#27 De nr. 1 reden dat een nieuwe klant NEE tegen jou zegt ipv JA

 

I know, I know: een “Ja, ik wil dolgraag met je werken, wanneer kunnen we starten!?” kan een orgastischer gevoel opleveren dan een avondje 50 Shades of Grey 😉

Als je meer Nee’s krijgt dan Ja’s – tijdens salesgesprekken of upsell in je webinar – dan is daar een hele concrete reden voor. De belangrijkste reden deel ik met je in deze Suus Podcast (en, de dingen die ik doe waardoor ik super relaxed mijn salescalls en upsells inga – en veel meer JA’s dan NEE’s krijg).

You’ll LOVE this one!

xx Suzanne

PS Wil je in 1 dag ontdekken wat de belangrijkste redenen zijn dat je tot nu toe NIET het business-succes hebt dat er voor jou mogelijk is? Een dag die de manier waarop je je business runt, geld aantrekt en in het leven staat voor ALTIJD verandert? Dat is het effect van mijn Feminine Leadership Online Event op 23 juni. Je checkt jouw early bird kaartje hier.

En het meest briljante: je hoeft er niet eens je huis voor uit 😉

 

Of beluister de podcast via:

Wil jij de handrem van je bedrijf afhalen?

Vul je gegevens in en je ontvangt elke week de nieuwste podcast in je mailbox.
.