Selecteer een pagina

#30 Last van vergelijkeritis? Dit zijn de vrouwelijke ondernemers door wie ik me keer op keer laat inspireren

 

Last van vergelijkeritis? Onzekerheid door al die andere vrouwelijke ondernemers die sneller lijken te gaan dan jij, succes aan hun kont lijken te hebben hangen, het ene na het andere programma uitverkopen terwijl het bij jou lang niet altijd gaat zoals je zou willen?

Dan is deze Suus Podcast voor jou!

Ontdek de (3 types) vrouwelijke ondernemers door wie ik me keer op keer laat inspireren.
En die me helpen om het allerbeste uit mezelf én mijn bizz te halen.

xx Suzanne

 O, enne: ik heb een puppy gekocht! Foto’s zien (hij is zoooo cute!): check dan @suzannebeukema op Insta

Of beluister de podcast via:

Wil jij de handrem van je bedrijf afhalen?

Vul je gegevens in en je ontvangt elke week de nieuwste podcast in je mailbox.
.