Suzanne Beukema presenteert…

FEMININE LEADERSHIP ACADEMY


Waar jij als vrouwelijke ondernemer STOPT met:

  • jezelf klein houden en je eigen succes saboteren
  • pushen & stressen voor klanten & inkomsten 
  • wachten met zichtbaar zijn & verkopen tot dingen ‘perfect’ zijn
    en in plaats daarvan …

…volledig claimt wie je werkelijk bent zodat je ONWEERSTAANBAAR wordt voor je potentiële klanten (AKA meer diepgaande impact en verdienen wat je WAARD bent!)

In deze 6-maanden deep dive mastermind 

ontdek je de sleutel naar wat jou tegenhoudt …  

… en de absolute SHORTCUT naar succes zónder grenzen

“Ik ken niemand die zo snel door de shit en maskers van iemand heen breekt als Suus”

Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus. Ik ken niemand die zo snel als Suzanne door de shit, maskers en schaduwkanten van iemand heen breekt – en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt.
Ik ken wereldwijd gewoon NIEMAND anders die dat kan. Punt.

– Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

“Suzanne is voor mij dé spirituele businessmentor van Nederland”

“Suzanne combineert feminine presence met kick ass business-strategie. Ze doorziet mijn blind spots en money blocks als geen ander en laat me zien waar het GOUD zit in mijn business. Ik krijg net een moeiteloze JA voor €4000 na een Salescall ‘Suus Style’ (bye bye husslen voor 100 klanten!)

Stephanie Claus, Purpose Coach

 Start: de huidige ronde is VOL!

6 maanden groepsprogramma

(en ontdek in 30 minuten of de FLA voor jou is)

Betalen in termijnen mogelijk +
een Betalen-in-1x Bonus

“In één week meer dan €6.000 omgezet!”

“Ik had geen idee waar mijn goud en grootste talent zat. Toen deelde Suzanne haar intuïtieve download voor een businessidee met mij. Ik heb nu in 1 week tijd €6.340 omgezet! Vandaag wéér 2 nieuwe klanten erbij. Dit was me absoluut NOOIT gelukt in mijn eentje, zonder Suzanne’s hulp. Op naar een zorgeloze vakantie!”

– Erika Bodor, Social Media & Marketing Strateeg

“Volgeboekt voor de komende 7 maanden!”

“Ik geloof het zelf amper…. Toen ik net met Suzanne begon te werken heb ik mijn wens uitgesproken om 1 geboorte per maand te fotograferen. En guess what… tot en met volgend jaar zit ik nu al helemaal VOL! Ik moet dus nu NEE verkopen aan mensen die met me willen werken.”

 – Astrid Grootscholten, Geboortefotografe

 

“Ik deel 2 zinnen met Suzanne en ze voelt meteen waar het ‘zeer’ doet”

“Ik ben als CEO verantwoordelijk voor 14 man. Suus is mijn sparringpartner die dwars door mijn blinde vlekken heen kijkt. Zo had ik een moeilijke relatie met 1 van mijn mensen. Suzanne legt precies het juiste bloot; mijn medewerker spiegelde mijn eigen langdradigheid en domheid. Nu is er zoveel meer ruimte en begrip. Zakelijke confrontaties en beslissingen: ik sta er niet meer alleen voor. Ook ben ik veel zichtbaarder op social media. Ik ben veel trotser op alles wat ik doe en dat straal ik ook uit.”

– Eugenie Den Dekker – Vollebergh, CEO Vollebergh Kappers

Voor vrouwelijke ondernemers die er klaar

voor zijn om op het gaspedaal te trappen – en door hun (zichzelf opgelegde) glazen plafond te breken

 

Dit is jouw kans om letterlijk – oké, niet letterlijk 😉 – in mijn brein te kruipen en toegang te krijgen tot de EXACTE succestools die ervoor zorgen dat mijn klanten:  

1) mega innerlijke doorbraken hebben (hello, meer zelfvertrouwen & ondernemen vanuit flow & FUN!) 
2) veel meer resultaat hebben met alles wat ze doen (hello, uitverkochte workshops & trajecten !) 

3) De krachtige legacy creëren waar ze zo naar vrerlangen

Deze succestools heb ik ook zelf toegepast om van €4.000

naar €40.000 maanden te gaan…

  

Het “Academy Effect”:

méér impact + méér mensen helpen +

méer verdienen met wat je het

allerliefste doet!

 

 

“Een moeiteloze JA tegen mijn verhoogde coachtarief van bijna €10.000!”


