Latest Blogposts

De Kracht van Ademen: een mini-workshop! | SuusTV Interview

Hoe zou jij het vinden om te leren ademhalen op een manier die direct zorgt voor een betere gezondheid, het loslaten van heftige emoties+gebeurtenissen en die je binnen no time een enorme energieboost geeft?

Je leert het in deze gloednieuwe aflevering van SuusTV ! 

In deze aflevering van SuusTV interview ik Ademcoach Annette Weers over de kracht van ademhalen.

Annette leert ons:

* op welke 'foute' manieren de meesten van ons ademhalen;
* waarom een baby een gezondere ademhaling heeft dan jij en ik;
* hoe je vermoeidheidsklachten kunt laten verdwijnen als sneeuw voor de zon;
* waarom strakke buikspieren en ontspannen ademhalen prima samen kunnen gaan;

en nog veel meer!

Ook leert Annette je één specifieke ademhalingsoefening die je direct een enorme energieboost geeft. En die er zelfs voor kan zorgen dat je na een gebroken nacht energie genoeg hebt voor tien!

Annette geeft regelmatig trainingsweekenden in 'De Kracht van Ademen'.
Meer informatie vind je op haar website.

Over to you: Ik ben heel benieuwd naar de ademhaling die jij op dit moment hebt?

Adem je vooral hoog in je borst? Diep in je buik?
Of ergens lekker daar tussenin? En wat is jouw aha-moment van deze SUUSTV?

Laat het mij - en andere SUUSTV-kijkers - weten hieronder bij de reacties!

Op een goede gezondheid met knetterveel energie,

suustv-handtekening

PS. Ik word zelf zo blij van De Kracht van Ademen dat ik een heus trainingsweekend ga volgen bij Annette op za 5 en zo 6 april (in Alphen a/d Rijn). Hoe leuk als ik jou daar ook zie! Dus mocht je - net als ik-  zijn aangestoken door het 'ademhalingsvirus' ;) en ga je naar dat weekend, laat je het me gezellig even weten? :)

14 reacties op “De Kracht van Ademen: een mini-workshop! | SuusTV Interview


Comment author said

Door Femke op 9 maart 2014 om 13:25

Zit er helemaal in! Leuk om te kijken en sommige dingen ook heel herkenbaar.. En wat betreft de buikademhaling zit ik goed: meeeeer dan genoeg buik hier om uit te zetten hahahaha

 

Comment author said

Door Marlies op 9 maart 2014 om 14:28

Heel erg leuk! Ook interessant over die bevallingen. En wat is het toch eigenlijk mooi dat je lichaam je zooooo veel kan vertellen! Wat een perfect systeem :-) En door blijven ademenen bij/na heftige emoties is heel belangrijk: de overlevingsenergie kan ontladen zodat een goede energiestroom niet wordt geblokkeerd.

 

Comment author said

Door Suzanne Beukema op 11 maart 2014 om 14:25

Ja dat doorademen bij heftige emoties vond ikzelf zo'n enorme eye opener! Want blokkades: daar houden we niet van ;)

 

Comment author said

Door Jessica op 10 maart 2014 om 12:47

Heel cool!!!!! En heel interessant, wat zijn we toch mooie wezens.

 

Comment author said

Door Elsewine op 10 maart 2014 om 14:45

Super! Interessant ook dat je ademhaling zoiets is als een vingerafdruk.
Die dragonbreath hou ik er in!

 

Comment author said

Door Suzanne Beukema op 11 maart 2014 om 14:26

Mooie vergelijking Elsewine! Yay voor de ' drakenademhaling' :)

 

Comment author said

Door Nel van der Slik op 10 maart 2014 om 17:52

Kom naar de weekenden die Annette geeft, ja, ik beken ook ik ben verslaafd aan het ademen, heb zelfs de jaartraining gevolgd bij Annette en assisteer nu ook weekenden. Gewoon doen, het levert je zoveel meer op, het brengt zoveel extra energie en "lost' oude patronen op en levert je vrijheid!!

 

Comment author said

Door Suzanne Beukema op 11 maart 2014 om 14:28

Vrijheid = fijn! :) Wie weet zie ik je 5/6 april Nel, ben benieuwd of dit ook mijn nieuwe verslaving wordt :)

 

Comment author said

Door Patrice op 11 maart 2014 om 10:45

Ik ken Annette van jaren geleden en deze opname maakt dat ik nog meer zin heb om bij haar de workshop Ademhalen te volgen. Wat zo fijn is, is dat ik gelijk aan de slag kan met de tips die ze geeft.

 

Comment author said

Door Suzanne Beukema op 11 maart 2014 om 14:27

O wat leuk dat jullie elkaar kennen en dat je net als ik de workshop gaat volgen Patrice. En ik ben het helemaal met je eens, HEERLIJK hoe praktisch de tips en oefeningen van Annette zijn!

 

Comment author said

Door Marjo op 14 juni 2014 om 23:19

Hey Suus, je was even uit beeld, maar ik ben weer "in". Leuk deze aflevering! Heb uiteraard gelijk mee gedaan. Ha, die ademhaling van mij kan nog wel wat dieper en breder...wie weet een cursus of sessie...ik ga haar site eens bekijken.

 

Comment author said

Door Suzanne Beukema op 20 juni 2014 om 20:11

FIJN dat je weer 'in' bent Marjo :) En jaaaa, de site van Annette is echt de moeite waard! Ik heb een ademweekend bij haar gevolgd en daar heb ik echt een hele mooie transformatie mogen doormaken. Annette heeft voor mij precies de goede balans tussen diepte, humor en lichtheid. Ik houd ervan :)

 

Plaats een reactie


*