | 9:30 – 18:00 u


Earlybird nu geen €197 maar €47!

… voordat je je momentum hebt gemist

Veel gestelde vragen

Ik ben al eerder bij een event van jou geweest, gaan we weer hetzelfde doen?

Nee, mijn events zijn nooit 2x hetzelfde. Ik teach altijd nieuwe dingen + bovendien doe ik heel veel live intuïtieve lasercoaching in het moment, gebaseerd op de business-struggle die iemand met me deelt. Als mens én business owner ben je als het goed is voortdurend in beweging. Wie je was een half jaar geleden is (hopelijk) niet meer wie je nu bent. Jouw vragen en daarmee mijn antwoorden – zullen dus altijd anders zijn. Lang verhaal kort: je zult ALTIJD heel veel nieuwe inzichten en A-ha’s uit mijn events halen, al ben je ze ALLEMAAL geweest. Dit krijg ik ook keer op keer terug van vrouwen die mij meerdere keren live hebben gezien (of zelfs al jaren met me werken: ze komen elke keer weer verder).. Serieus, ik vlieg elk jaar naar de USA voor HETZELFDE business-event en ik kom daar toch steeds weer vandaan met nieuwe inzichten, ideeën en doorbraken voor een jaar. En jij, my dear, hoeft er niet eens je huis voor uit #irestmycase 😉

Ik weet niet of ik de tijd heb...

Oké, ik ga even heel eerlijk met je zijn: als je niet weet of je jezelf wel een dag kunt losmaken van je dagelijkse business en afspraken, dan is het voor jou JUIST belangrijk dat je erbij bent dinsdag de 23ste. Je gaat namelijk ontdekken hoe je ‘smarter, NOT harder’ gaat werken. Hoe je veel minder van je kostbare energie, tijd én geld verspilt. En veel meer uit je business gaat halen. Stap 1: Pak je agenda erbij. Stap 2: Streep door wat er nu in je agenda staat (want niets kan belangrijker zijn dan een dag lang tips krijgen voor hoe je je business-succes met lichtjaren versnelt). Stap 3: Koop je ticket voordat de prijs omhoog gaat (of VOL zit).

Ik weet niet of dit het juiste moment is voor mij

Oe la laaaaa vrouw! Hier kan ik wel uren iets over praten 😉 Lang verhaal kort: het juiste moment bestaat niet. Het is een nog grotere leugen dan Sinterklaas en als je wacht tot het juiste moment zich aandient (en heel eerlijk, WAAR zou dat dan precies aan moeten voldoen!?) dan is dat de ultieme manier van je power weggeven. Echt. Het is het tegenovergestelde van zelfleiderschap en Feminine Leadership. Het juiste moment onstaat niet, dat CREEËR je. Wacht tot omstandigheden veranderen of bepaal zelf dat dit JOUW moment wordt, no matter what. Zoals Denise Duffield-Thomas altijd zegt: “This is your time. And you are ready for the next step.” Hoe ik dat weet? Anders zat je dit nu niet te lezen 😉

Mag ik het event samen met een vriendin bekijken met zijn tweeën op 1 ticket?

Nee, de tickets staan op naam vanwege de vertrouwelijkheid. We willen een veilige container creëren waarbinnen iedereen zich vrij voelt en waarbinnen de veiligheid en privacy gewaarborgd wordt. Wij vragen daarom ook dat er 1 camera per deelnemer aanstaat (ook al zit je gezellig naast elkaar), zodat ik ook weet wie er aanwezig zijn en iedereen ook echt kan zien. Bovendien krijgen alle deelnemers iets leuks toegestuurd.

Pssst! Dit is jouw wake-up call.

De wereld zit in een crisis. We hebben meer dan ooit krachtige vrouwelijke leiders nodig. It’s us women who will truly change this planet. Vrouwen die helemaal gaan staan voor hun boodschap. Die veel meer impact hebben met waar ze zo f*cking goed in zijn. En daar knetterveel geld mee gaan verdienen. Zodat je alle middelen hebt om HEEL VEEL goeds te doen in de wereld. Put more money in the hands of powerful women, and watch Magic happen. 

Wij vrouwen zijn opgegroeid in een patriarchale samenleving. Dus NATUURLIJK zeggen je innerlijke stemmetjes dingen als “ben je er wel klaar voor?” of “wie denk jij wel niet dat je bent!?”

Ik weet dat als jij je innerlijke stem, jouw intuïtie negeert, en besluit om “toch maar niet” een ticket voor het Feminine Leadership Online Event te kopen, dat je daarmee geen toegang hebt wat er NU allemaal mogelijk is voor jou.

Écht vrouwelijk leiderschap wordt namelijk gekweekt in een veilige omgeving waarin krachtige vrouwen samenkomen, offline of online. Waarin je helemaal gezien wordt en gesupport wordt om helemaal in jouw grootsheid te stappen. Te ervaren: “it’s okay to be – and have – it ALL.” 

Het is tijd om jouw ultieme legacy te creëren. Om in de next level versie van jezelf te stappen. If not now, then WHEN?

 

blank

Dinsdag 23 juni 2020  | live – interactief – online | 9:30 – 18:00 uur

 Earlybirdticket: van €197 nu tijdelijk slechts €47,-!

(jij zet de eerste stap en reserveert je plekje, het Universum en ik doen de rest ;))