“Voordat ik met Suzanne ging werken was er altijd een stop op mezelf écht durven laten zien. Dankzij Suus heb ik mijn schaduwkanten nu omarmd – en ben ik niet meer bang ben dat mensen me betweterig of arrogant vinden. Ik durf ook veel meer te staan voor mijn waarde; zonder aarzelen zei mijn klant net JA tegen mijn verhoogde tarief van bijna €10.000!”

Elisabeth de Charon de Saint Germain, Visibility & Presence Coach

“In 1 WEEK mijn hele MAAND omzet gedraaid”

“Ik vier dat ik deze week 2 nieuwe Fertility trajecten heb verkocht, 1 hartcoherentie traject, 1 acupuntuur traject, 1 scan sessie plus nog een intake heb gedaan met 2 nieuwe klanten waarmee ik volgende week ga bespreken wat hun behandelplan wordt. Kortom in 1 week een maand omzet gedraaid!

Nienke Stoop, Arts & Fertility Expert

“Sinds ik met Suzanne werk, hoef ik niet meer te pushen vanuit mijn mannelijke energie”

“Voordat ik met Suzanne werkte was ik al succesvol in mijn carrière, alleen heb ik dat voornamelijk bereikt vanuit mannelijke energie. Ik kwam bij Suzanne omdat ik juist mijn Feminine Leadership wilde ontdekken en omarmen. Suzanne leert me hoe ik mijn feminine presence inzet en minder hoef te pushen om te bereiken wat ik wil – zowel zakelijk als in de relatie met mijn man en kinderen”

Marieke van Dijk, CEO Kairos Consultancy

“Deze week 3x een traject van 1000 euro verkocht!”

Dominique Dolman, Zichtbaarheids & Businesscoach

“Suzanne heeft me geleerd dat het oké is om diep spiritueel werk te doen EN goed geld te verdienen”


“Suus heeft me geholpen om door mijn grootste money blocks heen te breken: Ik kan diep spiritueel werk doen EN goed geld verdienen! Ook heeft ze me laten zien waar het goud zit in mijn business: spirituele ondernemers coachen op hun purpose (wat ik 6 maanden geleden nooit geloofd zou hebben). Ik heb mijn eerste high-end programma dat ik voor €4000 verkoop – en ik hoef niet langer meer te husslen voor 100 klanten!”

Stephanie Claus, Purpose Coach

“Van €99 voor mijn programma naar moeiteloos €7.500 in 2 weken!”

 Esmee Aarbodem, Fotograaf & Mentor voor Creatives

“Wat Suus helemaal uniek maakt? Haar bijzondere manier van ‘business orakelen’ “

“Ik heb Suus meerdere keren live gezien en ze blijft me verbazen met nieuwe eye-openers en inzichten. Maar wat Suus helemaal uniek maakt is haar o zo bijzondere manier van ‘business orakelen’. Dat klinkt misschien heel woo woo, maar Suus kan met een paar vragen zo snel doorzien waar iemands echte businesskansen liggen en wat een vrouw écht uniek maakt in haar bizz.”

Linda Bot, CEO Loveli

“In maart al haar doel voor het hele jaar behaald!”

Christine van Andel – Stress & Balance Expert

 

 

“Niemand anders prikt zo snel en liefdevol door mijn drama en bullshit heen als Suus”

“Waar andere therapeuten vooral een luisterend oor boden, konden ze me nooit echt verder helpen. Suus weet precies hoe ze door moet vragen bij mij; hoe ze tot de kern van mijn probleem moet komen. De eerste keer dat ik dat ervaarde was ik verbijsterd. Suzanne raakt echt de diepere laag in mij, zodat ik niet hoef te worstelen in mijn eentje en veel sneller vooruit ga – zowel persoonlijk als in mijn business.”

Yvette Rooding, Hypnotherapeute

“Sinds ik met Suzanne heb gewerkt, is mijn omzet echt aantoonbaar gegroeid”

“Ik ben nog elke dag blij met alles wat Suzanne me geleerd heeft. Binnen 10 minuten in onze strategiesessie liet Suzanne me al zien wat ik zelf al die jaren niet zag: wat de blinde vlekken waren in mijn bedrijf. De samenwerking met Suzanne heeft een grote impact op mijn bedrijf gehad is en mijn omzet is echt aantoonbaar gegroeid.”

Aniek Jonckers, Founder Puur-Power

Lekker aan het scrollen? 😉

“Een gratis intro-workshop met 85% conversie naar mijn betaalde traject!”   

