#1 Last van Uitstelgedrag? Mijn Gouden Tip!

Wil jij graag een boek schrijven, je online programma lanceren of een Facebook Live serie geven, maar ben je stiekem hartstikke aan het uitstellen? Omdat je er nog niet klaar voor bent, of omdat je GEEN IDEE hebt waar te beginnen? Dan is deze allereerste episode van de Suus Podcast voor jou! Echt, als je 1 podcast luistert vandaag: laat het deze zijn.

Ontdek hoe ik in 24 uur mijn gloednieuwe podcast lanceerde (zonder plan, o my ;)) + wat mijn nummer 1 tegengif is tegen uitstelgedrag, waardoor ik veel meer gedaan krijg dan ooit én er gelijk een groep raving fans bij krijg (omdat ik er heel veel mensen bij betrek).

Enjoy mooierd!

xx SuzannePS Verder connecten? Leuk!

Op Insta vind je me onder @suzannebeukema en op Facebook als je lid wordt van mijn gratis groep #feminineleaders (elke week een gratis FB Live training)

Of beluister de podcast via:

Wil jij de handrem van je bedrijf afhalen?

Vul je gegevens in en je ontvangt elke week de nieuwste podcast in je mailbox.
.