“Suus, ik heb op jouw advies een gratis intro-workshop gegeven en van de 7 stellen hebben er 6 gelijk JA gezegd tegen het vervolgtraject!”

Elaine van Weelden, HypnoBirthing Deskundige

“Een uitverkocht event binnen 2 weken!”

Christine van Andel – Stress & Mindset Expert

“Zo snel als Suzanne’s klanten groeien naar next level succes? Dat komt gewoon echt door Suus.”

“Ik ken niemand die zo snel door de shit en maskers van iemand heen breekt en haarscherp laat zien op welke manier een vrouw haar eigen succes en groei tegenhoudt. Ik ken gewoon NIEMAND die dat kan. Punt.”

Marloes Halmans, Businesscoach & Alignment Expert

“Voor mij is het toch vooral belangrijk wie er voor me staat. En dan komt Suzanne binnen. Een grote JA voor mij.”


“Als leraar en inspirator weet Suzanne mij en alle vrouwen in haar aanwezigheid te raken met de juiste mix van directheid, humor en wijsheid.

Ik vind het knap hoe snel Suzanne de blinde vlekken én het GOUD ziet in iemand. Hoe ze de juiste vragen weet te stellen. En hoe ze dit inzet om vrouwen te helpen succesvoller te worden.”

Lisa Portengen, Presentatietrainer

 

“In 1 week méér omzet gedraaid dan ik ooit in loondienst heb verdiend per maand!”

 

“In 24 uur €3600 verdiend met salescalls ‘Suus Style’!”

“Met 1 rondje bellen €1800 verdiend! En met nog een uurtje bellen weer €1800! Whoop whoop, awesome dit! Thank God for salescalls, of liever: Thank God for salescalls ‘Suus Style’, haha!”

Elaine van Weelden, Hypnobirthing Deskundige

 

 

Nog STEEDS aan het scrollen…? 

“Nu al genoeg inkomsten voor de komende 2 maanden!”


“Ik moet nu al NEE verkopen omdat ik ben volgeboekt”

Komende 6 maanden neem ik een kleine groep vrouwen
onder mijn vleugels

die er KLAAR MEE zijn om hun eigen succes te saboteren (door hardnekkige patronen, beperkende overtuigingen, angst om veroordeeld te worden of te falen, of erger… angst voor hun eigen succes!) en die er klaar vóór zijn om hun succes met jaren te versnellen. 

Gedurende 6 transformerende maanden heb je DIRECT TOEGANG tot mij, terwijl we samen ontmaskeren wat jouw grootste handrem en ‘blindspots’ zijn (de dingen die jou tegen hebben gehouden – zonder dat je het zelf doorhebt) … 

… en ontdekken we het ABSOLUTE GOUD (in jouw boodschap, de unieke manier waarop JIJ je business runt en meer!) met als resultaat: een magnetische feminine presence, meer impact als vrouwelijk leider én goed betalende klanten.  


En jij kunt één van deze vrouwen zijn…

 

Maar Wie ben ik…

… en waarom zou je naar mij luisteren…?

(aka “het intuïtieve Business Orakel” en de vrouw met de
“liefdevolle bullshit detector” – volgens mijn klanten ;))

Dit is mijn belofte aan jou:

In de Feminine Leadership Academy geef ik je niet alleen toegang tot
de kennis,
tools en oefeningen die mij zelf vele jaren én
vele tienduizenden euro’s hebben gekost…

… ik leer je ook hoe je vanaf nu veel MOEITELOZER je business runt.
Met minder pushen, stress en struggle.

Hoe?

Super simpel.

Door jou te laten zien waar jij je eigen succes in de weg staat,
wat jouw grootste handem is en wat jouw
snelste weg is naar direct meer klanten, inkomsten en échte impact.

En nu we het toch hebben over bullshit-detectors
(you know you have one!) – dit is waarom
je mij zou moeten vertrouwen:
 

$

Ik heb 15+ jaar als tv- programmamaker gewerkt voor grote nationale tv-programma’s als Undercover Boss, Je Zal Het Maar Zijn, Char en Life & Cooking (dus je podium pakken, ultieme zichtbaarheid, en een boodschap overbrengen met grootse IMPACT, it’s what I do baby!).

$

Lisa Portengen, Marloes Halmans, Irene Moors en Patty Post zijn succesvolle vrouwelijke ondernemers die ik tot mijn tribe van trouwe Suus-fans mag rekenen.

$

Picture this: Begin 2018 werkte ik nog parttime als officemanager (incl. dagelijks toiletten schoonmaken). Zomer 2018 stopte ik met die bijbaan. Eind 2018 had ik mijn eerste €100.000 omzetjaar en dit voorjaar (2019) vierde ik mijn eerste €150.000… MAAND. En nu? Ben ik vrolijk op weg naar mijn eerste miljoen, doing what I love.

$

Ik heb niet normale hoogtevrees #controlfreak. Kreeg op mijn 6de al de boodschap mee dat ik perfect moest zijn (en had daardoor het grootste deel van mijn leven giga faalangst). En droom van een toekomst waarin een pizza quattro formaggi nul calorieën bevat (there, nu ken je al mijn geheimen).

Doorbraken zo groots, dat ze gewoonweg geen toevoegingen

als ‘mega, super, of onwijs’ nodig hebben

Vrouwen die je zijn voorgegaan hebben binnen een maand een compleet
nieuw groepsprogramma gelanceerd (+ uitverkocht!), zijn na jaren van verstoppen
op het podium hun meest authentieke verhaal gaan delen, hebben eindelijk hun prijzen verdubbeld,
en hebben connecties  for life gesloten.

In 1 avond met tips van Suus €1800 verdiend! En daarna met een middagje bellen nog een keer €1800!

“Ik heb echt getwijfeld of ik JA zou zeggen tegen de Academy. Nu zijn we klaar en heeft de FLA zichzelf terugverdiend, ik heb een hoop over mezelf geleerd, mijn business is verbeterd én ik ga m’n baan opzeggen.”

– Elaine van Weelden, HypnoBirthing Deskundige

 

In 1 week heb ik de omzet gedraaid
die ik anders in een MAAND draai!

“Suus hielp me om een grote beslissing te nemen die ik bleef uitstellen. In de week dat ik die beslissing eindelijk nam werd ik aan alle kanten gebeld door mensen die met me wilden werken en ik draaide in 1 week de omzet die ik anders in een maand draai. Dat was voor mijn zo’n bevestiging van: je zit op de goeie weg. “

– Nienke Stoop, Arts & Fertility Expert

 

Ik voelde intuïtief dat ik hier bij MOEST zijn.

Het is heel fijn om met gelijkgestemde vrouwen hier te zijn en helemaal jezelf te mogen zijn. Samen tot grote hoogtes stijgen zonder veroordeeld te worden.”

– Sjoukje de Haas, Spirit Business Mentor

 

Ontdek welke vrouw jij werkelijk moet ZIJN om als een magneet overvloed aan te trekken

en jouw  unieke legacy te creëren…

Dit is voor jou als:

 

Je er klaar mee bent om jezelf NOG LANGER KLEIN TE HOUDEN en eenzaam in je uppie te ondernemen met de Handrem erop


+ Je wilt VERDIENEN WAT JE WERKELIJK WAARD BENT vanuit VROUWELIJK LEIDERSCHAP, gebaseerd op jouw unieke goud en feminine presence 

 

+ Je veel sneller naar jouw NEXT LEVEL VAN SUCCES wil doorbreken – zonder pushy, arrogant of verkoperig over te komen

Dit is niet voor jou als:

– Je niet bereid bent om ACTIE te ondernemen. Ik laat jou de ULTIEME SHORTCUT zien,
JIJ neemt actie. (ik werk met movers, baby!)


– Je liever een mentor hebt die zegt wat je WILT HOREN (ook als het je nergens brengt).
Ik ben altijd goudeerlijk en deel ALTIJD wat jij op dat moment écht nodig hebt
– mijn beste advies met een liefdevolle virtuele knuffel óf virtuele zweep 😉

– Je nog geen idee hebt wat je “wilt worden als je later groot bent” en nog nooit een klant hebt gehad.
Jij weet wat je worden wil, ik help jou om een movement te creëren als dé Feminine Leader in jouw branche.

Let Op!
 

De Feminine Leadership Academy is NIET een standaard businessstrategie-programma over “zo verdien je meer geld” (dat is gewoon een hele fijne ‘bijwerking’ die je krijgt als je diep transformerende persoonlijke ontwikkeling én businesstraining samenvoegt).  

Dit is een cutting edge training voor een nieuwe generatie vrouwelijke leiders die nog veel meer mensen willen helpen met wat ze het allerliefste doen én daar goed geld mee willen verdienen.

Zeg Hello! tegen 6 maanden waarin je dit krijgt…

Module 1

Jouw Magnetische Feminine Presence

Je hoort me dit keer op keer zeggen: presence komt VOOR strategie. Altijd.

Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet, nog zulke ge-wel-di-ge strategieën hebben bedacht, als je niet weet hoe je de aandacht van jouw ideale klant krijgt én vasthoudt, levert dat je allemaal NIETS op.

Mensen kopen van jou om hoe ze zich VOELEN in jouw aanwezigheid. Daarom gaat maand 2 helemaal over het ontwikkelen van jouw magnetische feminine presence.

Leer hoe je veel meer impact hebt met ALLES wat je zegt en doet, en hoe je je stem, je lichaam, je energie, je intuïtie en je vrouwelijke energie bewust inzet om MAGIE te creëren in jouw bizz – en die vrouwelijk leider te worden die jij altijd al bedoeld was te zijn.

Module 2

Master jouw Angsten, Blindspots

& Mindset

 

Hoe zorg je ervoor dat angst er niet voor zorgt dat je op de rem gaat staan?

Hoe ga je om met heftige kritiek, triggers en je angst om te falen?

Hoe ga je veel sneller vooruit met je bizz, zeg je bye bye tegen uitstelgedrag en ben je unstoppable, ook als alle ogen op je gericht zijn?

In module 2 gaan we aan de slag met alles wat jou tegenhoudt om écht next level te gaan met je bizz. Let’s take your hand brake off!

Module 3

Jouw Unieke Talenten, Aanbod

& Magnetische Marketingboodschap

In module 3 help ik jou om kristalhelder te krijgen WAT jij doet, hoe je jezelf noemt & positioneert (hello, expertstatus!) en waar het GOUD zit in jouw marketingboodschap -waarmee jij direct de respons krijgt van jouw ideale klant die je wilt. En dit alles ZONDER trucjes of je hoofd breken over de vraag “En wat doe jij precies?”

Ook ontdek je waarom zomaar je prijzen verhogen niet werkt, en hoe je verdient wat je werkelijk waard bent – met wat je het allerliefste doet.

Module 4

Succesvol Sales vanuit Flow &
Alignment
(zonder complexe strategieën of funnels) 

Nu we je aanbod en marketingboodschap helemaal helder hebben, is het tijd om succesvol te leren verkopen, zonder trucjes of pushy te zijn.

Ontdek mijn strategieën voor hoe ik €40.000 p/m omzet zonder betaalde advertenties, en hoe ik keer op keer aan nieuwe klanten kom.

Word je moedeloos van al die mensen die zeggen: “ik heb het geld niet” of “ik denk er nog heel even over na”?

Beschouw dit als iets in het verleden want vanaf nu weet je PRECIES hoe je moeiteloze JA’s krijgt, op een hele integere manier. Je krijgt zelfs mijn stap-voor-stap salesscript waarmee ik een €140.000 launch heb gedaan dit jaar! 

 

 

Module 5

Super Authentiek en Moeiteloos
Zichtbaar Zijn (ook op video!)

Hoe val je op tussen alle andere vrouwelijke ondernemers online – zonder dat je overal moet roeptoeteren hoe ge-wel-dig jouw product of dienst is?

Hoe word je geboekt als spreker en kun je shinen vanuit een krachtige presence, of dit nou in een 1:1 gesprek is, een FB Live, een webinar of op video?

Waar op social media zitten jouw beste klanten en hoe krijg je direct hun aandacht op een super authentieke manier?
Dit (en meer!) ontdekt je in module 5.


Module 6

Sold Out Launch

Hoe krijg je de landelijke media-aandacht die je wilt? Word je geboekt als expert in landelijke talkshows? Hoe ga je na elke netwerkmeeting naar huis met een handjevol nieuwe potentiële klanten?

Ontdek in module 6 hoe je een online buzz creëert van enthousiaste fans die willen wat JIJ te bieden hebt.

Zeg Hi! tegen een volgeboekte agenda en uitverkochte workshops en groepsprogramma’s.


+ Krijg deze 3 LIVE Trainingsweekenden (3x 2 livedagen) met Suzanne:

LIVE TRAININGSWEEKEND #1:

Feminine Presence + Ontdek het GOUD in

jouw Schaduwkanten

(t.w.v. €1997)

Ontdek hoe je een magnetische uitstraling creëert waarmee je vanaf nu een willekeurige ruimte binnenloopt of video opneem – en direct de aandacht krijgt die JIJ wilt van je ideale klant.

Ervaar ook wat het werkelijk betekent om je bedrijf te runnen vanuit VROUWELIJK leiderschap, zonder pushen en dagen vol stress. Krijg mijn persoonlijke feedback op jouw grootste blinde vlek en handrem, en ontdek waar jij die stroom aan nieuwe klanten en inkomsten onbewust in de weg staat (+ hoe je veel sneller vooruitkomt in je bizz). Playing
small stopt hier!

LIVE TRAININGSWEEKEND #2:

Jouw Magnetische Marketingboodschap +

Sales is Sexy! 

(t.w.v. €1997)

Waar zit het GOUD in jouw marketingboodschap en waar jaag je klanten onbedoeld richting je concurrent? Na dit weekend staat niet alleen je powerpitch – maar je HELE marketingboodschap.

Ook weet jij vanaf nu stap voor stap hoe je i.p.v. “ik denk er nog even over” veel meer “Ja, dit wil ik!” klanten aan je salesgesprekken overhoudt. En dit alles op een super INTEGERE manier – zonder te pushen.

 

LIVE TRAININGSWEEKEND #3:

Feminine Speaker Academy

(t.w.v. €1997)


Na deze 2-daagse training:

 

  • Weet je hoe je krachtig, zelfverzekerd & authentiek voor een groep staat, of een interview of webinar geeft – ook als alle ogen op je zijn gericht
  • Ontdek waar in je lichaamstaal jij je onbewust verontschuldigt voor je eigen grootsheid
  • Trek meer fans en goedbetalende klanten aan met jouw boodschap -door te weten hoe je een aantrekkelijke Call to Action toevoegt aan elke speech of pitch die je vanaf nu doet
  • Ontdek de grootste tools en talenten die jij VAN NATURE al bezit – en hoe je die bewust in kun zetten
  • Leer de structuur voor jouw unieke ‘signature speech’ – die je altijd kunt inzetten (en die Suzanne keer op keer gebruikt voor een UITVERKOCHTE Academy na een live event)

 

 

En ontvang ook nog dit … 

>> Trainingmaterialen, compleet uitgewerkte (sales)scripts, templates & video’s.
Ik deel de allerbeste tools met je die ik mijn klanten ook leer waarmee ze hun pakketten, workshops & trainingen uitverkopen! 

>> LEVENSLANG toegang tot alle videotrainingen in de Academy
(kijk alles terug wanneer het jou uitkomt!)

>> Een sisterhood van gelijkgestemde vrouwen  for life

Wat kun je verwachten? 

Dit is niet een IK LAAT JE ZIEN HOE JE HET DOET programma

Dit is een GET IT DONE samen mét jou programma

De FLA biedt ALLES wat jij nodig hebt om SUCCESVOL
te ONDERNEMEN & VERKOPEN op jouw unieke manier.

En dat alles met DIRECTE, ONVOORWAARDELIJKE SUPPORT
in een groep van VROUWEN die JOUW GROOTSHEID ZIEN
… ook als jij die zelf even niet ziet

“Voor mij is het vooral belangrijk wie er voor me staat. En dan komt Suzanne binnen.
Een grote JA voor mij.”

“Als leraar en inspirator weet Suzanne mij en alle andere vrouwen in haar aanwezigheid te raken met de juiste mix van directheid, humor en wijsheid.

Ik vind het knap hoe snel Suzanne de blinde vlekken en het GOUD ziet in iemand. Hoe ze de juiste vragen weet te stellen. En hoe ze dit inzet om vrouwen te helpen succesvoller te worden.

Suzanne’s werkwijze is heel krachtig én toegankelijk. Maar voor mij is het toch vooral belangrijk wie er voor me staat. En dan komt Suzanne binnen. Een grote JA voor mij.”

– Lisa Portengen, Presentatietrainer

 

 

De Groepsoptie Bevat:

DIRECTE SUPPORT

Krijg 6 maanden lang al je vragen beantwoord over je aanbod, sales, zichtbaarheid, presence, mindset en… wat de juiste volgende stap is voor jouw next level van succes.

s.

FLA COMMUNITY

In je eentje strugglen stopt hier! Dompel je onder in een super actieve community van likeminded vrouwelijke ondernemers die SNAPPEN wat jij aan het doen bent en die je feedback, support of inspiratie bieden wanneer jij dat wilt #krabbenmandfreezone 😉

s.

WEKELIJKSE LIVE TRAINING

Ontvang elke week een transformerende online training (via Zoom) op het gebied van presence, het transformeren van jouw blinde vlekken, marketing,  mindset, zichtbaarheid, sales & meer!

s.

WEKELIJKSE HOTSEATSESSIE

Met Suzanne & de groep (90 minuten intensives, online via Zoom). Ask me ANYTHING, en als echt ‘Business Orakel’ laat ik jou binnen 3 minuten zien waar jouw doorbraak zit.  

JOUW WEKELIJKSE #VRAAGSUUS

Stel me wekelijks jouw vraag in de Facebook Groep en krijg persoonlijke feedback van mij via een Facebook Live. In je eentje voortploeteren? Beschouw dat als voltooid verleden tijd, sister. 

ELKE MAANDAG: LET’S KICKSTART YOUR WEEK

Je nieuwe favo moment van de week! Elke maandagochtend een Facebook Live met Suzanne met een live meditatie om je week vanuit alignment, flow & de juiste energie voor succes te starten

BONUS #1


MONEY MINDSET BOOTCAMP (t.w.v. €497)

Een online videoserie waarin je leert hoe je je blokkades & beperkende overtuigingen rondom geld
vaarwel zegt (bye bye, money blocks!) zodat alle geld en overvloed die jij wenst MOEITELOOS
naar je toe kan stromen.

BONUS #2

TOEGANG TOT MIJN TEAM VAN EXPERTS (t.w.v. 497 p/m)

Ontvang maandelijkse trainingen over:

Succes met jouw Unieke Sterrenbeeld

Succesvolle Salespages

Jouw Unieke Marketingtype

LinkedIn

Instagram

Facebook Ads

De VIP-optie Bevat:


ALLES genoemd onder de GROEPSOPTIE, met daar bovenop

de absolute shortcut naar jouw next level

van succes in je business:  

#1 JOUW DEEP DIVE 1:1 STRATEGIESESSIE MET SUZANNE 

In deze 90-minuten privé strategiesessie nemen we samen je hele bizz door, ontdekken we jouw GOUD en de snelste manier naar jouw next level (met als fijne bijwerking: minder struggle en meer diepgaande impact, beter betalende klanten en meer inkomsten)

#2 3 EXTRA PRIVÉSESSIES MET SUZANNE

Krijg in 3 extra online 1:1 sessies van 45 minuten direct toegang tot mijn Zone of Genius. Loop je vast? Geen idee wat je volgende stap is? Gestrest omdat je niet weet wat de ultieme  SHORTCUT naar jouw volgende doorbraak is?
Geen zorgen, I’ve got you covered. 

#3 JOUW UNIEKE VIDEO-INTERVIEW MET SUZANNE

Word geïnterviewd via Suzanne op video (via Zoom!) en ontvang een exclusieve video met jou als expert in de spotlight, die jou de komende jaren heel veel nieuwe klanten en werk gaat opleveren.


en ontdek in 30 minuten of jij in dit programma past

(Let op: slechts een aantal plekken beschikbaar! Betalen in termijnen mogelijk.)

Of de Feminine Leadership Academy echt werkt? Deze vrouwen gingen je voor… 

 

“Een conversie van meer dan 85% naar mijn

betaalde aanbod!”

“Suus, ik heb op jouw advies gisteren een gratis intro-workshop gegeven en van de 7 stellen hebben er 6 gelijk JA gezegd tegen het vervolgtraject!

Elaine van Weelden, HypnoBirthing Deskundige

“Dankzij Suus voel ik nu dat ik goed genoeg ben,

ook als ik autoritair of veeleisend ben”

“Voordat ik met Suzanne werkte was ik al succesvol in mijn carrière, alleen heb ik dat voornamelijk bereikt vanuit mannelijke energie. Ik kwam bij Suzanne omdat ik juist mijn Feminine Leadership wilde ontdekken en omarmen. Suzanne leert me hoe ik mijn feminine presence inzet en minder hoef te pushen om te bereiken wat ik wil – zowel zakelijk als in de relatie met mijn man en kinderen”

Marieke van Dijk, CEO Kairos Consultancy

“Van €99 naar €2500 voor mijn cursus!”

Voordat ik met Suzanne werkte verkocht ik mijn programma voor 99 euro. Suzanne hielp me mijn aanbod aan te passen en de prijs te verhogen naar €2500 en binnen een maand heb ik mijn €2500 aanbod nu 5x verkocht. Moeiteloos! Ik heb ook met Suus gewerkt aan mijn €25.000 aanbod en ik weet gewoon dat ik dat óók ga verkopen. Ik ben BLIJ!

Esmee Aarbodem, Fotograaf en Mentor van Creatives

Wanna join me tijdens dit 6-maanden, next level succes avontuur?  

 

 Dit is wat je moet weten (voordat je een call boekt) 

 

Alle klanten die jij wenst zijn er al. Serieus: iedereen die je ooit maar wil helpen loopt al ergens rond. Nu is het alleen nog een kwestie van zorgen dat jullie elkaar vinden, met de juiste presence, marketingboodschap en door authentiek te verkopen.

De FLA is een intieme groep van vrouwelijke ondernemers die elkaar supporten in hun grootsheid, elkaars successen vieren en precies begrijpen wat jij doormaakt als je een keer een giga off-day hebt. 

 

Geef me 3 minuten en ik weet PRECIES waar jij je eigen succes het meest in de weg staat en wat jouw volgende stap is naar direct meer échte impact en moeiteloos ondernemen. Wil je dit? Boek dan nu je call met mij.

 

(Let op: nog maar een paar plekjes beschikbaar!
Betalen in termijnen mogelijk.
)

 Of je nou coach bent, spreker, trainer, of online ondernemer…

Hier een aantal van de resultaten die de Feminine Leadership Academy vrouwen heeft geholpen te bereiken
(en wat dus ook voor jou mogelijk is!):

N

Een uitverkocht event binnen 2 weken

N

5 Nieuwe klanten in een maand omdat je weet wat je energetisch moet doen om “niet meer gehecht” te zijn aan een JA van een klant

N

Van jarenlang angst voor zichtbaarheid naar ELKE DAG live op Instagram (binnen een maand)

N

In 1 week je totale maandomzet al hebben verdiend

N

Niet meer bang zijn om veeleisend over te komen en daardoor van 14 man personeel gedaan krijgen wat JIJ wilt

N

5 Nieuwe leads krijgen na 1 netwerkmeeting (met je gloednieuwe marketingpitch)

N

Een kwetsbare FB Live die je een €10.000 klant oplevert omdat je niet meer bang bent om incompetent over te komen

N

Meer geld verdienen in een week dan ooit in loondienst per maand

N

Van €100 naar €12.500 binnen 2 weken

N

Je agenda volgeboekt met klanten voor de komende 7 maanden

 En nog zoveel meer!

 

“De superpower van Suzanne? Door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden”

“Suus is hands down één van de meest bijzondere mensen die ik ken. Ze neemt je aan de hand en gaat naar de plekken in jou waar je zelf liever niet kijkt. Suzanne beschikt over een ongelofelijk waarnemingsvermogen waarmee ze je liefdevol ontdoet van je bullshit.

Haar superpower: met haar transformerende Scorpio energie door de lagen van zelfsabotage heen jouw GOUD vinden. En daar zo volledig met jou mee aan de slag dat je niet anders kunt, dan doen wat je écht te doen hebt.”

– Patty Post, Astrologisch Coach

“Wat Suzanne helemaal uniek maakt?

Haar bijzondere manier van ‘business orakelen”

“Suzanne blijft me keer op keer verbazen met nieuwe eye-openers. Maar wat haar helemaal uniek maakt is haar o zo bijzondere manier van ‘business orakelen’. Dat klinkt misschien heel woo woo, maar Suus kan met een paar vragen zo snel doorzien waar iemands echte businesskansen liggen en wat een vrouw écht uniek maakt in haar bizz.

Ook heb ik haar tijdens een event in no time  een complete salespage tekst voor iemand zien orakelen, zomaar on stage, zonder voorbereiding. Zo bijzonder! Voor iedereen die de kans krijgt om Suzanne live mee te maken, DOE, want hier betaal je normaal gesproken goud voor.

– Linda Bot, CEO Loveli

 

Als Je Niet Kon Falen…

…. wat zou je dan doen? Welke dromen zou je waarmaken? Hoe zou je jezelf als Feminine Leader laten zien in de wereld? Dit soort vragen stel ik alle vrouwen met wie ik werk. Wat er gebeurt als ze de handrem van hun onderneming halen én geïnspireerde actie ondernemen? Hun business transformeert, ze hebben veel meer impact met hun boodschap en verdienen moeiteloos méér dan ze ooit durfden te dromen. Long story short: hun leven verandert op ALLE vlakken. En zo zal het jouwe mooierd.